Miranda

Informácie o software, ankety...
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

pato83 napísal:Diki tomase, aj klavy za pomoc. Som to robil cez subory dat. Funguje to tak ako som si zelal :) No je tu problem, je nutne vyplnat aj msn aj aim a ostatne. Lebo som to nenasiel, kde sa to da znefunkcnit. Pretoze mi to hadze errory, ze to nemam vyplnene. Trochu trpezlivosti so mnou, nikto uceni z neba nespadol. Diki za pomoc
Nie Klavy, ale Klayy ;)
A nemusis mazat pluginy, v nastaveniach pod pluginmi mas zoznam vsetkych, staci odskrtnut tie co nechces
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Pardon za ten skomoleny nick, fakt to tam nevyzera tak. Som si nakoniec nahodil Mirandu 0.7 release 31, ide skvele, tak posielanie ako aj prijimanie suborov medzi ofic. icq klientom a mirandou a to je fasa. A k tym packom, si radsej sam ponahadzujem pluginy a vsetko okolo toho. Uz som tie kniznice zmazal, ak ich budem potrebovat, tak stiahnem znovu a pouzijem len tie kniznice a v mirande s jadrom 0.6.8 som to nenasiel v zakladnom baliku. No a k tomu prepinaniu uzivatelov, aby som nemusel vypinat mirandu, pripadne mat spustených viac krat program, je daky plugin? Som nasiel dake switchname a podobne, no to je na nieco ine.

Edit: Vie mi niekto povedat, ako sa zbavit toho textu v screene ? :)

Edit2: Taktiez som si stiahol plugin pre radio, mRadio tusim. Ako to spojazdnit. viem ze vsetko nahadzat do plugin, su tam uz v konfiguraku aj odkazy na vysielanie, no neviem to spojazdnit. Je k tomu nutny WMP, lebo ja mam len Media player z klite , tak ci nechybaju dake kniznice, totizto nevidim nic take ako spustit alebo nieco podobne.
Prílohy
Bez názvu.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Hey guys, vie mi aspon s tym pluginom mRAdio niekto pomoct, plugin je aktivny, no jedine co si viem zobrazit je okno Ekvalizera, kde je aj tlacitko Rec. To je tak vsetko a cez plugin Startups mam nastavene aby bol hned po spustení online, teda hral. :?: Uz mam aj WMP11 nahodenú, radia z mradio.ini funguju. I dont know, uz druhy den sa s tym s*riem a nikam to nespeje.

Edit: Je tu 26 stran o mirande a vsetkym moznym s tym spojenim a to mi nikto nevie pomoct??? :?: :!:

Vyriesene!
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Neviete, kde sa dá zohnať roadmap na 0.8?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tak miranda a ine klienty maju problem, uz sa objavil aj u mna - rano este v pohode.
nevidite stav vasich kontaktov, vsetci su offline aj ked ste vy prihlaseny a spravy pisat mozete, aj chodia.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

no neviem.. mne to funguje.. som teraz skúsil aj reštartnúť mirandu a nabehlo v pohode.. :)

btw.. mám verziu 0.7.1
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

prehodil som na aktualnu, dal aj aktualnu icq kniznicu a nic, stale blbne.

nie som sam
http://forums.miranda-im.org/showthread ... ts+offline

aol nieco zmenil.

zapnutie server side kontaktov pomoze, ale neviem ci uplne, mal som online len par ludi z zoznamu, bezne je viac.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja som si uz dávnejsie nahodil ruskú alfu 8.0.0.1 jadra. Vcelku dobre mi funguje, nemozem sa stazovat. Vsetko bezi krasne stabilne...

pridávam aj svoj screen :)
Prílohy
bez_názvu.PNG
brm
Darca
Darca

no došiel som domov.. a už ani mne nejde.. :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

a prisiel na psa mraz, pojde do klobas:)

stve ma to, pol roka uplne v pohode a akurat teraz musi zacat icq blbnut:)
brm
Darca
Darca

njn.. mirandu mám asi 2-3 týždne.. asi idem nazad na qip infinium, tam to vyzerá, že všetko funguje.. len keby už urobili aspoň MSN plugin.. ;)

Ľudia, kašlite na ICQ.. :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

bohuzial nic ine ako miranda u mna dobre nefuguje, to vies, poziadavky a hlavne vela, naozaj vela kontaktov... icq oficialne napri po lognuti u mna spadne:)
brm
Darca
Darca

No známemu šla aj Miranda, tak som si nechal od neho poslať jeho icq plugin.. som zamenil za ten svoj.. a funguje.. ;)

Skús.. viď príloha. :D
Prílohy
ICQ.rar
icq.dll - plugin do Mirandy
(211.52 KiB) 58 stiahnutí
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja pouzivam stale prastary icqJ s7&sss plugin a zatial mi vsetko fici.. dufam,ze aj bude, lebo dako ten plugin uz neviem novsi najst..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

opravene, chyba bola teda na strane icq serverov, uz to funguje aj mne aj ludom miranda forach.

aspon som sa donutil nahodit najnovsiu mirandu, inak by tam bola az do reinstallu PC:)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Chcel by som prejst z niekolkorocneho pouzivania Trillianu na Mirandu, tak som si nainstaloval najnovsiu verziu 0.7.1 a snazil sa ju ako tak ponastavovat (pouzivam ju len na ICQ). Jedno sa mi vsak nepodarilo a hrozne mi to vadi... ked sa niekto z kontaktov prihlasi tak ikonka v system tray blika ako panacik.. ale ja chcem nech mi tam blika iba oznamenie pre novu spravu, nic ine. Da sa toto niekde nastavit?? (ked vypnem icon blinking tak sa tam ta ikonka stale zobrazuje len neblika..)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Zaskrtni tam Do not warn me for people in my c'list a oznamenie nechaj na plugine... (napr. Popup Plus)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

taku moznost tam ani nemam

Edit: uz som to nastavil..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nema niekto problem s dorucovanim sprav po zapnuti ICQ??? Uz niekolko krat sa mi stalo, ze zapnem ICQ a ziadna sprava, pripadne minimum sprav, ale viem, ze mali prist urcite spravy. Neraz sa mi stalo, ze mi par ludi napisalo, ze preco im neodpisem a tak..., pritom ziadna sprava od nich nedosla. Mam Miranda IM 0.6.8 Unicode (ICQ v0.3.9.4), ICQ ucet som zakladal asi v roku 2003. Takyto problem si vsimam uz dlhsie, mozno zo dva ci tri mesiace...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja mam tiez taku staru mirandu.. ucet v roku 06.. a spravy mi prichadzaju len od niektorych.. niekedy pridu niekedy nie... aj ked mali prist
Napísať odpoveď