ake bugy? opis mi problem trosku blizsie, co ja mam momentalne s7/sss tak mam vpdostate 1 bug o ktorom viem co je bug v tipperi, ale inak som vyriesil snad vsetko tak sup sup nech mam aj ja nejaku robotu :')
>>> 30.01.07
merged with icqj sources
some changes in optins dialog
fixed crash on exit
some optimization for sending capabilities
some optimization for miranda id detection //need to better realization
>>> 28.01.07
merged with icqj sources
fixed bug in x-status slot changing
>>> 27.01.07
cTn napísal:Mam pocit ze to je asi bug, k odoslanemu prispevku uz neprilozim prilohu.. a potom robim taketo hlupe double posty... juuj jak sa nemam rad
no stale mi neukazuje v cliste xStatus iconky...
btw poradil by si mi ako si na mirada-vi.org updatnem version info file?
A v jeho nastaveni nastavis generovanie txt-oveho suboru, potom na miranda vi vyberies polozku upload a uploadnes to klasicky ako napr uploadujes niaky subor sem na forum, len tak otazka pomimo, a mas v icq protokole zapnutu podporu custom statusu?
A v jeho nastaveni nastavis generovanie txt-oveho suboru, potom na miranda vi vyberies polozku upload a uploadnes to klasicky ako napr uploadujes niaky subor sem na forum, len tak otazka pomimo, a mas v icq protokole zapnutu podporu custom statusu?
jasne ze to vsetko mam. Len sa neviem dopatrat ako uploadnes novy VERSION INFO.txt lebo ten sa uploadol len pri registracii ale potom ked si niektore pluginy vymenis tak ako to zmenis aj v svojom profile?
cTn napísal:Zeby si nebol prihlaseny? alebo som uz ja taky zniceny ze nerozumiem kde je problem
daj si redbul
problem je v tom ze mna po zadani mena a passwordu hodi na zoznam userov a nie na moje "konto" cize tam ako by som ani nebol lognuty. Pri zopakovani lognutia mi spravi to iste. Robi to aj opera aj IE7
No a ktomu redbullu tak to by ma pravdepodobne prizabilo, mam chore srdce a v najblizsich dnoch ma beru zas do nemocnice takze rychlo piste nech som vam schopny poradit kym tu som
Mno ak ti nieco hovori "zapal srdcoveho svalu a zvacsene srdce" tak budes vediet asi ake je to vazne nooo a ohladom tej moznosti, oni ju odstranili uz pred dlhsim casom koli niakemu problemu s uploadovanim, nema to nic spolocne s tym tvojim problemom, vsak skus firefox vsak vidis moj screen fungujem bez problemu (teda aspon upload na miranda vi)
cTn napísal:Mno ak ti nieco hovori "zapal srdcoveho svalu a zvacsene srdce" tak budes vediet asi ake je to vazne nooo a ohladom tej moznosti, oni ju odstranili uz pred dlhsim casom koli niakemu problemu s uploadovanim, nema to nic spolocne s tym tvojim problemom, vsak skus firefox vsak vidis moj screen fungujem bez problemu (teda aspon upload na miranda vi)
tak zapal srdcoveho stavu som mal hned nedavno a sposobila to ista japonka ale neboj, uz som z toho vonku (sme sa rozisli )
tak teda skusim FF ale az zajtra lebo uz tu predsa len 5 rano a aj zajtra je den
diky moc za pomoc(k+)