Moja téma: Ako si ju získať? Oplatí sa namáhať stým? Online!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

no jo... ja nejaku dobu som zistil nasledovne: Iskru(chemiu) nevyvolas nech su rozne napady, ale nic. Ta tam bud je alebo neni. Ako som vycital u teba, tak bohuzial nie je.... Ale zaujmali by ma nasledovne veci
1, Mal si uz nejake ozajtstne dievca po nej?
2, Nemoze to byt tym ze si na nu naviazany lebo bola 1.(a ako chapem aj jedina)?
3, Skusil si sa postavit do jej pozicie? nejaka holka by ta xcela, a ty by si k nej nic necitil, bol by si s nou?

Kazdopadne som zvedavy ako dopadnes...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Moja téma: Ako si ju získať? Oplatí sa namáhať stým? Onl

Príspevok od používateľa roman3x »

MayDaySK napísal:Ona sa stále sťažovala na mužov že ako sňou vydrbali a všetko ...

... a jej chlapi zase stále boli takí že ju nikam nebrávali, len ju využívali atd. ...
Nakoniec keď jej zase niečo nejaký chlap urobil bola smutná a sťažovala sa mi. Ja som jej niečo povedal (už nepamätám čo) a povedala že sa do mňa zalúbila.

Konkrétnejšie potrebujem radu na to ako u nej vyvolám tú chémiu, ako docielim to aby som ju priťahoval? Lebo ako bolo spomenuté spĺňam všetky kritéria že na povahu sa jej páčim, moja postava sa jej tiež páči, ale nepriťahujem ju. Neni iskra a to je jediný hlavný problém, nieje domňa zaľúbená. Chce byť proste kamarátka.
podla mna vacsinou baba, ktora ti bude srat na hlavu tym, ze ta bude otravovat svojimi problemami, ta tym tak unavi a otravi, ze jej ta bude nakoniec luto, ako pisala a da ti iba z lutosti. celu hlavu budes mat plnu jej problemov, mozes sa citit fajn citovy clovek, ale ked ta v tom necha sameho dostanes z toho depku...
tiez som sa o jednu taku dlho snazil a bol nestastny z toho, a ked som sa na to vykaslal a vyspal sa s inou, zrazu tamta doliezla a zacala sa po mne vesat. no cosi neuveritelne, bo to nemohla vediet. su baby, ktore cim viac ich kasles, tym viac ta chcu a opacne. a ked jej povies, ze ju nechces, ale slintat po nej budes, bude ta mat v "kapse":"aaaa, tento ma chce, paraada, kaslem nanho, mozno sa nieco lepsie najde, vsak tu mam istotu, vzdy sa mozem prist vykecat, vyzalovat a ked nic ine nebude aspon nieco".
pravda, nie sme ini :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Skonci a to a hotovo, prerus s nou vsetky styky a kontakty a najdi si inu, uz ta nikdy nebude milovat... :wink:
krpcek
Amateur
Amateur

Re: Moja téma: Ako si ju získať? Oplatí sa namáhať stým? Onl

Príspevok od používateľa krpcek »

MayDaySK napísal:Potom inokedy povedala že mi len chcela pomôcť, že ma ľutovala že taký dobrý chalan a žiadna ho nechce, a ona zase dala kadejakým arogantným hlupákom čo si to nezaslúžili, tak si povedala že prečo by nemohla dať aj najlepšiemu kamošovy ktorý nieje taký ako jej bývalý chlapi. Že ma proste má rada a pomohla mi tak že ma zaviedla do sveta lásky, aby som aj ja spoznal aké je to mať babu, bozkávať sa, milovať sa... A že keď budem mať prax si aj skôr nájdem babu...
Toto myslíš vážne?!!..hmm..tak to ti musela pekne "zvýšiť" sebavedomie keď ti povedala že bola s tebou len preto že ťa ľutovala lebo ťa žiadna nechce a ty si pritom taký dobrý, a že prečo by nemohla dať aj tebe keď dáva iným, horším...
... a túto sliepku ty chceš???, tak v tom prípade máš obrovské štastie že tam tá chémia nie je... ( môj názor )
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak s tyto uz asi nic nenarobis . Tak ale niekedy je lepsie mam dobru kamaratku ako hentaku frajerku . A inak ja sa ti do toho nechcem pliest ale myslis si ze dobra kamaratka by ti hento spravila (dala z lutosti)? A nezabudni , nezacni sa lutovat sam seba , lebo sa z tej depky uz nevytiahnes.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tolko bab chodi po svete a tolko chalanov sa fixuje na jednu... tragedia.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Skus použiť diamantovu vodu :lol:

