Mobil
-
dr.house11
Medium Expert
Mobil
Potrebujem poradit v tejto weci aky telefon si mam vybrat rozhodnutie je medzi NOKIA 5310 A SONNY ERICSON K770I
no tak papierovo je lepsi K770i ale iba o kusok...zalezi od toho naco budes mobil hlavne vyuzivat. Nokia 5310 je to hudobny mobil ma 3,5mm jack co je dneska vyhoda(pre mna osobne velka), ale ma dost slaby fotak (1,9Mpx) takze tu jasne vedie SE, ale zase Nokia ma vacsi displej..a k nokii dostanes v baleni 2GB kartu...... Ja osobne z tohto vyberu by som bral Nokiu 
rada
Aj mne sa pozdava radsej ta nokia ako ten sony erricson nokia ma skor vacsi displej a podla toho na co ten telefon chces vyuzivat ak ho chces vyuzivat na hranie a posielanie a pocuvanie mp3-jek tak potom nokia ak nie a chces ho len na esemsky a sem tam by si si nieco vypocul tak postaci aj sonny erricson 
čau tak ja som mal niekedy SE W810i...
bol som s ním spokojný aj ako s walkmanom aj ako s fotoaparátom...
po cca 18 mesiacoch som presedlal na SE W910i a musím uznať že walkman to bol dobrý...
ale SE ma ako taký sklamal...
kamarát má ten SE K770i a po nejakom čase mu prestal fungovať blesk...
kryt fotoaparátu vŕzga keď ho otvára alebo zatvára...
občas sa mu stane že sa neaktivuje fotoaparát keď odklopí kryt
...
nieje s ním vôbec spokojný...
čiže určite choď radšej do nokie...
nokia ma zatiaľ nikdy nesklamala...
a určite nesklame ani teba...
a ako ti písali ľudia predo mnou...
3,5mm jack v telefóne (veľká výhoda pri používaný telefónu ako walkman) a 2gb microSD karta v balení (microSD 2GB kúpiš do 7 eur)...
i keď ako fotoaparát ho nevyužiješ(chýba blesk, automatické ostrenie, optický zoom)...
a ak by si mal možnosť výberu nejakej troška lepšej nokie určite ber
...
bol som s ním spokojný aj ako s walkmanom aj ako s fotoaparátom...
po cca 18 mesiacoch som presedlal na SE W910i a musím uznať že walkman to bol dobrý...
ale SE ma ako taký sklamal...
kamarát má ten SE K770i a po nejakom čase mu prestal fungovať blesk...
kryt fotoaparátu vŕzga keď ho otvára alebo zatvára...
občas sa mu stane že sa neaktivuje fotoaparát keď odklopí kryt
nieje s ním vôbec spokojný...
čiže určite choď radšej do nokie...
nokia ma zatiaľ nikdy nesklamala...
a určite nesklame ani teba...
a ako ti písali ľudia predo mnou...
3,5mm jack v telefóne (veľká výhoda pri používaný telefónu ako walkman) a 2gb microSD karta v balení (microSD 2GB kúpiš do 7 eur)...
i keď ako fotoaparát ho nevyužiješ(chýba blesk, automatické ostrenie, optický zoom)...
a ak by si mal možnosť výberu nejakej troška lepšej nokie určite ber