Space5800 napísal:Nevertheless: áno Ak ti vadí že to je beta tak si počkaj na final, ktorá bude stáť 20e
Svet sa meni, nedavno sa za bety este neplatilo... Takze vsetci co su tu hraju na nejakom hojko serveri?
http://www.youtube.com/watch?v=sygC-n_qoA8 - explozia... Odporucam pozerat Minecraft na Machinima Realm, kedze tam chodia tusim tyzdenne sutaze. Postavit lod, alebo roller coaster a take srandy.
Nevertheless napísal:Toto video ma presvedcilo, ze si to kupim. Inak, ten survival mozme hravat aj dvaja?
No survival sa hrá sám (ako single player). Môžeš si si vytvoriť súkromný server (u seba v PC) a hrať s kamošom povedzme cez hamachi alebo hrať survival na nejakom verejnom serveri.
Hmm. Rád by som si ešte niekedy zahral SMP, ale neviem nájsť žiadny pekný CZ/SK server. Server ktorý hostoval Curuj sa už akosi nehrá a keď som sa skúšal pripojiť na Majncraft server bol stále plný. Čo sa mi tiež nepáči na niektorých serveroch je ako tam každý hrá sám za seba a keď už sa niekto rozhodne spolupracovať tak je to zvyčajne kontrolovaná a premyslená spolupráca. Zatiaľ na žiadnom serveri som nevidel že by sa hráči delili o suroviny a chodili na spoločné výpravy a pod. Veľmi ma láka spôsob hrania ako je prezentovaný v LP sérii Coe's World: http://www.youtube.com/watch?v=Ukuhk5T1 ... 8A0CDB0439 Tj. 6-7 hráčov ktorý hrajú spoločne a spoločne tiež chodia na výpravy a spolupracujú na stavbe jedného centrálneho domu atď.
BlueWolf napísal:Hmm. Rád by som si ešte niekedy zahral SMP, ale neviem nájsť žiadny pekný CZ/SK server. Server ktorý hostoval Curuj sa už akosi nehrá a keď som sa skúšal pripojiť na Majncraft server bol stále plný. Čo sa mi tiež nepáči na niektorých serveroch je ako tam každý hrá sám za seba a keď už sa niekto rozhodne spolupracovať tak je to zvyčajne kontrolovaná a premyslená spolupráca. Zatiaľ na žiadnom serveri som nevidel že by sa hráči delili o suroviny a chodili na spoločné výpravy a pod. Veľmi ma láka spôsob hrania ako je prezentovaný v LP sérii Coe's World: http://www.youtube.com/watch?v=Ukuhk5T1 ... 8A0CDB0439 Tj. 6-7 hráčov ktorý hrajú spoločne a spoločne tiež chodia na výpravy a spolupracujú na stavbe jedného centrálneho domu atď.
krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? Inak asi mate original ze
PS: Je to tak ze ked si kupim betu, tak budem mat updaty zdarma? Aj ked vyjde full game tak to bude zdarma? Lebo mam pocit ze pred releasom bety notch nieco pisal na Twitteri, ale uz si nepamatam co, pretoze v tom case som o kupe neuvazoval :]
Slayter napísal:krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? Inak asi mate original ze
PS: Je to tak ze ked si kupim betu, tak budem mat updaty zdarma? Aj ked vyjde full game tak to bude zdarma? Lebo mam pocit ze pred releasom bety notch nieco pisal na Twitteri, ale uz si nepamatam co, pretoze v tom case som o kupe neuvazoval :]
No niekto tu v tejto téme písal že síce na stránke minecraft.net nie je napísané že budeš mať updaty zadarmo ale že vraj autor hry písal do blogu že áno.
Skús pohľadať
Slayter napísal:krankenwagen; chalani, co keby sme hrali minecraft ako RP? Proste by sme si dali nejake ulohy co by bolo treba splnit a tak.. sli by ste do toho? Inak asi mate original ze
Šiel by som dolovanie vo velkych jaskyniach je sranda, a v partii ešte lepšie...No kto by urobil server ? (zrejme na pár dni kym nas to zasa prestane baviť )