Mobilny telefon

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mobilny telefon

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Zdravim, tak odhodlal som sa kupit si "novy" mobil z druhej ruky, teda nieco lepsie nez som doteraz maval
Moje poziadavky su aby to malo wifi, plnohodnotne gps( tj. aby som ho mohol plne vyuzit v aute), nejaky lepsi fotak (aspon 3mpx) a dotykovu obrazovku

Zatial som si pozeral iphone 3g, omniu2 a nejake htc, no neviem si medzi tym vybrat, co by bolo najvhodnejsie
najprv som bol pevne rozhodnuty pre iphone3g, lenze potom som cital, ze nema gps modul? alebo ako to je snim, niekde som zase cital ze ked sa jailbreakne tak ma plnohodnotne gps, takze fakt neviem...a preto sa obraciam na vas, aby ste poradili nejaku zlatu strednu cestu, resp. nieco najvhodnejsie.
Moj cenovy strop je 200€ (teda nechem novy kus z obchodu, ale chcem kupit v co najlepsom stave cez inzerat)
smejo
Addict
Addict

Re: Mobilny telefon

Príspevok od používateľa smejo »

http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 92309.html

iP bez JB ma google mapy, na ktore potrebujes pripojenie na internet, avsak GS-ko neviem, ci kupis do 200e (so stastim mozno) a G-cko ma slaby fotak

ine alternativy: SE satio, vivaz, vivaz pro, samsung galaxy spica / LEO, orange boston / san francisco
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jednoznačne iPhone 3gs ale bude ti treba viac prachov :( ja som svoj kúpil za 260€ + osobka, narazil som na super típka ktorý to predával, ale čo som pozeral tak ti bude treba cca tých 300 evri.
myslím že iphone 3gs je momentálne najlepšia voľba čo sa mobilov týka (v pomere cena/výkon/apple :D)
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Ja ti zase odporučím HTC Desire , sám ho mám , tuším aj vyhralo cenu mobil roka , ale to nieje podstatné .
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

hladal som mobil do 200€ nie 300 , ale to je uz jedno, zohnal som si iphone 3g 16gb, hadam posluzi dobre
Napísať odpoveď