Minecraft
Re: Minecraft
vyrovnal som si územie tam kolo môjho čierneho domu + disco baru , prosím nič tam nestavajte, ešte som to nedokončil
ja mam rozostavany reichstag pri mrakodrape, na takej velkej ploche :p ani sa ho nedotknite 
-
Space5800
Medium Professional
i-cube: maš ho tam aj dobre skrytý
, zatiaľ vyzerá peckovo 
Vidite, keby ste stavali pod zemou, tak mate pokoj, vid nas novy hokejovy stadion:
//GothaR: pripominam, ze ta plaz kde mam jachtu je chranena prirodna oblast, kto tam nieco postavi, to zburam
Omg jak nejaky velky lunapark:D
Moj dnesny vytvor...ma to vezu s kvalitnym vyhladom na celu drahu....
Moj dnesny vytvor...ma to vezu s kvalitnym vyhladom na celu drahu....
Pekne to tam ide 
Za tou katedrálou, ktorá bola dnes postavená som začal trochu vyrovnávať podložie, niečo pekné chystám aj ja
Nick DanielsonSVK
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 11:27)
Ranná nuda
Za tou katedrálou, ktorá bola dnes postavená som začal trochu vyrovnávať podložie, niečo pekné chystám aj ja
Nick DanielsonSVK
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 11:27)
Ranná nuda
-
Space5800
Medium Professional
i-cube: tie fotky mi pripomínaju TTD 
// tie nove su paradne
// tie nove su paradne
mne to pripomína pixelart 
icube: ako si robil tie rezy a dalšie? hľadám jednu svoju podzemnú stavbu a neviem, kde mám vchod
icube: ako si robil tie rezy a dalšie? hľadám jednu svoju podzemnú stavbu a neviem, kde mám vchod
-
Space5800
Medium Professional
icube to by aj mňa zaujimalo ako si robil tie screeny... btw server je down? dokedy asi?
v map editore Omen sa da prechadzat "vrstvami" kociek zhora dolu a zo stran.toto bola nahodna jedna vrstva co som vybral. vyzera to ako by si prechadza skeny cé-tečka 
tie isometricke pohlady su cez program isocraft, co vytvori takyto pohlad z mapky. este sa neda otacat, program nie je dokonceny.
tie isometricke pohlady su cez program isocraft, co vytvori takyto pohlad z mapky. este sa neda otacat, program nie je dokonceny.
Preco sa no hajko islande spawnnem iba do nejakej kocky s minikoienkom z ktorej sa neda dostat ani vyburat??
Je to niekde pred prvym pismenom O z HOJKO
/nick michau
Je to niekde pred prvym pismenom O z HOJKO
/nick michau
Nejaký admin ti to musí otvoriť.
Je to obrana pred griefermi, aby nám tam všetko nezničili.
Je to obrana pred griefermi, aby nám tam všetko nezničili.
mi-chau: dal som ti op, teraz uz mas prava, ale nezabudni potom po sebe zatvorit (prikaz /solid a prvy kamen). Ked pride niekto co nie je z hojka, tak ban, z 99% su to grieferi.
amen to thatGothaR napísal:Ked pride niekto co nie je z hojka, tak ban, z 99% su to grieferi.
a oni mozu ist na iny server :p
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na notebooku mi to ani za nic nechce ist. Javu som preinstaloval niekolko krat. Skusal vsemozne prehliadace. Kde moze byt chyba? vid. priloha
Treba pozerat aj na oficialne forum, tu mas riesenie: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=17&t=1815