MODRA OBRAZOVKA PROSIM POMOOOOC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
falky
Novice
Novice

MODRA OBRAZOVKA PROSIM POMOOOOC

Príspevok od používateľa falky »

čafte profici, potrebujem súrne pomoc...ked si pustim film alebo ked niečo spravim hocičo čo zataži viac PC tak mi napiše IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL v modrej obrazovke smrti. Čo by to mohlo znamenať resp. čo by sommal spravit sformatovat to a windows nahrat nanovo alebo čo sakra to môže byt. už som googlil ale nič moc som tam teda nenašiel sakra. A navyše mi to zmazalo niečo z esetu a nodko mi piše že sa neda inicializovať virusový skener.Tak neviem či je to virus alebo čo. Kamoš mi hovoril že to sa kodeky biju s VLC že to môže robit. Našiel som niečo o tom aj na nete ale moja angličtina je velká bieda. No ak niečo viete povecte pls. Na internete som našiel že to vie niekto určit podla chybových hláseni z windowsu tak som ich uploadol sem nižšie myslim že dump sa to volá. Prosím prosím poradte mi. Za každú cenu sa musím vyhnúť reinštalácii windowsu čo najhoršie nemôžem ani formatovat nemám to kam všetko dat a ptorebujem to ku práci. niektorý mi povedali že mám reinštalovat iný že formátovat další že reinštalovat USBečka další že odinštalovat CCCP kodek aj VLC player aj esetko a dat to dam od znovu. Povecte mi prosím čo mám robit dobrí ľudkovia lebo ja som na dne osobne s toho . blíži sa víkend a ja nemám v poriadku PC a to makám celé dni v práci a chcem si oddýchnut a nemôžem bo ani zahrat ani surfovat furt sa to po chvílke stane a nechcem aby mi odišiel hadrware skrz tie reštarty čo to robí.Prosím poradí mi niejaký dobrý človek? ĎAKUJEM VŠETKÝM DOBRÍM DUŠIAM ČO MI POMOZU. ĎAKUJEM

Kód: Vybrať všetko

http://www.sendspace.com/file/sj4j0j 
další link:

Kód: Vybrať všetko

http://leteckaposta.cz/891208162 

NAOZAJ ĎAKUJEM VŠETKÝM ČO MI POMOŽU
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Skus nejak odfotit to modre okno
nech vidime presne co ti to tam vypisuje.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ak sa ti hodí BSOD pri trocha večšej záťaži, tak sa ti kludne može prehrievať. (kedy si ho naposledy čistil?)
ak tam maš nejaký vir, tak najlepšie v núdzovom režime ho vyriešiť a tam ho aj poprípade zaťažiť
ak tam maš veľa kodekov tak ich postupne odinstaluj, prečisti registre, a celkovo pc preskenuj proti červom atd.
ak to stále bude pretrvávať, tak potom reinstal winu a
ak ti ani to nepomože, tak chyba v hdw.
niekedy stačí, že sa vibráciami trocha povysunie ramka a a už máme pípanie, alebo bsod.
Ja by som začal "vysávaním" :wink:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Dnes som znamemu instaloval xp na notebook a pri instalacii mi hadzalo tu istu chybu. Uz som ho chcel hodit von z okna. Ale nasiel som na nete popis tejto chyby a zistil som ze to je chyba pametoveho modulu. Bezal som kupit novu ramku a vsetko slape ako ma.
Napísať odpoveď