Zdravim Vas,
potreboval by som poradit alebo aj pocut nazor. Vcera som studoval stranku banky mBank na www.mbank.sk (mam tam inak aj sukromny ucet uz 2 roky) a zaujal ma tam produkt mKREDITKA, potreboval by som na veeelmy kratku dobu pozicat takto 1000€ lenze nakolko som uz pomaly rok podnikatel, konatel a zaroven jedinym spolocnikom v SRO, a nie som vedeny ako zamestnany neviem ci by mi kreditku aj ked len na 2 mesiace schvalili. Kvoli tomu ze nemam ziadne doklady o prijme - existujem ako podnikatel len 10 mesiacov a za ten cas som na papieri nemal ziadny prijem ale v mBank mam za ten cas obrat 10000€. Mate niekto s tym skusenosti je potrebne takto dokladovat prijem? Fakt by mi ta suma postacovala len na nejake 2 mesiace. Mam tam ale predschvalenu sumu 2000€ len neviem ci to znamena ze mi to aj schvalia ak o nu poziadam a nebudu vyzadovat vselijake potvrdenia.
Dakujem
mKREDITKA od mBank...
Re: mKREDITKA od mBank...
Si si istý, že sa ti to oplatí? Je tam 21% - tuším 17% p.a. úrok. Ktorý sa ráta po tých 30 bezúročných dňoch.
Pri pozicke na nejakych 50 dní na ktore to potrebujem je mi ten urok uplne ukradnuty za tu dobu tie peniaze 2 krat vratim.
Na 2 mesiace keby chcem pozicat 1000€ pri rocnej urokovej miere 21,99 % p.a.. to vychadza na splatenu sumu 1040 - 1050 € okolo... cize max 50 € urok
Na 2 mesiace keby chcem pozicat 1000€ pri rocnej urokovej miere 21,99 % p.a.. to vychadza na splatenu sumu 1040 - 1050 € okolo... cize max 50 € urok
No ale neoplatí sa ti stejne viac nejaký krátkodobý podnikateľský alebo bezúčelový úver?M470 napísal:Pri pozicke na nejakych 50 dní na ktore to potrebujem je mi ten urok uplne ukradnuty za tu dobu tie peniaze 2 krat vratim.
hore pisem ze nemam doklady od prijmu ako my ho poskytnu potom?????