A teraz vážne: Jediná tvoja možnosť je vykašlať sa na ňu. Ako napísal roman3x mnohé baby si neuvedomia, že o teba majú záujem, pokiaľ ťa nestratia. Choď za nejakým kamošom, čo ti popri pive bude dookola hovoriť, že ti za to nestojí a časom na ňu zabudneš a nájdeš si inú. Vtedy si možno uvedomí, že ťa má rada, ale o tom nevie a zrazu ťa chce a obnoví v tebe stratené city alebo si to neuvedomí, ale tebe na tom už záležať nebude. Čas je jediný liek na takéto trápenia.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

omg to uz nemozes ani spat ci pana ze o 3 rano si to pisal ??? nebol si scapany :D?
a ked tak tak si najdi inu :P
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

MayDaySK napísal:..
ach jaj... toto uz je zrale na psychologa, alebo sa chod ozrat do nemoty. nedoporucujem, ale moze pomoct.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

MayDaySK napísal: Nehovorte že neexistuje nič, musí niečo byť čo ju presvedčí. Ja ju lúbim! Nespávam kôli nej, nejem kôli nej, neviem sa na nič sústrediť kôli nej... Strašne ju chcem.
a zeby si sa s nou o tom RIADNE porozpraval?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nehovorte že neexistuje nič, musí niečo byť čo ju presvedčí. Ja ju lúbim! Nespávam kôli nej, nejem kôli nej, neviem sa na nič sústrediť kôli nej... Strašne ju chcem.
Sorry nechcem Ta nejako moc sklamat, ale nemusi byt daco, co ju presvedci. Tak to proste nechodi, nemozes nikoho presvedcit, aby Ta chcel. Nehovorime tu o tej logickej laske ktoru tu spominas, ale hovorime tu o tej, ktora vznikne sama od seba, bez kontroly nasho vedomia. Podla mna by Ti pomohlo, kebyze sa zacnes viac sustredit nato, ako na nu zabudnut a nie stale sa vracat k tomu, ako ju ziskat. Prepac, ale podla mna je to beznadejne. Pozri, z osobnej skusenosti Ti mozem povedat...kasli nato, ja som to tiez dokazal, bol som sklamany s lasky, a ver ze moj pripad tiez nebol zrovna ruzovy (chceli sme sa, obaja, ale proste to neslo, vzdialenost, nedostatok casu, rodinne problemy u nej...proste nedalo sa to vsetko obist, vies ako ma to hrozne ubijalo? len si to predstav, lubis ju a aj ona teba, a predsa...bolo to strasne) a povedal som si, takto to proste je. V zivote je velmi dolezite naucit sa, ze niektore veci su proste ako su a s nimi clovek nepohne, nech po tom tuzi akokolvek. Viem, ze je to teraz pre Teba velmi tazke, ja to poznam, zazil som ale naozaj moja jedina rada je, pohni sa dalej. A nehovor mi, ze to nejde. Ide to, viem ze to ide. Ked si to povies Ty sam, pojde to. Len musis chciet.

