Moje zaciatky na Ubuntu 6.06+problemy

Všetko ohľadom Linuxu...
Ravenman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Moje zaciatky na Ubuntu 6.06+problemy

Príspevok od používateľa Ravenman »

:!: Zalozil som tento prispevok aby som nemusel koli kazdemu problemu zakladat novy :!:

:arrow: Problem1*Moj prvy problem je s jazykom , pri boote som F2kou navolil Slovensky , potom som pustil instalacku suborom Install z plochy Debianu ,navolil slovencinu , instalacka aj bola po slovensky , ale ked sa debian prvy krat normalne po instalacne spustil tak napriklad , je Applications a otvorim a uz slovenske nazvy su , nechapem preco je to zmixovane , hlavne nazvy anglicky a podnazvy slovensky a zmiesane , je to neprijemne a neviem co som urobil zle , ,som cakal ze bude vsecko po slovensky , ale aj tak je to zle nieco,za podporu dakujem
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

nic si nespravil zle, ale treba stiahnut este z netu nejake tie lokalizacie :wink: staci ked si spustis automaticku aktualizaciu a ten to zariadi :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Dovod je jasny. V case vypustenia tohto releasu nebol stav prekladu v podobe v akej je teraz. Ta aktualizacia by mala pomoct.

Preklad takehoto projektu nie je sranda. Na preklade som sa podielal aj ja, no teraz kvasim v KDE time radsej. Upustil som od toho kvoli konfliktom medzi lokalnymi prekladmi a mainstreamom.
Napísať odpoveď