Mobil a H2O

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

110100 napísal:S tou reklamaciou je to aj tak jedno, lebo je uz po zaruke.

Ak ludia nechapete, rozobral som ho, vysusil, proste vsetko, uz je tu druhy den a nefunguje (ani s druhou baterkou).
Takze ho asi pekne zajtra odnesem do opravy, tam si vypocujem, ze sa neda opravit.... a rovno si tam kupim novy :cry:
kamaratovi spadol tiez mobil do zachodu presne o pol druhej rano ked isiel na zachod som mu zacal volat a ako tak vyberal telefon rychlo z vrecka tak mu spadol do hajzla a rano nesiel - potom ked vyschol tak raz siel a raz nesiel,dal ho do opravy a siel tri mesiace potom skolaboval a bolo mu amen-- doteraz mi kamarat vyhadzuje na oci ze to bola moja vina a ja mu stale vravim ze som nemohol vediet ze on je akurat na WC a ze je taky lavy.... 8) :lol:
takze asi tak,KUP NOVY....
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Telefon padnuty do vody viem opravit. mozem aj ten tvoj spravit. co ty na to? ked tak cez ss.
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

Martinekk napísal:Telefon padnuty do vody viem opravit. mozem aj ten tvoj spravit. co ty na to? ked tak cez ss.
inteligent ? hmm.... asi ee, dal som ho uz do servisu, nech mi ho checknu .... uz len cakam .... ale dik :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

110100 napísal:inteligent ? hmm.... asi ee, dal som ho uz do servisu, nech mi ho checknu .... uz len cakam .... ale dik :D
potom povedz.
Filipito
Darca
Darca

Moja story

Príspevok od používateľa Filipito »

110100 napísal:inteligent ? hmm.... asi ee, dal som ho uz do servisu, nech mi ho checknu .... uz len cakam .... ale dik :D
Teraz moja story:
Nikoho niet doma posiel som sa okupat hrajem hru a obraz sa mi zarosil chcel som ho poutierat o ruku a mobil Cluuuup do vody som si povedal fotrovci ma zabiju tak ci tak tak som sa rychlo osusil este s tym uterakom som stihol poutierat aj mobil :oops: :oops: potom som vybral baterku a kedze mam Z610i s ktoreho ide dole len zadny krit tak to bol mensi problem osusil som ho s fenom a nechal tak do rana medzitym som preletel mobilne fora prve co tam bolo napisane pri styku mobilu s vodou nikdy ho nesusit s fenom som si povedal no do ...... na druhy den mali prist fotrovci a tych otazok co som robil vo vani s mob... atd sa mi nechcelo pocuvat tak v noci som nemohol spat zapinam ho nejde nejde nejde este stastie ze oco mal v sufliku staru baterku od K610i dam tu baterku a ide hoci sa mi vsetky mena na sim karte vymazali ale dobre ze ide mobil :lol: :lol: na tej starej baterke ficim dodnes to je tak 3 mesiace od tejto nehody. ........ na tvojom mieste by som ho dal tiez do servisu ale hned na druhy den tak vela stastia a aby ti isiel a ked nepojde tak aby si zohnal novi za lacni peniaz
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Takto ti poviem. moja T610tka utopena pred jeden a pol rokom, dodnes fachci. dal mi ho kamos, ze ho zabudol vo vacku v plavkach a preplaval styri krat nadlzku bazen. vysiel z vody a teleofn vo vacku... pozrel, nesiel. doma vybral simku, baterku dal naspet a mobil dal do suflika. kupil si novy. dosiel za mnou za mesiac ze ci ho nechcem. nesiel ani zapnut, ani nabijat... proste nic. dal so ho dokopy! jedine co som vymenil bol displej, ten bol zniceny, nezobrazoval nic. plosak nereagoval tiez na nic, baterka v druhon neisla. ale, kto umi umi. uz som mojou metodou ozivil 5 mobilov utopenych. kazdy ide doteraz. Takze tak. je to len na tebe. viac ako par stokorun som si nikdy nepytal.
Teraz som kupil K750tku, tak tuto T610 som dal sem do bazaru. po tom co prezil mu neublizi nic.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

chcel by som sa spytat kde ma ten pasik nokia 6300??Dakujem
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

Tomasko napísal:potom povedz.
Tak som ho odniesol do servisu a tam mi povedli, ze mam zoxidovanu dosku a ze oprava by ma vysla skoro na cenu noveho phonu. :cry: Takze si idem kupit novy, ak chcete poradit, tak tuna .... http://www.hojko.com/post729844.html#729844

btw, dakujem
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

posli mi ho a poviem ti ci ta ne*ebali. poslem potom naspet. ked tak cez ss. Ak mas zaujem. je tu velka sanca ze ho dam dokopy. som z Trencina. ak byvas niekde pobliz, mozes s nim dojst.
matelko2003
Novice
Novice

C702

Príspevok od používateľa matelko2003 »

Čawte mne tiež mobil spadol do vody je to mobil SN C702 je vodotesný mal som ho vo vode asi tak 3 min. a potom začal blbnúť a vypol sa už ho suším 3 deň. Keď ho zapnem objaví sa mi obrazovka Sony Ericson a potom obrazovka zmizne ale zvuk ten mobil ide len není vidiet obrazovku a svetlo na tlačidloch tak isto nejde.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Mne tiež padol mobil do vody hneď keď som ho vybral tak som skúšal všetko išlo,vysušil som ho ale na druhý deň som mobil nezapol,dal som ho do opravy,výsledok bola zoxidovaná klávesnica.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Mne padol tiež do vody ale nebola v ňom sim, lebo som ho isiel predať no vo wc už bolo nasraté tak sa nedalo nič robiť. :D
Napísať odpoveď