Po druhe, nie som z tych uzivatelov co potrebuju telefon len na zavolanie a poslanie sms, ok? Trosku vam nieco porozpravam a potom sa zapojime vsetci do peknej mierumilovnej diskusie. Mam zatial SE K800i fici krasne ale chudak uz dodychava pomaly a nestiha. vo co go, telefon ja osobne mam na vsetko. Volam 15 hodin mesacne odchadzajucich a 20-25 hodin mesacne prichadzajucich. NIekedy som popri tom odoslal aj par stovak sms za mesiac, teraz sa krotim a do stovky sa musim zmestit, plus par desiatok mms. Karty mam dve, NEFANDIM zablokovanym telefonom.
Mam aj orange world aj hovadiny. Proste na maximum vyuzite tieto sluzby.
Co s telefonom? S k800i ckom som nafotil niekolko tisic fotiek, s K750i ckom co som mal dakedy tiez tak podobne, cize mam nieco vyse 12 000 fotiek? mozno viac, vacsinu v PC. Viem velmi dobre ako fotia tieto mobily a ako fotia hlavne v sere alebo total tme, MOze byt iphone premakany jak rit ale fotku v tme spravi total na hovno.
Co sa tym cchelo povedat. Teraz len v K800 vke mam cca 8500 obrazkov a nejakych 2000 fotiek plus do 200 videi. Listovat medzi tym je o hubu. Na mp3 ky si nepotrpim, mam creative zen vision M.(ten vsak chudacik z 2005-teho nejako fotecky vo vyssom rozliseni a pri velkom pocte tiez nestiha tak akoby mal....)
Potrebujem vsak novy telefon. ALE!!! potrebujem aby zvladal extremne velky napor obrazkov a fotiek aj vo vysokom rozliseni, dalo sa v nom rychlo (fakt rychlo ) listovat. (priecinky seriem--ja nemam cas is triedit tolko fotiek, obrazky potriedene mam ) aby to prehravalo solidne hudbu a hlavne video.
Co dalej, aby ohladne telefonovania a inych veci splnalo vsetko,od pirmania sprav az po kadeco ine. Potrebujem aby to malo pecku fotak, co si poradi aj s tmou, a kameruje videa tak ze na nom nebudem rozoznavat ziadne kococky ale proste kvalitka. Cely telefon vsak musi mat kvalitny dotykovy displej aby sa to proste nesralo.
Plus, a v tomto ma iphone neskutocne serie, musi sa dat sparovat s mojim notebookom acer cez bluetooth vo vsetkom. Chapete ? ja si nastavim na mobile automatickep rimanie, a posielam do nho X suborov, mobil sa tvari akoze nic a vsetko fici!! fici mi telefonovanie na notebooku cez bluetooth, fici mi dialkove ovladanie notebooku prostrednictvom mobilu, a celkovo si ti dvaja dobre rozumeju. To je fest dolezite. Iphonu snad apple vymysli aplikaciu aj na utrenie zadku. Jap otrebujem aby veci ficali, nie aby som dva tyzdne stahoval hovadiny ....
dalej aby tam bol nejaky poriadny net, wi fi by bolo najlepsie, plus nejaka schopna navigacia, schopnááááá aby ked sa stratim kdesi v lese vedel aspon vysomarit kde som, ....
do uvahy pripada
Iphone 3GS
Nokia N97
Samsung i8910 HD
telefony su dost podobne avsak vybavou sa lysia, ... nieco je niekde lepsie, nieco niekde horise a cenovo su tiez niektore na hlavu ... poroste z tych troch nieco vybrat, alebo mi poradte nieco ineho schpneho, ja som narocny. nesom kráva ktora ma N95tku a nevie co s nou bo 3100 vka podla nej najlepsi telefon .. ..