Mobil - reklamacia - CMS
Mobil - reklamacia - CMS
Caute ludkovia. Neviem ani preco to sem pisem, asi sa len chcem podelit s tym co sa mi dnes stalo
taak dal som reklamovat Nokiu 6120c, lebo pri hovore vypadaval hlas... dnes mi prislo vyrozumenie, ze mobil nie je mozne zarucne opravit, lebo sa v nom nachadza neznama tekutina, pricom mi mobil nikdy nepadol do ziadnej tekutiny ani neviem o tom, ze by zmokol alebo podobne. Ale co ma uplne dostalo, je cena za opravu - vymenu dosky, kedze je zevraj zoxidovana... cena je 300 eur, co pri mojich vypoctoch robi 9000 tisic sk, pricom myslim, ze novy mobil stoji okolo 5 tisic
. A chcem sa vas opytat, ci mate aj vy podobnu skusenost a ako ste ju riesili. Za kazdu radu copred dakujem
Poviem ti tak, CMS ak si nevie rady s reklamaciou tak ti napisu ze bol telefon zateceny, poslali ti aj fotku s miestom oznacenia kde to bolo zoxidovane ze? Vies je to taka politika medzi operatorom a servisom, mozes si byt 100% isty ze tam voda nebola ale oni ti nieco napisat musia, a kedze telefon sa neda opravit tak to hodia na vodu. Takto riesia mnozstvo reklamacii a viem si predstavit tvojureakciu ked ti to povedali u operatora, videl som niekolko takych tvari. Co sa tyka nakladov na opravu, suma je zamerne nafuknuta, aby si ten telefon nechcel opravit kedze ani oni by ho nevedeli opravit, alebo nechceli. A tak ked platis pausal a potrebujes nejaky telefon si nuteny si ho od operatora vziat, co su zase korunky pre nich...
neznama tekutina.. pekne... to robia stale.. ja som mal takych reklamacii asi 10.. ze mobil bol v nieco namoceny. tak som im pekne povedal, nech mi poslu mobil s5, ze ja sa nato kuknem. v predajni som hned otvoril balik a tam som fon rozobral. a ukazal som im PH papieriky, ktore su umiestnene na baterii a aj na plosaku v mobile.. zial bohu mali smolu, nakolko papierik bol biely.. (len pre info, ked ten ph papierik pride do kontaktu s vodou, tak scervena, v normal stave je biely) a tak mi museli v reklamacii vyhoviet. aj mne dali presne chybu, ze vymena dosky... a pritom bolo treba pripajkovat len jeden vymrdany drotik... proste fakt demencia tieto servisy... btw, nato aby si videl ten PH paierik nemusis fon rozobrat. na SonnyEricssonoch je umiestneny na baterke tam kde su kontakty a vo fone je to ta cast, kde vkladas SIM kartu a kde je kus odhaleny plosak... maly biely (pripadne cerverny
) stvorcek rozmery cca 2x2 mm
jj su to suky, uz som to sem aj pisal ale nedavno som daval reklamovat telefon Benq siemens, z nicoho nic prestal fungovat, ani sa nepustil, nic... zo servisu mi samozrejme prislo ze islo o mechanicke poskodenie cize zaruka sa nevztahuje a je mozna vymena dosky za nekrestansky peniaz. Neskor som tento pokazeny telefon predal tu na fore Ggdag-ovi, kt ho opravil a povedal ze urcite neslo o mechanicke poskodenie, bolo treba vymenit pamate, co som ja zapricinit nemohol a nieto este ze by bola potrebna vymena dosky.