Moj pocitac rusi signal na TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
aladdin
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Moj pocitac rusi signal na TV

Príspevok od používateľa aladdin »

Cafte

Moj problem spociva v tom, ze ked zapnem comp tak rusi signal vo vsetkych televizoroch v byte (tz. ze cez obrazovku prebiehaju vlnovky, ciarky alebo mierne sumenie). Vobec neviem v com by mohol byt problem.
Zaroven by som vas chcem poprosit o referencie na kvalitny pc servis
s ktorym mate dobre skusenosti (hodte sem aj link na stranku).
Niekde na nete som sa docital ze to mozu robit aj zle odrusene zdoje tak pridavam ten moj.

Zdroj Fortron 600W Epsilon FX600-80

Kód: Vybrať všetko

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10421018

:smt006
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

A skúšal si zmeniť polohu PC? Poprípade na odrušenie ti bude stačiť, ak si zoženieš nejakú "preglejku" obal ju do alobalu a daj za PC alebo okolo PC. Ale najprv skús zmeniť polohu PC, poprípade ak sa ti dá tak preložiť káble. (predpokladám, že PC maš v blízkosti rozbočovača signálu TV)
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

skúsil by som na bednu zozadu pod niaku skrutku hodiť vodič ten spojit s niečim uzemneným..radiátor kolík v zásuvke
hromozvod :D možno nemáš zemnený ten zdroj mal som raz taký blbý kábel zeleno žltý vodič nebol napoojený :? myslím že aj tienenie anténneho koaxu je zem ale čo to spravý?....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zle elektricke rozvody ? mozno siet ktoru mate v byte/dome to nestiha.. alebo nieco podobne.. my sme mali pred prerabkov problem, ze pri spusteni silnejsieho spotrebica, pracka, mikrovlnka, som mal vlnenie na monitore :shock: , pri pracke aj PC aj mikrovlnke vyhodilo poistky :D hee
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

zle zemnenie (v niektorych pripadoch to moze byt zivotu nebezpecna chyba) alebo neodtieneny kabel (o com pochybujem. koaxial je tieneny myslim vzdy a nemyslim si, ze niekto daval naschval dole tieniacu mriezku).
Napísať odpoveď