aplikujte patch a nasledne carck a poslape touNfEiL napísal:
//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 18:48 )
That's my problem![]()
Mirrors Edge
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
uNfEiL
Toto stiahni:
Patch a Crack a pojde to !
To mám od ..Matka..
//kinjeril: Precitaj si pravidla!!!
Toto stiahni:
Patch a Crack a pojde to !
To mám od ..Matka..
//kinjeril: Precitaj si pravidla!!!
No hej,tam je ten problém,ze hry takéhoto stýlu prechádzaju na konzolové a preto tí autori hry uprednostnujú konzolové rozsírenia pre hru,a nie pre PC-=wolf=- napísal:ta mapa vyzera super, podla mna by to mohli spravit aj na PC, ved takto by vsetkych PCckarov ukratil o podla mna super mapu, ale im to moze byt akurat tak jedno
Ale tak,mám jedno,Mirrors Edge bola jedna z najlepsích hier aké som kedysi hral,dúfam v pokračovaní,hra by mohla nejak nadviazať na dej a poprípade by mohla byť aj dlhšia,velkosť hry by ma absolútne nezaujímala,šlo by mi o hratelnosť ktorá je v tejto hre neskutočne šokujúca
-
lekoklatik
VIP
Takže Mirrors Edge je konečne hra ktoru si určite prejdem znova...dúfal som v dlhší príbeh aj ked by to možno začalo byť stereotypné, taktiež dúfam že bude pokračovanie, ja by som tej hre dal 90/100...prefrektne optimalizované, až na ten Physx, hratelnosť pecka trochu škoda že tam nebol Quick Save, dosť sa hodil v tých bojových častiach...určite sa k tej hre ešte niekedy vrátim.
Potreboval by som poradit nwm co sa deje este pri zaciatku hry to je ked sa dostanete prvy krat do budovy z nej uteciete a ptm nakoniec ofajcite skupinu nepriatelov tak ze bezite druhou cestou a ptm naskocite do vytahu... a tak sa zacina dalsi level lenze mna v tom vytahu vypne do menu a mozem dat len pokracovat v hre a hodi ma na zaciatok tej strechy po ktorej sa sklzate nwm co s tym spravit hru som siel aj parkrat odznovu a nic
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
taketo problemy s resetovanim a hodenim do menu riesi patch + crack tak ho aplikuj a malo by to istdjxtreme napísal:mozte mi niekto poradit? mam problem,hram misiu jacknife 1/2 a proste ked prejdem tym kanalom a dostanem sa k tym 3 ruram,tak mi to restartne celu misiu,neviem co s tym moze byt ale urobilo mi to asi 10x a fakt ma to uz nebavi,urobil som to najrychlejsie ako som mohol...viete niekto co s tym?