Minimalne poziadavky hry - klamstvo?
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minimalne poziadavky hry - klamstvo?
ani mne nejde arma dokonale plynule teda ak dam vsetko na full ako sa len da teda mozno ide ale pôsobilo to namna ze to seka ked som hral v noci a nic som tam nevidel myslim noc v hre 
preboha. poznáte doporučené a optimálne požiadavky???????? celkom nelogický príspevok...
hasufeal - follow me: zober do svojej hnaty nejaku originalnu hru z policky, otoc ju zo zadnej strany a pozri sa, co sa uvadza dole:
Niekto uvadza Minimalne systemove poziadavky, niekto len Systemove poziadavky = to iste co minimalne, ked tak citam tu konfiguraciu, niekto mal tolko miesta, ze uviedol na obale aj odporucane. Pozeral som na skatule 5 namatkovo vybranych hier (PoP, Prey, NWN1, Bioshock 2, DaO:Awakening).
A teraz zopakuj - ktoze je tu nelogicky? Ked raz uvadzam systemove poziadavky, je totalny nezmysel uvadzat konfiguraciu, na com to ledatak nainstalujem a dostanem sa do menu a cely zvysok hry bude nehratelny. A o tomto je cela tema, do ktorej prides ty a zadres takyto unikatny nezmysel.
Niekto uvadza Minimalne systemove poziadavky, niekto len Systemove poziadavky = to iste co minimalne, ked tak citam tu konfiguraciu, niekto mal tolko miesta, ze uviedol na obale aj odporucane. Pozeral som na skatule 5 namatkovo vybranych hier (PoP, Prey, NWN1, Bioshock 2, DaO:Awakening).
A teraz zopakuj - ktoze je tu nelogicky? Ked raz uvadzam systemove poziadavky, je totalny nezmysel uvadzat konfiguraciu, na com to ledatak nainstalujem a dostanem sa do menu a cely zvysok hry bude nehratelny. A o tomto je cela tema, do ktorej prides ty a zadres takyto unikatny nezmysel.
-
TUCERO_SVK
Star
Sak teraz aj ze na battlefield bad company 2 je odporucany stvor jadrovy procesor, grafika odporucana GTX 260 atd a mne to pritom ide na plnych detailoch bez seknutia na dvojadre AMD 5600+ a grafike gts 250 aj to green edition takze fakt chcu podporit vyrobcou hardwaru.
-
hojko
Site Admin
TUCERO_SVK: Pri akom rozliseni to hras???
-
TUCERO_SVK
Star
1680x1050 grafike sa to nepacilo iba pri jednej jedinej scene ked sa zastavilo s tankmi a navigoval som A-10 na tie ciele v meste. Vtedy to sem tam sklblohojko napísal:TUCERO_SVK: Pri akom rozliseni to hras???
ja zase mam opacnu skusenost, aj ket to bolo pri starsich hrach, teraz sa uz velmi nehram a aj ket tak mi facha vsetko lebo masinu mam poriadnu, ale skratka kolko krat mala hra take poziadavky ze som pochyboval ci ju vobec zapnem a presiel som ju az dokonca...
-
Andr3w
Light Professional
u mna je to take aj ano aj nie, nove hry mi idu naplno tym ale nemyslim uplne naplno ked zapnem 16AA, blur a dalsie zbytocne veci, myslim tym textury a rozlisenie na max, to je to u mna dolezite AA mi staci 4 ci 8 ale to je uz zbytocne ak to nie je nieco konvert z konzoly a nepodarane,
co ma prekvapilo bola hra singularity, ta sa hyba fakt pekne a plynule a to mam len dual core e8500 ma 3.16Ghz a karta GTX285 OC od vyrobcu. dokonca aj take GTA4 ide na tom prekvapivo dobre, miestami lepsie nez na PS3 tam je to fakt niekedy hamba za to ze je to konzola...
co ma ale prekvapilo bola adventurka memnto mori tam som si v menu nastavil AA na myslim 8x ved preco nie potom spustil hru a mal som skoro slideshow, fakt sila...
a este dragon age, ten mi ide fajn ale miestami mi to seka a stale nieco nahrava a obcas to aj spadne, proste niekedy to ide pekne plynule niekedy zase moc nie, ale to moze byt aj mojim systemom
cislo jedna by som dal asi hre Far Cry ta ked vysla tak to bola bomba a hlavne ta hra vyzerala a hrala sa uzasne za co mohol urcite kvalitny engine
co ma prekvapilo bola hra singularity, ta sa hyba fakt pekne a plynule a to mam len dual core e8500 ma 3.16Ghz a karta GTX285 OC od vyrobcu. dokonca aj take GTA4 ide na tom prekvapivo dobre, miestami lepsie nez na PS3 tam je to fakt niekedy hamba za to ze je to konzola...
