geoge046 napísal:a co malo byt prosim vas to v slofine
na ten DOKONAVY a taq?
Bo ja som dal C
ale nefedel som...
A inast monitor zo SJ som mal uz vcera o 20tej
checkni vysledky. postol som link vyssie a par riadkov.Podla toho co som si skontroloval vysledky zo SJ. Mal by som mat okolo 80 % to by som bol spokojny.Z matiky si to uz nepamatam co som ako spravil.Takze tam netusim. Ale nad 50% snad mam
spect napísal:Ja som sa pomylil v matike v tych prvych desiatich . Preskocil som 3.otazku a vysledok 4. otazky som zapisal do 3. .... no nejak som to prepisal uvidim co z toho bude. Inak ostatne by som mal mat vsetko dobre. A slovencina mozno 1-3 zle
Presne to som urobil len som napisal 6. do 5. riadku...no nist som s tym nerobil neuzna ti to,opravuje to PC takze ja som to radsej nechal tak...
Vtedy som bol ale trochu nervozny a nenapadlo ma to nejak prepisat kua...ale aj tak mal som tam 49 a to len tak neprepises na 1
geoge046 napísal:a co malo byt prosim vas to v slofine
na ten DOKONAVY a taq?
Bo ja som dal C
ale nefedel som...
A inast monitor zo SJ som mal uz vcera o 20tej
ked si to mal fcera o 20tej tak to si musel dat na 100%
omg toto je objektivita
pozrel som si priklady z monitorov a nemali ste to tazke, aj ked 3 priklady som tam nevedel ale dufam ze vsetci date 100% aj ked neviem neviem ako citam ale povedzte mi aka to je atmosfera lebo ja ich robit nebudem
-=wolf=- napísal:pozrel som si priklady z monitorov a nemali ste to tazke, aj ked 3 priklady som tam nevedel ale dufam ze vsetci date 100% aj ked neviem neviem ako citam ale povedzte mi aka to je atmosfera lebo ja ich robit nebudem
uplne pohoda.Par minut predtym trochen stres ale ked si sadnes dolavice a otvoris testy uz je to v poho (aspon u mna)
Podla vysledkov budete mat kolko asi % ? Ja som matiku asi poondel
SJ neviem ci 80% alebo 83% som strasne rad lebo to bola cista tipovacka a nemat ten monitor aspon tych 40 min pred tym testom bolo by to na 70%:D
Matika keby som sa nepomylil v vpisovani do toho harku,kedze v prvych sa neda opravit tak by to bolo 96% Takto 93% Inac by som dal sto ale jednu ulohu som zle precital matika bola lahka
Sajmon napísal:uplne pohoda.Par minut predtym trochen stres ale ked si sadnes dolavice a otvoris testy uz je to v poho (aspon u mna)
Podla vysledkov budete mat kolko asi % ? Ja som matiku asi poondel
Sajmon ty si iba deviatak ? podla prispevkov to nevyzera ale jako sa som prvak na SS a prave si robim vas Monitor z matiky...a uz z prvych 11 prikladov 2 neviem
Drago napísal:Sajmon ty si iba deviatak ? podla prispevkov to nevyzera ale jako sa som prvak na SS a prave si robim vas Monitor z matiky...a uz z prvych 11 prikladov 2 neviem
Hej deviatak.Ale 14 nemam.Mam o rok viac ( v podstate ako polovica triedy )
boha jak male deti,,najprv sa tu hadate o tom ze ci bude monitor uverejneny skor ako 13.3.07, potom zase najvacsi lamery zakladaju thready ze hladam otazky na monitor07 (aj lamkam sa uslo) a potom to tu je zaplavene odpovedami ze to bolo strasne lahke,ze lahsie ani nemohlo byt.Sa uvedomte (cest vynimkam)...atd Na strednej skole vam aj tak budu vysledky vasich monitorov na h@vn@
poopravoval som si a cca mi vychadza M 73% a SJ 63%...akoze som total spokojny vobec som sa neucil a z matiky som mal na pol roka medzi 4-5 ...ale skoda ze som tie testy nenasiel rano
//a este ze SJ sa mi zdala omnoho tazsia
Z obidvoch testov mam 3 zle . Som sklamany bo som cakal aspon z jedneho 100 %. To robi to nesustredenie a trema
Z M mozno len 2 ak mi to jedno uznaju (prepisane)
ja som robil monitor minuly rok ale sa mi zda ze vtedy bol tazsi ako tento som si ho stiahol a fest lahucky matika uplne a slovina tie veci niektore si uz nepamatam ale aj tak to bolo lahke