Zdravim skusal som naformatovat Disk sedliackm sposobom-nova instalacia windows-vybral som disk(konkretne E:/), kt. chcem naformatovat tam som potvrdil formatovanie instalaciu, hned ako skoncilo formatovanie a zacalo kopirovanie windows suborou som natvrdo resetoval PC ale po nacitani biosu mi hodilo error loading windows tak som dal este raz instalaciu a tam vidim ze sa mi na zaciatok diskov pridal dalsi bez pismenka s nazvom Misto bez oddilu a s velkosou 1MB. Nepomohlo ani nova instalacia WIN na disk E. Myslim ze ak sa mi ho podari odstranit tak mi aj nacita win., kt. je na disku C:/
dufam ze mi pomozete
dakujem http://www.pixhost.org/show/145/193195_dsc02819.jpg
Formatni cely disk,nanovo sprav particie a nainstaluj Windows na disk "c" a neser sa z 1 mb. A ked tam vzdy bude to 1 mb, tak nechaj ho tam a neser sa s tym.
Blbost ze vyhradeny priestor to len instalator windowsu je taky neschopny, ze to nevie spravit poriadne... mne tam ostavalo niekedy aj 8 MB a odvtedy sa s tym nebabrem ale si pekne pripravim oddiely v nejakom partition manageri a pri instalacii iba opat naformatujem
To je priestor ktorý si Windows vyhradil pre konverziu basic disku na disk dynamický. Keby si sa v budúcnosti rozhodol svoj disk zmeniť na dynamický tak by sa tento priestor využil.