mobil z ponuky orange
-
nejakymarko
Addict
mobil z ponuky orange
Po prve, viem ze tu je tema o poradne pri kupe mobilov, ale nejak sa neviem dockat odpovede.
tak sa chcem spytat, ze aky mobil by ste mi odporucili (pre mamu) na pausal kuzelnik 100minut + volne vikendy v cene 100-150e
rozmyslame nad LG ARENA pripadne SAMSUNG JET.
ktory je lepsi? pripadne aky by ste odporucili vy?
dikes
tak sa chcem spytat, ze aky mobil by ste mi odporucili (pre mamu) na pausal kuzelnik 100minut + volne vikendy v cene 100-150e
rozmyslame nad LG ARENA pripadne SAMSUNG JET.
ktory je lepsi? pripadne aky by ste odporucili vy?
dikes
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: mobil z ponuky orange
Som toho nazoru, ze tvoja mama urcite nebude elektronicky nadany typ a nepotrpi si na kvalitny fotak s autofocusom, bleskom a neviem kolko mpix, tiez nepotrebuje asi Symbian ci Windows Mobile v poslednej verzii, samozrejme v hacknutej verzii, aby si mohla instalovat rozne aplikacie. Tiez asi nepotrebuje kvalitny mail klient v telefone, zrejme necestuje vlakom z BA do KE a tak nepotrebuje vo vlaku pozerat filmy na mobile a tiez asi nepotrebuje radio s RDS ci 16GB pamatovku. Miesto tychto funckii asi radsej uprednosti prijatelne velke tlacitka, prijatelne velky citatelny displej, jednoduchsie ovladanie, aby ma telefon SMS spravy, budik, kalendar, poznamky a aby sa dalo volat, tiez je dolezita vydrz baterie. Takze ma vobec zmysel jej kupovat dotykovku, ked si vystaci s mobilom za par eur s ktorym sa jej bude o dost lepsie pracovat???
-
Pigesko
King
suhlasim s hojkom, ja by som odporucal nokiu 6303
myslim ze je to velmi jednoduchy a elegantny mobil, fotak aj dispej su v pohode, aj vydrz baterie (1050 mA) funkcie su pre bezneho pouzivatela dostacujuce 
hojko nemusi to byt tak
...moja mama je uplne netechnicky typ, pred par rokmi nerozoznavala CD od diskiet a teraz uz pol roka ma LG viewty a velmi sa tesi tomu, ze to "nema tlacitka a predsa sa to da stlacat a funguje to"
. Urcite si je vedoma, ze by sa jej lepsie robilo s telefonom aky si opisal, ale jednoducho nie vzdy chceme presne to co potrebujeme 
-
nejakymarko
Addict
hojko..moja mama vyslovene chce dotykovku, wifi a ked pocuje ze ma mobil 5 Mpixel tak si automaticky mysli ze ten fotak je dobry. Mama stravi na mobile velmi vela casu hlavne ked je mimo roboty, pretoze skratka potrebuje byt na prijime.
dalej potrebuje mobil, ktory by ju troska reprezentoval, kedze pracuje v hotelierstve vo vysokych tatrach a stretava sa s ludmi, ktori si vsimaju vsetky detaily.
cize viem do akej kategorie idem, vie to aj moja mama, tak sa prosim skuste orientovat na tieto telefony. dakujem
dalej potrebuje mobil, ktory by ju troska reprezentoval, kedze pracuje v hotelierstve vo vysokych tatrach a stretava sa s ludmi, ktori si vsimaju vsetky detaily.
cize viem do akej kategorie idem, vie to aj moja mama, tak sa prosim skuste orientovat na tieto telefony. dakujem
imho nič reprezentatívnjšie ako Apple iPhone a Nokia x6 nieje 
-
hojko
Site Admin
V tom pripade suhlasim s Filipitom - iPhone.
-
nejakymarko
Addict
ten je uz troska nad limit....iphone chcem aj ja, ale dat na ten moj pausal vyse 400e je troska moc.
nieco v tej mojej kategorii ak by ste poradili bol by som vdacny
iphone je moja srdcovka ak by mama chcela vypalit tolke peniaze, urcite jej ho odporucam
nieco v tej mojej kategorii ak by ste poradili bol by som vdacny
iphone je moja srdcovka ak by mama chcela vypalit tolke peniaze, urcite jej ho odporucam
-
hojko
Site Admin
Skolacik: V bazare zozenies iPhone 8GB za 200 eur. Na hotelierku ma teda nejaky maly pausal, nemyslis???
