Minecraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Nevertheless
Amateur
Amateur

Re: Minecraft

Príspevok od používateľa Nevertheless »

Space5800 napísal:Nevertheless: áno :) Ak ti vadí že to je beta tak si počkaj na final, ktorá bude stáť 20e :P
Svet sa meni, nedavno sa za bety este neplatilo... Takze vsetci co su tu hraju na nejakom hojko serveri?

http://www.youtube.com/watch?v=sygC-n_qoA8 - explozia... Odporucam pozerat Minecraft na Machinima Realm, kedze tam chodia tusim tyzdenne sutaze. Postavit lod, alebo roller coaster a take srandy.
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Hojko server sa zapina iba prilezitostne, ak chces, napis Curujovi :)
Nevertheless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nevertheless »

Toto video ma presvedcilo, ze si to kupim. Inak, ten survival mozme hravat aj dvaja?

Nexus1903
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nexus1903 »

Nevertheless napísal:Toto video ma presvedcilo, ze si to kupim. Inak, ten survival mozme hravat aj dvaja?
No survival sa hrá sám (ako single player). Môžeš si si vytvoriť súkromný server (u seba v PC) a hrať s kamošom povedzme cez hamachi alebo hrať survival na nejakom verejnom serveri.
BlueWolf
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BlueWolf »

Hmm. Rád by som si ešte niekedy zahral SMP, ale neviem nájsť žiadny pekný CZ/SK server. Server ktorý hostoval Curuj sa už akosi nehrá a keď som sa skúšal pripojiť na Majncraft server bol stále plný. Čo sa mi tiež nepáči na niektorých serveroch je ako tam každý hrá sám za seba a keď už sa niekto rozhodne spolupracovať tak je to zvyčajne kontrolovaná a premyslená spolupráca. Zatiaľ na žiadnom serveri som nevidel že by sa hráči delili o suroviny a chodili na spoločné výpravy a pod. Veľmi ma láka spôsob hrania ako je prezentovaný v LP sérii Coe's World: http://www.youtube.com/watch?v=Ukuhk5T1 ... 8A0CDB0439 Tj. 6-7 hráčov ktorý hrajú spoločne a spoločne tiež chodia na výpravy a spolupracujú na stavbe jedného centrálneho domu atď.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

S viperom1993 pracujem na nejakom server hostingu, ktory by bezal 24/7, cize potom ste vitani :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

No, len stale sme nenasli spolocnikov na tie 2€ mesacne.
Nexus1903
Expert
Expert

BlueWolf napísal:Hmm. Rád by som si ešte niekedy zahral SMP, ale neviem nájsť žiadny pekný CZ/SK server. Server ktorý hostoval Curuj sa už akosi nehrá a keď som sa skúšal pripojiť na Majncraft server bol stále plný. Čo sa mi tiež nepáči na niektorých serveroch je ako tam každý hrá sám za seba a keď už sa niekto rozhodne spolupracovať tak je to zvyčajne kontrolovaná a premyslená spolupráca. Zatiaľ na žiadnom serveri som nevidel že by sa hráči delili o suroviny a chodili na spoločné výpravy a pod. Veľmi ma láka spôsob hrania ako je prezentovaný v LP sérii Coe's World: http://www.youtube.com/watch?v=Ukuhk5T1 ... 8A0CDB0439 Tj. 6-7 hráčov ktorý hrajú spoločne a spoločne tiež chodia na výpravy a spolupracujú na stavbe jedného centrálneho domu atď.
Myslíš niečo také ako som písal tu?
http://www.hojko.com/post1549462.html#p1549462
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Su v offline survivale priserky? Minule som to skusal po ceste autom, postavil som si dom, ale prisery neprisli :/
Nexus1903
Expert
Expert

krankenwagen napísal:Su v offline survivale priserky? Minule som to skusal po ceste autom, postavil som si dom, ale prisery neprisli :/
Esc - Options a nastaviť Difficulty (Peaceful = bez priíšeriek, Easy, Normal, Hard = úroveň obtiažnosti

// Nemáš začo
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasneee dik :)
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

:D hladam ludi kto zahra betu po lan survival :D
BlueWolf
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BlueWolf »

Povedz kedy a mozeme sa dohodnut...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? :D Inak asi mate original ze :)

PS: Je to tak ze ked si kupim betu, tak budem mat updaty zdarma? Aj ked vyjde full game tak to bude zdarma? Lebo mam pocit ze pred releasom bety notch nieco pisal na Twitteri, ale uz si nepamatam co, pretoze v tom case som o kupe neuvazoval :]
Nexus1903
Expert
Expert

Slayter napísal:krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? :D Inak asi mate original ze :)

PS: Je to tak ze ked si kupim betu, tak budem mat updaty zdarma? Aj ked vyjde full game tak to bude zdarma? Lebo mam pocit ze pred releasom bety notch nieco pisal na Twitteri, ale uz si nepamatam co, pretoze v tom case som o kupe neuvazoval :]
No niekto tu v tejto téme písal že síce na stránke minecraft.net nie je napísané že budeš mať updaty zadarmo ale že vraj autor hry písal do blogu že áno.
Skús pohľadať :)
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Slayter napísal:krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? :D Inak asi mate original ze :)
Šiel by som :D dolovanie vo velkych jaskyniach je sranda, a v partii ešte lepšie...No kto by urobil server ? (zrejme na pár dni kym nas to zasa prestane baviť ) :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Insane : Aké ulohy napr.?
Inak znie to zaujímavo ,rad by som sa pridal aj ja :oops:
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Jaaj zahral by som si mp len neviem neviem ci zato vyhodit 15€ :roll:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

teraz 15 alebo potom 20 :D
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

Ja mam stastie, ja mam minecraft iba za 10€ a plnu verziu budem mať iba za 15€ lebo ked som to kupoval este v roku 2010 tak bola chyba v zmulve :P
Napísať odpoveď