Môže sa človek zmeniť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

ano odkedy chodim s tymto dievcatom co mam bolo to uz pol roka tak odvtedy je zo mna iny clovek nehresim nebijem sa len koli nej proste ma konecne niekto drzi na uzde
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

podla mna sa clovek moze zmenit, ale vzdy bude brat v uvahu aj "starsie myslienky"
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jimino napísal: ale vzdy bude brat v uvahu aj "starsie myslienky"
ako inac---ved ako sa vraví "človek nikdy nezabúda" ;) a hlavne na to najhorsie a na to najkrajsie..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

midnight_man napísal:ako inac---ved ako sa vraví "človek nikdy nezabúda" ;) a hlavne na to najhorsie a na to najkrajsie..
To je sposobene hormonmi. Tusim adrenalinom. Ked si velmi vyteseny alebo nasrany tak ti hormony okrem ineho stimuluju pamet.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

axXis napísal:To je sposobene hormonmi. Tusim adrenalinom. Ked si velmi vyteseny alebo nasrany tak ti hormony okrem ineho stimuluju pamet.
odborny vyklad "problemu" ;)
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

omg sme snad v skole?! :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

axXis napísal:To je sposobene hormonmi. Tusim adrenalinom. Ked si velmi vyteseny alebo nasrany tak ti hormony okrem ineho stimuluju pamet.
A vyraz adrenalinova amnezia ti nehovori nic? praveze stavy s vysokou hladinou adrenalinu sposobuju mensie "straty pamate" uz len z dovodu ze mozok ma znizeny privod krvi. :idea:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:A vyraz adrenalinova amnezia ti nehovori nic? praveze stavy s vysokou hladinou adrenalinu sposobuju mensie "straty pamate" uz len z dovodu ze mozok ma znizeny privod krvi. :idea:
Napisal som tusim adrenalin. Neviem ci to bol zrovna on, ale zda sa, ze nie :oops: . Na druhu stranu nemam pocit, ze by mi rizikove a nebezpecne situacie pri zvysenej hladine adrenalinu vypadavali. Skor si ich velmi dibre pamatam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

axXis napísal:Napisal som tusim adrenalin. Neviem ci to bol zrovna on, ale zda sa, ze nie :oops: . Na druhu stranu nemam pocit, ze by mi rizikove a nebezpecne situacie pri zvysenej hladine adrenalinu vypadavali. Skor si ich velmi dibre pamatam.
To je síce možné, no na druhej strane si osobne mysím (oprav ma ak sa mýlim), že si ešte nebol v krajne extrémnej situácii, kedy by ti adrenalín spôsobil amnéziu a tieto situácie si pamätáš skôr vďaka nervovému vypätiu a vyššej aktivite zmyslových senzorov.
\\Edit: My sme ale už riadne OT :P
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Existuje jedno porekadlo - vlk srst zmeni ale povahu nikdy. To do urcitej miery plati aj pre cloveka.
Tie zmeny su ako-tak mozne ked su ludia mladi. Ale ked sa stretnu dvaja vyzreti jedinci - napr. v partnerstve, tak to uz nie je o zmene ale o tolerancii a respektovani ci naopak o neznasanlivosti a rozchode.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:To je síce možné, no na druhej strane si osobne mysím (oprav ma ak sa mýlim), že si ešte nebol v krajne extrémnej situácii, kedy by ti adrenalín spôsobil amnéziu a tieto situácie si pamätáš skôr vďaka nervovému vypätiu a vyššej aktivite zmyslových senzorov.
\\Edit: My sme ale už riadne OT :P
Toto zalezi od toho ako definujes krajne extremnu situaciu. Ale OT jako hovado. :new03:
Napísať odpoveď