Môj výtvor - TurboCAD

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Môj výtvor - TurboCAD

Príspevok od používateľa skener »

Tu vám posielam môj výkres ktorý som začal robiť a požadovanú súčiastku som už nakreslil ale nejde mi ju natiahnuť jednoduchým vysunutím do 3D tak aby v nej boli aj vyznačené diery ktoré tam sú.

Ani mi to nechce brať nejako ako plochu ale len mi to berie ako obrys, keď sa to snažím vysunúť bez tých dier a neurobí mi to plát ale len okraje mi vysunie a výplň chýba neviete niekto kto v tom vie robiť prečo mi to nejde. Pri iných dieloch mi to väčšinou ide ale niekedy ako teraz nie. Prosím poradte čo tam mám zle zapnuté alebo vypnuté alebo prečo to nejde.

Je to robené v TurboCade 17 neviem či bude kvôli tomu pre vás problém to otvoriť ale myslím že nie že to ide ja v starších verziách. Ak ti nepôjde napíšte uložím to inak.

Vopred ďakujem za ochotu.

//autoeditácia príspevku (01 Jan 2011, 11:01)
Možno je len nejako prepnuté že teraz to berie ten obrys len ako krivku a nie ako plochu ohraničenú krivkou a neviem mu to vysvetliť proste že nech to je plocha a v nej pri zloženom vysunutí potom už klasicky vyreže tie diery.

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 14:59)
Problém je vyriešený pri fakt detailnom pohlade sa dá zistiť že jeden spoj nieje dobrý a je to tam rozpojené tak preto to nefungovalo lebo ta plocha nebola ohraničená.

Myslím že téma sa môže uzavrieť a možno niekomu pomohla s tým že si bude pri kreslení dávať vačší pozor na spoje presne ako ja.
Prílohy
Vykres 1 - R.rar
(37.03 KiB) 48 stiahnutí
Napísať odpoveď