Ja Ti verim, ze ju lubis, lenze na lasku treba dvoch.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

MayDaySK napísal:páči sa mi na nej každý pohyb, každé myhnutie oka, všetko čo povie, ako to povie, ako sa tvári, ako reaguje... chápeš? Je pre mňa výnimočná a viem že iné také niesu, každý je jedinečný a jej presný klon nikdy nenájdem!
Nehovorte že neexistuje nič, musí niečo byť čo ju presvedčí. Ja ju lúbim! Nespávam kôli nej, nejem kôli nej, neviem sa na nič sústrediť kôli nej... Strašne ju chcem.
kamo to poznam, kazdy den na nej najdes nieco nove co ta fascinuje, myslis na jej smiech i plac, ...
ale k veci. ja som bol na tom podobne, ale ako to uz byva, tak sme sa rozisli, no ostali sme dobrymi priatelmi, to znamena, ze v buducnosti je mozne vsetko a dovtedy zijeme kazdy svoj zivot. preto skus sa od nej nejako oslobodit, t.j. pracou, cvicenim, ... mozno ta to trosku prejde o par mesiacov a potom s odstupom casu to vsetko uvidis inak, budes sa moct sustredit aj na ine baby a veci a vas vztah uvidis tiez inac a to ti mozno pootvori dvere k nej
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

last_knight napísal:kamo to poznam, kazdy den na nej najdes nieco nove co ta fascinuje, myslis na jej smiech i plac, ...
ale k veci. ja som bol na tom podobne, ale ako to uz byva, tak sme sa rozisli, no ostali sme dobrymi priatelmi, to znamena, ze v buducnosti je mozne vsetko a dovtedy zijeme kazdy svoj zivot.
aj ja som to poznal, tiez zijeme kazdy svoj zivot az na to ze viem ze v buducnosti nic nehrozi. prebral som sa z tej iluzie, ktora bola sice krasna, ale bola to iluzia. teraz sa len cudujem, co ma tak opantalo a ovladalo, ze som bol tak dlho zavisly na niekom, nad kym by som sa pod vplyvom zdraveho rozumu zrejme ani nepozastavil.
je to vsetko o tom aby si to prestal vnimat cez hormony (rozumej "srdce") a zacal to vnimat naozaj rozumom. neviem ake mas naroky na partnerku, ale moje su urcite vyssie, aby ich dokazal splnit niekto kto sa s niekym vyspi len zo sucitu.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

MayDaySK napísal:chlapec10
Nemal ale, teraz by všetci povedali, existuje veľa báb tak o čom. Nechápete, na to aby som spoznal babu netreba vzťah, to dodá iba sex, ale aby som spoznal povahu stačí kamarátstvo, poznám strašne vela žien, ale tak ako sňou som sa necítil so žiadnou. Proste my sme sa našli vieš to pochopiť, páči sa mi na nej každý pohyb, každé myhnutie oka, všetko čo povie, ako to povie, ako sa tvári, ako reaguje... chápeš? Je pre mňa výnimočná a viem že iné také niesu, každý je jedinečný a jej presný klon nikdy nenájdem!
Xapem co vravis, ja som tak dnes spoznal jedno dievca(nastastie s uspesnym koncom) myslel som to tak ze ci uz zazil podobnu sitaciu s inou babou. ale z tvojho pisania xapem ze to je konkretne len nou..... Laska neni o presviedcani ani o logike, je mi luto. Takze bohuzial ako pisali uz iny
Sustred sa na minimalizovanie bolesti, a pokracuj dalej, prepac
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

fuu tak sa aj ja pridam, povodne som ani nechcel, ale nedalo mi ked som precital ze ani nejes ani nespis...

pred cca 3ma tyzdnami som bol na tom rovnako. Predstav si , mas priatelku s ktorou si 9 mesiacov, ani raz ste sa za ten cas nepohadali, a zrazu pride jedna sobota a ona mi povie ze sa chce vazne porozpravat, a ako vysvitlo : nechcem uz dalej tento vztah. vies ako som skoncil? dva dni som nejedol absolutne nic, malo som spal a preplakal som cele dni a noci.. lenze postupne som sa z toho zobudal a zacal sa sustredit na to aby sme boli kamosi, a na to aby to medzi nami bolo dobre, zacali sme spolu chodit von, a nakoniec sme zistili ze sa aj tak mame radi, a sama mi povedala ze chce aby sme spolu chodili, ale nie hned teraz, neciti sa byt na to pripravena.. ale ver mi ze je to medzi nami super, chodime von, smejeme sa a dokonca sa aj bozkavame a obimame.. ani by clovek neveril ako sa to moze zlepsit...

