zvazujem kupu noveho mobilu do 550 eur. Dost sa mi paci HTC Sensation XL s iBeats alebo HTC Sensation XE. Avšak mam poziadavky na mobil aby mal kvalitne video aj fotky, dobry zvuk, rychlost a aby bol displey dost velky na fb.

z repraku? nato su sluchatkaNino napísal:dobry zvuk
Tak si zmen region v nastaveni. Europska norma totiz nuti vyrobcov limitovat vykon vystupu kvoli ochrane sluchu. Da sa to obist zmenou nastavenia vo FW prehravaca. Takmer kazdy mp3 prehravac ci telefon ma take obmedzenie.Michaelo napísal:Škoda že Sony nevyrába kvalitné walkmany. Ten čo mám je síce fajn ale aj tak to nie je ono (zvuk je OK, len ten výkon). Ak by mal aj výkonnejšiu verziu tak by bol dobrým kandidátom (SE Liveň
Model je SE Xperia Live with Walkman.Ryan Giggs napísal: Tak si zmen region v nastaveni. Europska norma totiz nuti vyrobcov limitovat vykon vystupu kvoli ochrane sluchu. Da sa to obist zmenou nastavenia vo FW prehravaca. Takmer kazdy mp3 prehravac ci telefon ma take obmedzenie.
U Sony sa to tusim skryva pod oznacenim AVLS. Neviem vsak co konkretne za model mas.