miznutie ikon pracovna plocha
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
miznutie ikon pracovna plocha
nazdar mam problem ked zaponem pocitac nezobrazia sa mi ikony na ploche skusal som aj tuneup utilities dat defaultne nastavenia antivirak spybot nic nepomohlo ked tuknem pravym na plochu zobrazit.....zobrazit ikony to mam zaskrtnute a nic ked vytvorim noveho usera tiez tam niesu ... po restarte sa na kus zobhrazia a hned zmiznu to znamena ze to tam daco bude blokovat neviete co ? skusal som aj disable all v startupe a nic poradte pls
-
Grim
Darca
Re: miznutie ikon pracovna plocha
...skúšal si obnovu systému?...alebo repair konzolu z CD?...ani si nenapísal, aký máš systém...
Aj ja som mal podobný problém, ale mne zmizli ikony po spustení Adobe Reader po aktualizácii. Mal som ho slovensky a po aktualizácii bol v angličtine, hoci mi ponúklo aktualizovať slovenskú verziu. Ja som preinštaľoval Adobe Reader, vytiahol znova ikony z programov a zatiaľ to ide v pohode. Obnova mi pomohla, ale len do spustenia Adobe.
-
Chalesnik
Medium Professional
obnovu systemu nemozem dat lebo zmiznu dolezite data.... system je 32 bit vista a zevraj s ato stalo po nainstalovani tlaciarne Canon tu som skusil odinstalovat a nepomohlo