preto moja rada znie, ak ju skutocne milujes( tak ako milujem ja moju) tak sa na to pozri tak, nie ja chcem byt stastny,ale budem stastny ked bude ona stastna.. u mna to fungovalo.. proste ak nechce s tebou vztah, povedz jej ze ju chapes, ale ze chces aby ste boli kamosi a travili spolu cas, len ako kamosi :!: a postupne mozno na nieco sama pride ze si pre nu viac, a ak nie, tak ti asi za to nestoji.. viem ze sa mi to lahko pise lebo u mna sa to pohlo k lepsiemu, ale ver mi tym ze si budes ublizovat si fakt nepomozes... nefiem ako ty, ja som sa vyzaloval asi setkym babam ktorym som doveroval, skus aj ty oni ti najlepsie pomozu, snad...
drzim palca ... :smt023
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

MayDaySK napísal:skus sa od nej nejako oslobodit, t.j. pracou, cvicenim,
Však som skúšal sa vraciať k zálubám ale predstav si že ešte aj v tej posilovni mi behá po rozume ona, počas LAN-Party mi behá po rozume ona, na plavárni mi behá po rozume ona. To je ako vírus.[/quote]to virus nie je, bodaj by, ten sa da aspon liecit, ale teba zachrani iba cas
mastermind napísal:je to vsetko o tom aby si to prestal vnimat cez hormony (rozumej "srdce") a zacal to vnimat naozaj rozumom. neviem ake mas naroky na partnerku, ale moje su urcite vyssie, aby ich dokazal splnit niekto kto sa s niekym vyspi len zo sucitu.
mastermind ma pravdu, aj ked je to tazke, ale mal by si to skusat rozumom, hladaj na nej chyby (aj ked asi ziadne nenajdes), popripade skus sa s nou porozpravat a pohnevat, pocul som od kamosa ze pri nom to zabralo, chod sa prejst po meste zacni flirtovat s nejakou peknou babou a ktovie mozno budu aj iskry

to su vsetko malo platne rady na nieco take (viem svoje), prejde ta to iba casom
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

ona ta proste nechce.. keby ta chcela uz davno by bola s tebou... jednak je cudna, jednak nevie co a koho chce...
jednak mozno nechce nikoho lebo sa boji ze sa sklame...
(aj ked k tomu, ze ta nechce, no zeny su niekedy nevyspytatelne, niekedy chcu aby boli dobijane ako stalingrad, ale proste mi to skor pripada tak, ze sa proste nechala prehovorit, a potom si to rozmyslela, co sa dalo cakat, alebo skor vedela ze to tak dopadne, prepac... podla mna si sa zalubil do nespravnej... a na konci vysvetlim preco)

bez chemie to podla mna nejde, to proste musi byt. je mi luto..

celkove ale vyzeras ako super chlapec... skoda ze si musel natrafit prave na nu, ja viem lubis ju, ale chova s k tebe hrozne... podla mna...

mala by sa zachovat ako vo filme forrest gump... :wink: (aj ked ty nie ako forrest)

proste si sa zalubil do nespravnej, ja by som o nu uz nebojoval.. si pre nu len dobry kamarat.. to je vsetko.. moznoze sa skusala do teba zalubit.. ale nejde to.. podla mna je toto velmi citliva vec, a nemozno ju silit len preto ze obidvaja velmi chcu.. ked to proste nejde tak nejde :((