co ma ale prekvapilo bola adventurka memnto mori tam som si v menu nastavil AA na myslim 8x ved preco nie potom spustil hru a mal som skoro slideshow, fakt sila...
a este dragon age, ten mi ide fajn ale miestami mi to seka a stale nieco nahrava a obcas to aj spadne, proste niekedy to ide pekne plynule niekedy zase moc nie, ale to moze byt aj mojim systemom
cislo jedna by som dal asi hre Far Cry ta ked vysla tak to bola bomba a hlavne ta hra vyzerala a hrala sa uzasne za co mohol urcite kvalitny engine
-
MichalkoOo
Zablokovaný
AA vyšší ako 4x je úplná zbytočnosť. Moja karta si môže dovoliť AA 8x skoro všade ale mne to netreba. Radšej viac FPS
-
qwerty-xyz
tak to chladenie na ramkách robí fakt strašne veľký kus práce, ale hlavne že je Gaming 
-
Andr3w
Light Professional
qwerty-xyz to rozlisenie na hry je ale dost male, podla mna kazdy druhy tu uz hra minimalne v 1680x1050 a na takomto ci vacsom rozliseni ta hra funguje uplne inac, ale ak ti to staci:)
-
uplink
VIP
Mne sa qwertyho rozlíšenie páči, tiež som v ňom hrával všetky hry. Ináč keď si zoberieš kalkulačku, tak zistíš že 1280 x 1024 je 1.3 mipix a 1680 x 1050 je 1.7 mipix, čo nie je až taký rozdiel. Ja som tiež dlho favorizoval 19" LCD s 1280 x 1024, avšak ten nestačil na robotu, takže som musel ísť na 24" 1920 x 1200 no a teraz keď hrám hry, tak hrám v natívnom rozlíšení a to je riadna šupa na grafiku, ktorá zatiaľ stíha. Na hry je imo fakt naj rozliško okolo toho 1.3-1.6 mipix, viac nie je treba, človek to aj tak vníma len podvedome, 4:3 máš lepší záber na detaily, 16:9, či 16:10 dotvára "len" podvedomý zážitok. Je to drahá zábava 
Navyše na 24" sa rýchlejšie unavíš, oči vnímajú viac, rýchlejšie strácajú flexibilitu, nejaký borec robil výskum kde hrali CSko na 24" a 20" a týpek na 20" si dlhšie udržal presnošť ako ten na 24" a zase ten na 24" mal v časti kde bol svieži väčší počet headshotov, či tak nejak. Ono všetko má svoje plusy aj mínusy.
Ku AA, je pravda že 4x je okay, ale je vidieť rozdiel medzi 4x a 8x a taktiež medzi 16x, zbytočný luxus je už len 32x a 64x až 128x [podporuje len Quadro]. Takže až po tých 16x QFSAA sa to v pohode uživí, ja osobne dávam 8x, keď to moc zníži framerate, tak dám 4x.
Navyše na 24" sa rýchlejšie unavíš, oči vnímajú viac, rýchlejšie strácajú flexibilitu, nejaký borec robil výskum kde hrali CSko na 24" a 20" a týpek na 20" si dlhšie udržal presnošť ako ten na 24" a zase ten na 24" mal v časti kde bol svieži väčší počet headshotov, či tak nejak. Ono všetko má svoje plusy aj mínusy.
Ku AA, je pravda že 4x je okay, ale je vidieť rozdiel medzi 4x a 8x a taktiež medzi 16x, zbytočný luxus je už len 32x a 64x až 128x [podporuje len Quadro]. Takže až po tých 16x QFSAA sa to v pohode uživí, ja osobne dávam 8x, keď to moc zníži framerate, tak dám 4x.
-
qwerty-xyz
mnooooo ked mas rovno pred nou 20 cm v priemere velky ventilator pri 600 rpm tak to celkom na nich fuuuuka, .... by si sa divil takze ten hlinik co je na nich sa asi ochladzuje rychlejsie.Filipito napísal:tak to chladenie na ramkách robí fakt strašne veľký kus práce, ale hlavne že je Gaming
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2010, 20:17)
to rozlisenie je akurat, plus uplink vie o com vravim, plus dalsia vec, ja na monitor CUMIM, som od neho tak 50-60 cm, maximalne, nie preto zeby som nevidel naopak vidim skvelo, ale tak to mam debilne postavene, .... takze mne je velky tak akurat a detaily su tiez pekne, ... 4:3 podla mna super.Andr3w napísal:qwerty-xyz to rozlisenie na hry je ale dost male, podla mna kazdy druhy tu uz hra minimalne v 1680x1050 a na takomto ci vacsom rozliseni ta hra funguje uplne inac, ale ak ti to staci:)
pluuuus si myslim ze moja zostava by to hravo zvladla aj vo vacsom, mimo ineho dostal som jeden den abstak ked mi ramka pri normalnom pouzivani klesla pod 3 GB volne, cizeeeee uz mam 6GB ....