Inak mozno trochu mimo temy, ale podla mna hotelier by sa mal vyznat vo svojom obore, mal by vediet komunikovat a ovladat bonton, byt vzdy slusne obleceny... a na telefone nezalezi.
-
nejakymarko
Addict
hojko nezalezi, ale inac sa pozries na hoteliera, ktory vytiahne nejaku eckovu nokia pripadne ten iphone ako ked vytiahne 3310
je to maly pausal, pretoze ma este sluzobny kde ma nwm ani aky pausal, ale tento foun je ako jej sukromy aby bola na prijme. v hotelierstve sa pohybuje uz nejaky ten rok, cize s bontonom nie je problem si myslim...
btw najdi mi iphone 3G 8Gb ktoreho majitel so mnou nebude komunikovat s madarskym prizvukom, nie je rozbity pripadne cork, ma komplet prislusenstvo a ja ho vezmem...ver mi ze iphone uz hlaadm dost dlho, ale nic poriadne sa dobry peniaz sa mi nedari zohnat
a na druhej strane, mama by asi nechcela spod ruky. ved nevzala ani telefon, ktory mali v oragne posledny (vylozeny vo vi/ytrine) inac by som tuto temu uz neriesil. bola to arena
je to maly pausal, pretoze ma este sluzobny kde ma nwm ani aky pausal, ale tento foun je ako jej sukromy aby bola na prijme. v hotelierstve sa pohybuje uz nejaky ten rok, cize s bontonom nie je problem si myslim...
btw najdi mi iphone 3G 8Gb ktoreho majitel so mnou nebude komunikovat s madarskym prizvukom, nie je rozbity pripadne cork, ma komplet prislusenstvo a ja ho vezmem...ver mi ze iphone uz hlaadm dost dlho, ale nic poriadne sa dobry peniaz sa mi nedari zohnat
a na druhej strane, mama by asi nechcela spod ruky. ved nevzala ani telefon, ktory mali v oragne posledny (vylozeny vo vi/ytrine) inac by som tuto temu uz neriesil. bola to arena
iphone by som nikdy od niekoho nekúpil... jedine že by to bol môj veľmi dobrý kamarát . a to isté aj iné drahé mobily...
pozri sa ešte po LG prada , mne sa neskutočne páči
pozri sa ešte po LG prada , mne sa neskutočne páči
-
nejakymarko
Addict
prosim hadzete telefony, ktore su v ponuke orange 
-
johny541
King
Neviem co chces vymysliet v tej ponuke od Orange. Tvoja mama potrebuje nejaky telefon len aby sa jej pacil a aby ju reprezentoval ako si pisal. Nech ide do predajne a nech si zopar telefonikov vypyta, nech jej ich ukazu a nech sa rozhodne. Neviem co viac ti treba poradit. Kebyze chces vediet nieco z oblasti firmwaru, aka je dostupnost aplikacii, aka velka je tam pamat ram a podobne tak pochopim, ale toto...Tu ide len o to ktory sa jej bude pacit a ktory jej sadne do ruky. Ja osobne by som nekupoval druhemu telefon podla mojho odhadu, aj keby to bola mama. Kazdy mame iny vkus a viac ju potesi ked jej poviete ze telefon budete platit vy a ze si moze vybrat aky chce. To je moj nazor.
-
nejakymarko
Addict
aspon aby sme ma inspirovali chapes?
ide o to, te telefon okrem vzhalu musi aj co to vedeit. ako som pisal mam chce wifi, dalej potrebuje kvalitny organizer, mozno email klient a to vsetko v peknem obale.
preto sa pytam ze ktory z telefonom zodpoveda tymto poziadavkam, co sa tyka funkcii. podla vasich odporucani si uz ona vyberie to co sa jej bude pacit.
ide o to, te telefon okrem vzhalu musi aj co to vedeit. ako som pisal mam chce wifi, dalej potrebuje kvalitny organizer, mozno email klient a to vsetko v peknem obale.
preto sa pytam ze ktory z telefonom zodpoveda tymto poziadavkam, co sa tyka funkcii. podla vasich odporucani si uz ona vyberie to co sa jej bude pacit.
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze tomu vyhovuju vsetky nove telefony so Symbianom ci Windows Mobile, pretoze aplikaciami si tam moze dat organizer aj na zapisovanie menstruacie az po mailovy klient s IMAP4 podporou. Takze pokial ma telefon z tychto operacnych systemov a ma wifi, tak uz sa orientuj len na vzhlad.