Modra ziara (Mokra ciara)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pan cibula
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Modra ziara (Mokra ciara)

Príspevok od používateľa pan cibula »

uffff...prave som s nehoraznym prekonavanim sa dopozeral v telke jeho klip a kladiem si otazku:"ako toto moze niekto pocuvat,pozerat alebo nebodaj kupit si????"...ja neviem, mozno ja som uuuplne "out" a teraz je "in" rap kde sa hra na najvacsiu ameriku a ani nevie co to rozprava...len by som bol zvedavy ci existuje aspon jeden clovek co saa pri pozreti klipu alebo vypocuti pesnicky nepogrca...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tebe sa nepaci ten spickovy reper s tym vymakanym telom a pekovou hudbou :cry: :smt009 :hehe:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ale tiez sa hovori ze IMIDZ JE NANIC :lol:

a si myslim ze urcite si to niekto kupi lebo na charitu by sa prispievat malo :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja si zase kladiem otazku ako je mozne, ze tento UMELEC vobec niekomu stoji za zalozenie temy...

PS: ... samozrejme odhliadnuc od mnozstva inych, nepochybne "zaujimavych" tem na tomto fore.
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

ty vole on byva v tom istom meste kde ja(šaľa) minule si idem po chodniku a nieco tam strasne zacalo smrdet..pozrem pred seba 30 metrou predomnou adamko Loprette... :lol: ked isiel okolo mna tak som musela zist z chodnika...bo sa nezmestil :lol: boze to je ch.j :lol: :lol: :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z Kosic :lol: Inak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami :roll: Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato) :P

A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy :lol:
pan cibula
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pan cibula »

ved jak vecko povedal: "pozdravuj maminu co za teba posiela esemesky"...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

a co ked si tie hlasy posiela sam?? :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Dead_Warrior napísal:Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z Kosic :lol: Inak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami :roll: Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato) :P

A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy :lol:
urazaas Kosicanov?
ak SK hiphop stoji za hovno ta za co stoji tato kopa sraciek??? :D
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

mirak2 nie si ty ten chytrak co pocuva helica?? :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

m3thod-man napísal:mirak2 nie si ty ten chytrak co pocuva helica?? :lol:
to som srandoval :D omg :D s tym Helicom..ale ta tento blbecek by ani Hviezdoslavov Kubin nevyhral :D
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Modra Ziara napísal:Touto formou by som chcel načrtnúť niečo o svojom živote.Volám sa Adam Loprete narodil som sa 10.12.85 v Šali.Už ako malý chalan som obľuboval muziku,vždy som tužil si založit vlastnú skupinu a sám spievať.žil som dlhé roky v taliansku na Sicilii,kde hudbu ako národ majú obzvlašť radi. Začala sa mi páčiť rapová hudba na ktorú som sa orientoval. Hlavne Black-music a HIP-HOP.V mojich 15 rokoch po skončení základnej školy som sa spriatelil s Rudom, ktorý bol mojim dobrým priateľom a založili sme spolu skupinu MODRÁ ŽIARA..Prvú skladbu ktorú sme naspievali mala názov:KEĎ JE POHODA.Tam vlastne vznikol istý plán, vydať vlastné CD.S Rudom sme chodili po roznych rapových koncertoch,kde zopár krát sme aj rapovali.Chodili sme hlavne po našom okrese a velmi často do Galanty. Nakoľko na Slovensku nie je rap vo velkom štádiu popularity,tak sme mali velmi trnistú cestu dostať sa až k vydaniu môjho vlastného CD.Rapových akcí je u nás veľmi málo,preto je ťažké nájsť miesta,kde by som mohol vystupovať .Zaťial ma pozná dosť málo mladých,ale myslím si ,že po vypočuťí mojho cd si moju hudbu obľúbia. Teraz niečo v skratke o mojom cd,ktoré má názov MODRÁ ŽIARA-POKROK asi pred pól rokom som sa rozhodol vydať vlastné cd s kamarátom Rudom.Rudo sa stal mojím textárom a ja som zmixoval hudbu a naspieval.Zavolal som si speváčku ,IVANITU A MONIKU ,aby moja hudba nebola len taky tvrdý rap pre jednu kategoriu ľudí. Momentálne sa snažím uplatniť aj v rádiach a časom mám v pláne natočiť aj vlastný video-clip. Aktívne ovládam Taliančšinu, a preto som zložil aj Talianskú skladbu, ktorú som venoval svojej mame

(PER MIA MAMMA).Na záver by som chcel dodať a želám si aby mal rap vačšiu budúcnosť a viac priaznivcou!!Ved táto hudba vyjadruje to čo človek cíti!!!

ĎAKUJEM ADAM LO PRETE
:smt042

Zdroj: Modra Ziara :aasmile25:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

...boa to je tak trapne ze by sa to malo zaradit do kategorie ... Volna diskusia --- co vas naposledy rozplakalo ?? :-D :-D :-D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

mirak2 ne neurazam kosicanov len mi tak ten dilino pripadal :D ale inak nic...PEACE

Inak je to bezpecne prezerat tu stranku? Neinfikuje sa mi do pc daky spyware s nazvom Modra Ziara :lol: Inak ked sa pozriete na tu stranku a pozriete si poslednu aktualizaciu ze rok 2004 :D to uz bolo asi strasne daavno
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:to som srandoval :D omg :D s tym Helicom..ale ta tento blbecek by ani Hviezdoslavov Kubin nevyhral :D
:lol: to teda nevyhral...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Dead_Warrior napísal:mirak2 ne neurazam kosicanov len mi tak ten dilino pripadal :D ale inak nic...PEACE

Inak je to bezpecne prezerat tu stranku? Neinfikuje sa mi do pc daky spyware s nazvom Modra Ziara :lol: Inak ked sa pozriete na tu stranku a pozriete si poslednu aktualizaciu ze rok 2004 :D to uz bolo asi strasne daavno
ale kliknes na to ta ti vyskocia asi tri popupy...

a najviac mi dych vyraza slohovy talent tej nuly..
kupit si jeho album mozem v mestach: Zakúpiť si ho môžete v týchto mestách......Nitra, Bratislava, Levice, Trnava, Dunajská Streda, Nové Zámky, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín a Piešťany

ahaaaaaaa tak uz viem kde je tak oblubeny :D:D:D:D
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

v Ziline nie :cry:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

boa to aj budem raper! navlecem sa do dedkovych modrych sustakov v hypernove kupim meter pozinkovanej retaze na nohy si dam stare papuce na hlavu babkinu satku a uz budem len predavat albumy a babenky sa len tak pohrnu :D :D :D
Mynus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mynus »

Mokra ciara .. uz len ten nazov dopiche matere ....
:)
Asi tak no ..
Ritoprd..
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

nordkapp_pb napísal:...boa to je tak trapne ze by sa to malo zaradit do kategorie ... Volna diskusia --- co vas naposledy rozplakalo ?? :-D :-D :-D
suhlas ale plačem od smiechu ked to čitam :D
Napísať odpoveď