Pilifo - si si uplne isty tvrdenim, ze na 2600XT to rozbeha na full? Ja by som nedal ruku do ohna za medium pri pouzitelnom rozliseni. Aj ked ta grafika na pohlad nevyzera narocne a facha relativne vpohode, aj na medium mu to podla mna nepojde stopro plynule. To ze ma quadcore, rozhodne nijak nekompenzuje slabsiu VGA. V kazdom pripade, pri vhodnom nastaveni rozlisenia/detailov to pojde.
chlapci pomozte my ....som v metre na takej plosine,podomnou premava metro a po chvilke vykopne dvere zasahovka a jeden ku mne kraca zo stitom v ruke...stale ma tam zabiju...co tam mam robit? mam ich nejako zneskodnit alebo niekam zdrhnut?
pls mam nainstalovanu hru,crackol som ale stale pyta nejaky key...ten co som daval pri instalacii asi je zly,tak som cez key gen viac krat naklikal aj tak nefunguje.
QuiKy napísal:pls mam nainstalovanu hru,crackol som ale stale pyta nejaky key...ten co som daval pri instalacii asi je zly,tak som cez key gen viac krat naklikal aj tak nefunguje.
ak nemáš patch 1.01 tak si ho hod crackni reloaded crackom 1.01 a neexistuje aby ti pýtalo key, key slúži iba na nainštalovanie hry, ostatné spraví crack.
zdenko.xxxx napísal:ak nemáš patch 1.01 tak si ho hod crackni reloaded crackom 1.01 a neexistuje aby ti pýtalo key, key slúži iba na nainštalovanie hry, ostatné spraví crack.
aka je tato hra? vraj to potrebuje riadny stroj? ma niekto skusenosti s tym ze to chcel rozbehat na klasickom pentiu 4 jednoprocesorovom s grafikou ati x1600pro?
uz davnejsie ma to zaujalo ale ak mi to nepojde tak to bude zbytocna kupa. no ked tak na mna kuka ta kocka z plagatu tak si normalne vravim ze tuto musim mat. http://www.progamingshop.sk/mirror-s-edge-p-36260.html
To ze to potrebuje riadny stroj je poriadna hlupost, ja som to hral na 4 roky starom Athlone 1.8 GHz, GeForce 6600 256MB a 1GB RAM, minimalne detaily, 800x600 rozlisenie. Slo mi to viac-menej plynulo, obcas to seklo, ale inak parada.