//v tej teme zenske frazy je tych fraz viac, musis si precitat vsetko :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Dufam, ze sa nebudem opakovat (priznam sa, ze som necital vsetky prispevky)..
Takze... Zidealizoval (sa stalo aj mne, dostanes sa z toho ;)) si si ju na zaklade toho, ze sa k sebe intelektualne hodite (mozno). Vyzera to tak, ze po citovej stranke s ak sebe nehodite (mozno-preto, lebo niekedy sa aj hodiaci sa k sebe ludia subjektivne posudia, ze sa k sebe nehodia aj naopak-nehodiaci sa posudia, ze sa k sebe hodia, to sa stava), pretoze tam by mala v podstate byt ta iskra. Neviem, ci ma "jej" iskra, proste neviem ako vnima jav s menom iskra, co sa tyka vztahu, lebo niekto tam moze mat aj fyzicku pritazlivost ciastocne, neviem. Takze citovo ste asi rozdielni a v tom je vas vztah nenaplneny a ty to prehliadas "vdaka" ruzovym okuliarom, co si si aj s idealom nasadil. Sa opakujem neska, ale idealna (a dokonca lepsia :)) osoba/partnerka pre teba existuje. FAKT ! A takymto stracanim casu so zahatanym srdcom naj. kamoskou, s ktorou to ako s partnerkou nema buducnost, mozes prepasnut sancu zalubit sa do tej, ktora sa k tebe hodi viac, iked o tom nebudes vediet a nebudes sa kvoli tomu hnevat/trapit/..., je mozne, ze sa to stane. Je dolezite, aby si si uvedomil, ze sa naozaj k sebe po citovej stranke nehodite, alebo proste nech ti povie, ze v com je vlastne ta iskra, ako si ju predstavuje a tak. Nech ti ukaze, co jej chyba a mal by si sa s tym zmierit a akcepotovat to. Pokial si myslis, ze vravi kraviny a vobec to tak nie je a uuuplne vo vsetkom sa k sebe hodite, ste si velmi podobny v konani a rozmyslania a temperamentu, tak sa ju skus nejakymi rozumnymi argumentami presvedcit, ze mas pravdu. Nakoniec tie argumenty mozu vyzniet ako blbosti a uvidis, kde je pes zakopany. To, ze jej nerozumies neznamena (ale znamena to, ze sa k sebe nehodite uplne), ze je cudna, mozno pre teba, ale generalizovat to ako typycku zenu... Do neba volajuca kravina :roll:... Asi tak. Proste si uvedom, ze neni ta najlepsia pre teba a ta najlepsia na teba este len caka. Viem, lahko sa to hovori, ale o to lahsie to budes mat (a o to menej casu zaberie odidealizovanie), ked si uvedomis tuto skutocnost. Prajem vela stastia ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ako si to všetko potichu čítam pomaly dospievam k záveru, že tu čakáš podporu. Niekto, kto by ti povedal, že neboj sa, zabojuj však môže byť tvoja!
Avšak realita je iná. Môžem uviesť príklad zo života, keď jeden chalan sa nešťastne zaľúbil do jednej kamaratky. Ona mu však vysvetlila, že o neho nemá záujem. To by snáď bolo v pohode, no keby nemal kamošov, čo doňho hustili, že nech sa nevzdáva, že však si ju získa.
On sa teda snažil, vyznaval svoju lasku všeliakymi sposobmi a akosi prehliadal to, že aj keby s ním bola, nebola by určite šťastná (čo v poslednom dôsledku by ani nechcel) a začal mať depky.
Čo čert nechcel, všetko zaklincoval tak, že sa jej začal sťažovať, že ako mu je ťažko, že nemôže spávať a pod. (Určite každá baba túži po ufňukanom chalanovi, čo sa jej bude sťažovať na každé boľavé kolienko).

-Všetko to však mohlo dopadnúť inak, keby rešpektoval jej odmietnutie a nerozvíjal ďalej svoje city.

-Prečo to sem píšem? Možno sa tieto 2 príbehy nepodobajú, ale riešenie majú rovnaké. Aj ty raz budeš musieť nájsť silu potlačiť svoje city a priznať "prehratý boj". Všetko dokáže vyliečiť len čas. Preto na ňu čo najskor zabudni (nehovorim, že to bude ľahké) avšak snaž byž myšlienkami inde. Vždy, keď sa nachtáš, že na ňu zasa myslíš si nájdi nejakú aktivitu. (vôbec to nemusí byť iná baba, ako som dal kedysi v úvode ako návrh).

