Modra ziara (Mokra ciara)
-
pan cibula
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Modra ziara (Mokra ciara)
uffff...prave som s nehoraznym prekonavanim sa dopozeral v telke jeho klip a kladiem si otazku:"ako toto moze niekto pocuvat,pozerat alebo nebodaj kupit si????"...ja neviem, mozno ja som uuuplne "out" a teraz je "in" rap kde sa hra na najvacsiu ameriku a ani nevie co to rozprava...len by som bol zvedavy ci existuje aspon jeden clovek co saa pri pozreti klipu alebo vypocuti pesnicky nepogrca...
-
Dead_Warrior
Professional
Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z Kosic
Inak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami
Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato)
A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy
A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy
-
pan cibula
Amateur
-
mirak2
Hardcore addict
urazaas Kosicanov?Dead_Warrior napísal:Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z KosicInak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami
Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato)
![]()
ak SK hiphop stoji za hovno ta za co stoji tato kopa sraciek???
-
m3thod-man
Star
Modra Ziara napísal:Touto formou by som chcel načrtnúť niečo o svojom živote.Volám sa Adam Loprete narodil som sa 10.12.85 v Šali.Už ako malý chalan som obľuboval muziku,vždy som tužil si založit vlastnú skupinu a sám spievať.žil som dlhé roky v taliansku na Sicilii,kde hudbu ako národ majú obzvlašť radi. Začala sa mi páčiť rapová hudba na ktorú som sa orientoval. Hlavne Black-music a HIP-HOP.V mojich 15 rokoch po skončení základnej školy som sa spriatelil s Rudom, ktorý bol mojim dobrým priateľom a založili sme spolu skupinu MODRÁ ŽIARA..Prvú skladbu ktorú sme naspievali mala názov:KEĎ JE POHODA.Tam vlastne vznikol istý plán, vydať vlastné CD.S Rudom sme chodili po roznych rapových koncertoch,kde zopár krát sme aj rapovali.Chodili sme hlavne po našom okrese a velmi často do Galanty. Nakoľko na Slovensku nie je rap vo velkom štádiu popularity,tak sme mali velmi trnistú cestu dostať sa až k vydaniu môjho vlastného CD.Rapových akcí je u nás veľmi málo,preto je ťažké nájsť miesta,kde by som mohol vystupovať .Zaťial ma pozná dosť málo mladých,ale myslím si ,že po vypočuťí mojho cd si moju hudbu obľúbia. Teraz niečo v skratke o mojom cd,ktoré má názov MODRÁ ŽIARA-POKROK asi pred pól rokom som sa rozhodol vydať vlastné cd s kamarátom Rudom.Rudo sa stal mojím textárom a ja som zmixoval hudbu a naspieval.Zavolal som si speváčku ,IVANITU A MONIKU ,aby moja hudba nebola len taky tvrdý rap pre jednu kategoriu ľudí. Momentálne sa snažím uplatniť aj v rádiach a časom mám v pláne natočiť aj vlastný video-clip. Aktívne ovládam Taliančšinu, a preto som zložil aj Talianskú skladbu, ktorú som venoval svojej mame
(PER MIA MAMMA).Na záver by som chcel dodať a želám si aby mal rap vačšiu budúcnosť a viac priaznivcou!!Ved táto hudba vyjadruje to čo človek cíti!!!
ĎAKUJEM ADAM LO PRETE
Zdroj: Modra Ziara
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Dead_Warrior
Professional
-
m3thod-man
Star
-
mirak2
Hardcore addict
ale kliknes na to ta ti vyskocia asi tri popupy...Dead_Warrior napísal:mirak2 ne neurazam kosicanov len mi tak ten dilino pripadalale inak nic...PEACE
Inak je to bezpecne prezerat tu stranku? Neinfikuje sa mi do pc daky spyware s nazvom Modra ZiaraInak ked sa pozriete na tu stranku a pozriete si poslednu aktualizaciu ze rok 2004
to uz bolo asi strasne daavno
a najviac mi dych vyraza slohovy talent tej nuly..
kupit si jeho album mozem v mestach: Zakúpiť si ho môžete v týchto mestách......Nitra, Bratislava, Levice, Trnava, Dunajská Streda, Nové Zámky, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín a Piešťany
ahaaaaaaa tak uz viem kde je tak oblubeny
-
m3thod-man
Star
-
RATZINGER666
Darca