môj velký problém z internetom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Wolf666
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

môj velký problém z internetom

Príspevok od používateľa Wolf666 »

tak napíšem môj problem najprv a potom mi môžte poradit,alebo povedať či nemáte podobný problém.začalo to už ani neviem kedy,ale bude to už aspon rok aj švtrť čo mám obmedzene p2p ,torrenty atd... sťahovať mi ide iba niečo,vačšinou take súbory čo nemajú ani 1GB.Potom tak isto čo ma najviac sere mi internet chello konkrétne zablokoval niake stránky ako hostingy a aj tie weby a aj ine napr taky webgarden mam uplne zablokovaný a tak..a potom hranie cez net čoje premňa uplne dôležite tak mi cez net nejde hadam skoro žiadna hra a keď ide tak iba par serverov na portoch ako 5555,11600,20513 atd.. A rapidshare takisto mám cely zablokovaný,a keď už aj niečo sťahujem napr z uložto.cz tak sami to stahuje velmi pomaly a ktomu mám aj časte výpadky netu a vysoky ping a podobne.Ale stala sami taka vec v januari alebo kedy ze mi zrazu net stahoval priam extremne nerealne 5mb/s čo som nikdy nemal ale trvalo to asi len hodinu :( a cez vianoce mi posledny den prázdnin nabehol net uplne normalne ale tak isto len na hodinku :( ako som začal stahovať cez torrent vten den tak zrazu spadol net a opäť ostal taky až doteraz :( .Som zvedavý čo mi nato napíšete dík
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A aky mas internet, spominane Chello??? Aky program od nic??? Aky mas operacny system, firewall, pouzivas router, proxy server atd...???
Wolf666
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wolf666 »

No.. aky mam odnich program ani neviem,už ho asi ani neponukaju.A operačný systém mám windows xp,firewall mam zapnutý.Router používam,a server proxy.. hm do toho sa uz nerozumiem tak ani moc neviem čo toje :D
Napísať odpoveď