Môže sa človek zmeniť?
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
A vyraz adrenalinova amnezia ti nehovori nic? praveze stavy s vysokou hladinou adrenalinu sposobuju mensie "straty pamate" uz len z dovodu ze mozok ma znizeny privod krvi.axXis napísal:To je sposobene hormonmi. Tusim adrenalinom. Ked si velmi vyteseny alebo nasrany tak ti hormony okrem ineho stimuluju pamet.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Napisal som tusim adrenalin. Neviem ci to bol zrovna on, ale zda sa, ze niemi-chau napísal:A vyraz adrenalinova amnezia ti nehovori nic? praveze stavy s vysokou hladinou adrenalinu sposobuju mensie "straty pamate" uz len z dovodu ze mozok ma znizeny privod krvi.
-
jin
VIP
To je síce možné, no na druhej strane si osobne mysím (oprav ma ak sa mýlim), že si ešte nebol v krajne extrémnej situácii, kedy by ti adrenalín spôsobil amnéziu a tieto situácie si pamätáš skôr vďaka nervovému vypätiu a vyššej aktivite zmyslových senzorov.axXis napísal:Napisal som tusim adrenalin. Neviem ci to bol zrovna on, ale zda sa, ze nie. Na druhu stranu nemam pocit, ze by mi rizikove a nebezpecne situacie pri zvysenej hladine adrenalinu vypadavali. Skor si ich velmi dibre pamatam.
\\Edit: My sme ale už riadne OT
-
Eidos
Light Expert
Existuje jedno porekadlo - vlk srst zmeni ale povahu nikdy. To do urcitej miery plati aj pre cloveka.
Tie zmeny su ako-tak mozne ked su ludia mladi. Ale ked sa stretnu dvaja vyzreti jedinci - napr. v partnerstve, tak to uz nie je o zmene ale o tolerancii a respektovani ci naopak o neznasanlivosti a rozchode.
Tie zmeny su ako-tak mozne ked su ludia mladi. Ale ked sa stretnu dvaja vyzreti jedinci - napr. v partnerstve, tak to uz nie je o zmene ale o tolerancii a respektovani ci naopak o neznasanlivosti a rozchode.
-
axxis
Addict
Toto zalezi od toho ako definujes krajne extremnu situaciu. Ale OT jako hovado.jin napísal:To je síce možné, no na druhej strane si osobne mysím (oprav ma ak sa mýlim), že si ešte nebol v krajne extrémnej situácii, kedy by ti adrenalín spôsobil amnéziu a tieto situácie si pamätáš skôr vďaka nervovému vypätiu a vyššej aktivite zmyslových senzorov.
\\Edit: My sme ale už riadne OT