Mobilný internet
Mobilný internet
Sťahujem sa a v novom bydlisku nebudem môcť mať káblové pripojenie niekoľko mesiacov, takže by som potreboval poradiť, od ktorého ISP a v akom programe je výhodnejšie zobrať mobilný internet pre:
- surfovanie
- chat
- online MP
- surfovanie
- chat
- online MP
Re: Mobilný internet
na vyber mas vpodstate o2 co je neobmedzene ale pomale za 6 evri mesacne, na chat a surfovanie to vsak staci, na hranie MP velmi tazko kvoly vysokym pingom, pokial to samozrejme nie su nejake tahove/kartove/prehliadacove hry alebo podobne
potom mas na vyber datovo obmedzeny 3g net od orange/t-mobile ale 3g pokrytie je len vo vecsich mestach... ako je to s pingom tam, neviem.
potom mas na vyber datovo obmedzeny 3g net od orange/t-mobile ale 3g pokrytie je len vo vecsich mestach... ako je to s pingom tam, neviem.
Bývam v Košiciach, takže s pokrytím problém nebude.
to nebude. este som zabudol napisat ze tie nety od orangu a tmobile su viazane na samostatnu sim kartu, ktora sa neda pouzit na volanie, takze musis mat na to vyhradeny specialny telefon pripadne nejaky usb modem
orange, mobilny internet maju urcite najlepsi, aj ked obmedzeny a cena tiez nie je najnizsia
ping mavam od 40-50ms vyssie, zalezi od lokality a vytazenia
ping mavam od 40-50ms vyssie, zalezi od lokality a vytazenia
prisla mi faktura od Orange Mobilny internet a mal som na nej +30€ za datovy prenos cez GPRS, co to ma byt ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Paťko: GRPS je internet v mobile, cize nejake to wapko, resp. Opera Mini a podobne...
ale mne to prislo normalne na net co mam pichnuty v notebuku. asi to bude tym ze ked nemam signal na 3G tak sa mi to prepne na GPRS, ci ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Paťko: A nie su to data nad ramec predplatenych dat, ktore mas???
kristus ho vie