modra obrazovka restart
-
BlackAbSinT
Amateur
modra obrazovka restart
zacala sa mi objavovat BSOD pravidelne kazde 2 hod po nainstalovani win 7... myslel som ze to bude asi niejakou aplikaciou a tak som naformatoval disky a preinstaloval win 7 a nic tam potom neinstaloval ale o 2 hod sa zase objavila BSOD.... ked som mal vistu tak sa mi BSOD objavila len raz za 2 az 4 tyzdne a kedze mam notebook tak som tam ziaden HW nepridaval a taktiez som nic neprestavoval v BIOSe .......nevie niekto vcom to moze byt ? vopred diky
http://www.dsl.sk/article.php?article=7884&title= prečítaj si toto
niekde som počul že win7 má problémy ked máš viac ako jeden disk a vtedy hádže BSOD (ja som tento s týmto problém nemal tak neviem čo je natom pravdy)
niekde som počul že win7 má problémy ked máš viac ako jeden disk a vtedy hádže BSOD (ja som tento s týmto problém nemal tak neviem čo je natom pravdy)
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
taktiež neviem čím to môže byť, ale takisto nemám na win 7 problém s diskami, mal som ich zapojené aj 4, z toho hlavný čo mám má 2 partície a absolútne žiadny problém, vlastne som ešte BSOD ani nedostal na sedmičke ... napíš čo máš za mašinku, možno to bude nejaký nekompatibilný HW ... alebo keď vravíš, že si tam nič neinštaloval tak to si tam ani drivere nedal ? lebo tak samozrejme to aj tým môže byť .. ale najlepšie by bolo hodiť výpis hlášky ako už bolo nad mojím príspevkom naznačené
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
keby si napisal presne co ti napise ked ti vyhodi BSOD tak by sme boli vsetci mudrejsi a je to menej pravdepodobne ale kludne sa moze stat ze mas nekompatibilnu win 7 lebo este nieje original verzia, zatial su iba beta verzie a dake cracknute verzie ktore bludia po nete a mozu mat kludne uz v sebe vyrusy lebo su krekovane a vacsina pc fandov chce win 7 hned a ty co nemaju money alebo sa im nechce cakat si stahuju craknute verzie no
-
BlackAbSinT
Amateur
notebook fujitsu siemens AMD turion(tm)64 X2 mobile technology TL-60 2GHz...RAM 2GB...HDD 250GB (2 NTFS particie C-150GB with win , D-100GB)...VGA 8400M G 128MB...................
windows version: win 7 ultimate (for testing purposes only) build 7000
32 bit version
a vtedy ked som pisal ze som tam nemal nic tak ani drivery a tu hlasku tu upnem asi tak za hodinku ked sa mi zas resetne
windows version: win 7 ultimate (for testing purposes only) build 7000
32 bit version
a vtedy ked som pisal ze som tam nemal nic tak ani drivery a tu hlasku tu upnem asi tak za hodinku ked sa mi zas resetne
-
BlackAbSinT
Amateur
-
vladenko007
VIP
a co tak trosku zagooglit?
Cize dat prec betu a upgrade na RC
Kód: Vybrať všetko
http://allindiaforums.com/stop-0x00000098-blue-screen-error-t36389.html