Zdravíčko, aktuálne som vlastníkom xiaomi redmi 3 pro a bohužial musím povedať že sme si s telefónom po pár týždňov stále vôbec nesadli. Paradoxne neviem vymenovať zápory telefónu ale niesom s ním spokojný. Nesledujem vôbec trh tak by som poprosil keby mi niekto odporúčil fóna:
5"-5,5"
2-3gb ram
kvalitné spracovanie (najlepšie nie kovové)
dobrý foťák
pekný displej
na verzií androidu mi nezáleží ale chcem lighweight nadstavbu, niečo ako oxygen OS od oneplus
Cenovka je otázna, tešil som sa ako malé decko pri sume 150€ za xiaomi ale teraz radšej dám 250 nech je poriadny, prípadne úplný strop 300€, viac za fóna nechcem dať.
Mid-range smartphone
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Mid-range smartphone
Nevieš čo je na ňom zle, ale nie si spokojny. To je dosť čudne tvrdenie. Ako ti teda ma človek poradiť, keď nevie čo lepšie, alebo čo ine by to malo mať?
Je to ťažké popísať, hlavné problémy budú kovové spracovanie a tá nadstavba, to som popísal hore tak som nebral za dôležité to rozpisovať
plus aj zlý foťák, priemerný displej.. proste som len od fóna čakal viac a nechal sa zľákať cenovkou.
Asi už budem otrepaný.. hehe.. ale priplať si k tomu stropu 19€ a máš OxygenOS na OnePlus 2Mr-Freek napísal:niečo ako oxygen OS od oneplus
...prípadne úplný strop 300€