Mikulas
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som prezil takeho mikulasa ze vcera vecer v noci ma kamarat doviezol pred dom a akurat v tu chvilu nam na zvoncek zvonila tlupa malych deciek ktore cely cas co som vysiel z auta len nadavali tak som nastupil do auta a isle sme sa previezt lebo byt v ten moment pri nich tak by som sa hanbil aj ja
co je toto za dobu ?? ale k teme: mama prisla vecer domov z roboty a dala mi to tenisiek balicek tak som sa tomu potesil a povedal mame ze diky a povedala ze to je od mikulasa
, celkom vtipna chvilka mi to v ten moment pripadala
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
U nas dala ucitelka jednemu ze musi doniest celej triede cukriky inak dostane domacu ulohu..ale on to nedoniesol a dnes mu dala taku specialnu ulho...a to jes: napsial Technickym pismom vetou ktora mala asi 4 riadky 50 kratpishta napísal:Heh celkom stedry ten mikulas u vas![]()
Ja som dostal nejake sladkosti,a aj v skole triedna davala cokolady:)
Inak kamos dostal od fotra kilo oškvarkov ufff to je dobry mikulas
btw.diki za K+ aj ked neviem od koho
hehe cez sablonu.. 4 riadky noo uff zlee.. to nemam rad..radsej by som doniesol tie cukriky..evee napísal:U nas dala ucitelka jednemu ze musi doniest celej triede cukriky inak dostane domacu ulohu..ale on to nedoniesol a dnes mu dala taku specialnu ulho...a to jes: napsial Technickym pismom vetou ktora mala asi 4 riadky 50 krat![]()
btw.diki za K+ aj ked neviem od koho
-
Kibo
Hardcore addict
nam sa tiez roztopili, lebo tam kde mavame bagancata akurat vedie kurenie v podlaheAlofok napísal:Kamoška mi volá že si našla čokolády v čižme na radiátore a že sa rozpustiliDufám že mi neklamala
inac ja som sa zahral na riadneho mikulasa, nadelil som brachovi, mame, kolegom aj sefovi v robote, jednemu znamemu... znamemu sa usla smirnofka, mame okrem sladkeho aj 12 rocny johny walker - black label, ale ten asi poputuje dalej. jo a brachovi som tam prihodil zemiak a cibulu, aby si zas nemyslel ze az tak posluchal