Pracoval som s ním, tzn nakopíroval som naň, použil Bezpečné odobratie hardwaru, lenže ten krpec mi kôli mojej gramblavosti tresol k zemi.
Zapojil som ho do PC (iného) a nič sa nestalo. Rozsvietila sa dioda, že Pocket je pod prúdom (pripája sa cez USB) ale bol neprístupný.
Skúsil som párkrát odpojiť a pripojiť a ozval sa zvuk ako keď zapojím USB klúč a hneď na to ako keď ho odpájam.
Pocket proste svieti, aj počuť ako harddisk pracuje, ale nijako sa k nemu nedostanem.
Zaujímalo by ma teda, či by ho mohol zničiť pád k zemi, alebo je to len naozaj velmi velká nešťastná zhoda náhod, že sa rozhodol práve vtedy odísť ?
Mne sa už totiž zničili dva USB klúče, prvý po čase začal hnevať, tak mi ho vymenili, druhý je vlastne skoro prípad Pocketu, odpojil som ho bezpečne, ale viac som ho už nepoužil, "odišiel". Reklamáciu uznali že Key je vadný a dostal som úplne nový.
Ešte dodám, že Pocket som otvoril mechanicky, tzn vypáčil krytku, ale fakt opatrne, krytka je na také západky, čiže na reklamácii by snáď nemali prijsť na to že bol otvorený.