Mini PC
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mini PC
Do NAS/routru sa daju pripojit aj tlaciarne cez USB port. Lenze tu tlaciaren treba zvlast manualne nainstalovat na kazdom pocitaci ako novu tlaciaren.
Tak zaciname sa priklanat k NASku. Teraz uz len otazka Ake? aby sa to zmestilo cele do 200 eur
Zyxel NSA 325 v2 alebo Synology ds214se ci ds213j.
Siel by som skor do synology. Ma ta tlaciaren ethernet? Kabel do siete? Ak ano, tak by som siel aj do wd mybook, to bude ore vasu firmu jednoduche riesenie.
Nasa tlaciaren vsak nema sietove pripojenie. (Len USB) A naposledy bol problem spojazdnit tu tlaciaren na notebooku, a to mi zas robi vrasky ze ci to pojde na tom NASku.
-
hojko
Site Admin
laforez: Dovod a vyhode pre Synology??? Na co mu bude Synology a k tomu este aj WD MyBook???
PsychoS: Takyto print server sa chova rovnako ako keby si tu tlaciaren mal pripojenu priamo do pocitaca. Cize ak si mal problem to spojazdnit na notebooku, tak rovnaky problem bude spojazdnit to po pripojeni cez NAS box na tom notebooku. Je cas, aby firma kupila aj novu tlaciaren, ktorej podpora je aj pre nove OS typu Win7/8, pripadne bude mat LAN port.
PsychoS: Takyto print server sa chova rovnako ako keby si tu tlaciaren mal pripojenu priamo do pocitaca. Cize ak si mal problem to spojazdnit na notebooku, tak rovnaky problem bude spojazdnit to po pripojeni cez NAS box na tom notebooku. Je cas, aby firma kupila aj novu tlaciaren, ktorej podpora je aj pre nove OS typu Win7/8, pripadne bude mat LAN port.
Co je vsak divne ze so stolovymi PC kde mame vsetci win7 tlaciaren slape v pohode. A na tom notasi nie (tiez win7). Ale to uz by bola asi ina tema. Skusime to stym NASkom nejakym. Ak to nepojde, tak im to vratime. Pri najhorsom kupime aj tlaciaren. Kazdopadne dakujem za rady vsetkym. Ked tak este sem napisem.
-
hojko
Site Admin
Tazko povedat, moze byt chyba v ovladacoch dosky notebooku, teda problem s usb, vid napr.: Win7 vs Win7 SP1, 32bit vs 64bit...
Hojko myslel som to tak, ze ak maju sietovu tlaciaren, tak nech kupia aj wd mybook a este aj usetri, ak nie tak by som siel do synology.
-
hojko
Site Admin
Aha. A dovod pre ten Synology???
Dobre referencie, skusenosti. A podla mna aj celkom dobra podpora mobilnych apps, co neviem ci vyuziju, ale ja by som urcite 
-
hojko
Site Admin
Cize si nenapisal nic viac co by nedokazal spomenuty Zyxel.
Znacku zyxel by som nechcel v nicom. S routermi od nich mam zle skusenosti, tejto znacke sa vyhybam, preto by som ju ani nikomu nedoporucil. S naskami synology pocujem len dobre skusenosti. Ja by som proste jednoznacne siel do synology. Ako si vyberie on je predsa uz na nom 
A kde som napisal, ze dokaze nieco viac? To si si nejako vydedukoval
A kde som napisal, ze dokaze nieco viac? To si si nejako vydedukoval
-
hojko
Site Admin
Preco hodnotis na zaklade zlej skusenosti s routrom, ktoru si mal kto vie kedy (mozno pred piatimi rokmi), ich NAS zariadenie??? Mimochodom Zyxel NSA-325v2 mam ja, ma ho z fora k6 a obaja si pochvalujeme. Taktiez zariadenie obstava velmi slusne aj v recenziach, ktore si mozes precitat na internete.
Uz ma chytas za slovicka, miesto vecnych argumentov. Nenapisal si, ze dokaze nieco viac, ale spominal si podporu mobilnych aplikacii, cim som ja pochopil, ze myslis, ze je to nieco naviac.
Uz ma chytas za slovicka, miesto vecnych argumentov. Nenapisal si, ze dokaze nieco viac, ale spominal si podporu mobilnych aplikacii, cim som ja pochopil, ze myslis, ze je to nieco naviac.
Zyxel mam doma aj v praci, doma sa neustale restartuje (uz riesim vymenou) a v praci ked si vytvorim cez ten jeho klient vpn, tak raz ide a raz nie. Proste nemam s nim dobre skusenosti.
S nasom od zyxelu mozes byt spokojny, ja netvrdim, ze nemozes. Ja som ani nepisal, ze zyxel je shit nech ho neberie. Ja som napisal, ze by som siel skor do synology, thats all. Nechapem co to tak riesis.
S nasom od zyxelu mozes byt spokojny, ja netvrdim, ze nemozes. Ja som ani nepisal, ze zyxel je shit nech ho neberie. Ja som napisal, ze by som siel skor do synology, thats all. Nechapem co to tak riesis.