Lebo šance, ktoré máš sa rovnajú Tipos Bingo.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

ETieNne
bez chemie to podla mna nejde, to proste musi byt. je mi luto..
Tak to mám smolu lebo ja ženy nepriťahujem. Už som niekde spomínal že mám prekliatu karmu, ja vysieam nejaké negatívne signály. Viem z vlastnej skúsenosti lebo sa čudujem že za celý život sa domňa žiadna nezalúbila. Každá chcela byť len kamoška, aj ma chválili že som super chalan atď. Ale nikdy som ich chemicky nepriťahoval. Hena mi vravela že možno v minulom živote som niečo spáchal a teraz sa mi to vypomstilo že mám zlú karmu a osud to vždy tak zariadí aby som nemohol mať babu. To sa mi aj potvrdilo. Ako vidíš aj ona sa nechala len prehovoriť takže s tohto hladiska som ešte stále panic, nikdy sa domňa nezalúbila žiadna. Ani ona ma nelúbila. Takže z tejto stránky som panic.
celkove ale vyzeras ako super chlapec...
Asi som lebo ma baby chvália, avšak to nestačí, vždy chcú byť len kamošky. Nikoho nepriťahujem. Moja karma má odpudzujúci účinok. Dôkazom je to že sa nikdy do mňa baba nezalúbila a pritom ja sa snimi normálne bavím, stýkam sa snimi chodím do spoločnosti a všetko ale ajtak nikoho nepriťahujem.

Práveže v téme ženské frázy som našiel všetky moje doterajšie známe. Všetky baby sa kumne zachovali ako je to v téme ženské frázy. Hovorím všetky nielen ona.

r4wMUnt34q
Takže si ma nepochopil. Ona je tá najlepšia lebo som poznal za život vela báb ale žiadna nebola taká perfektná ako ona. A to už pred tým ako som sa zalbil som vedel, vtedy som si povedal že mať ju za matku, sestru by bolo super. Aj keby bola chlap tak by to bol najlepší kamoš. Chápeš strašne sa k sebe hodíme. Tie ženské frázy som myslel na ostatné baby mimo nej. Ona bola super a všetko klapalo kým ma nezačala podvádzať. Vtedy bola čudná a musela byť čudná lebo ak chcela podvádzať čo mala robiť? Ja som jej volal ako obvykle na začiatku restávky že kde je a ideme... Obvykle povedala kde ma čaká a šli sme. Lenže keď bola s tým chlapcom tak som ,,ju vyrušil" a tak skladala telefon lebo nevedela čo má odrazu robiť. Keď sme skončili a chcela ísť ,,sním" do mesta zase jej to bolo blbé lebo normálne sme šli MY. Tak sa zase musela vyhovárať že nejde do mesta somnou, ale myslela aj nato že čo ak ch uvidím, tak sa mi radšej vyhýbala aby sa nemusela vyhovrať. Chápeš. Chovala sa čudne lebo sa musela a dobre vedela že ja to na nej badám a tým pádom bola takmer odhalená a nevedela čo má robiť. Kým nepodvádzala venovala sa mne. Teraz ju zaskočilo to že som si všimol že sa mi nevenuje, a keď som jej volal vtedy keď bola sním tak nemohla povedať do telefónu že lúbim ťa, lebo pred tým druhým chalanom to museo vyzerať že si volá le s bratom etc. Chápeš. A mne bolo podozrvé že prečo mi nepovedala lúbim ťa ako obvykle... Nedá sa hrať dvojakú hru. A jak som si zistil infošky o tom druhom, dátumy mi sedia, presne keď prvýkrát spravila ten ťah že mali sme ísť na prestávku a ona začala hra sprostú že:

JA: Ahoj, máš prestávku?
ONA: Ano mám.
JA: Kde si? (obvykle povedala že kde je a šli sme)
ONA: Hmmm neviem... (pritom som vedel že t je blbosť, trapné že nepozná budv kde robí už 3 roky)
JA: Tak nesranduj kde si, teraz naozaj čo ti je?
ONA: Hmmm nič...

No a toto jej správanie sedí do témy ženských fráz ja ako nič netušiaci, som sa mohol čudovať že včera velká láska a dnes toto... No presne tento den spoznala toho chalana do ktrého sa zalúbila na prvý phlad a bola sním.. Nechcela aby som tam prišiel, ale zároven vedela že keby povedala že teraz nie tak by to bolo čudné a nevedela čo má odrazu spraviť.
Napísať odpoveď