Monitor 2009
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
hh ja som sa na komparo vobec neucil a mal som M 90% a SJL 50%
a komparo zevraj je vzdy tazsie ako monitor takze ziadny strach z mojej strany neni
dobre sa vyspim... dam si zuvacku( ked zuvam lepsie my to mislsi
) a idem nato 
Inak nieco na temu tipovanie:D
Moj spoluzak (hyperaktivni a ma od toho ja papiere) sa zle uci tak 4-5 a komparo napisal obe na okolo 40%
a to ho mal za 3 minuty
on to vobec necital len vsetko natipoval 
Inak nieco na temu tipovanie:D
Moj spoluzak (hyperaktivni a ma od toho ja papiere) sa zle uci tak 4-5 a komparo napisal obe na okolo 40%
Chlapci a dievcata. Neni sa coho bat. Je to test, ako !ktorykolvek iny!, ktory ste uz pisali. Mne sa zdal lahky, no aj tak som ho dobabral
Ako antistres doporucujem poriadny spanok a horku cokoladu 
Zbezne si zopakujte a nemali by ste mat problema. Samozrejmie ti, ktori na skolu kakali celych 9 rokov (resp. 5 rokov na 2. stupni) neocakavajte, ze sa naucite nieco za par dni. Zacnite uz teraz! Teda cim skor. Priznam sa, ze ja som sa poctivo neucil a den pred monitorom som sa drvil ako divi. A vobec mi to nepomohlo. Po monitore som banoval, ze som sa mal ucit. Vy na to este mate trosku casu, tak sa fakt ucte!
GL!

Zbezne si zopakujte a nemali by ste mat problema. Samozrejmie ti, ktori na skolu kakali celych 9 rokov (resp. 5 rokov na 2. stupni) neocakavajte, ze sa naucite nieco za par dni. Zacnite uz teraz! Teda cim skor. Priznam sa, ze ja som sa poctivo neucil a den pred monitorom som sa drvil ako divi. A vobec mi to nepomohlo. Po monitore som banoval, ze som sa mal ucit. Vy na to este mate trosku casu, tak sa fakt ucte!
GL!
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Klud kamo klud minuly rok som tiez písal no bola to zverina..zo SJL som mal 66% a matiku radsej nepoviem...viper1993 napísal:hmm, monitor, aj ja mam obavy, chodim v skole na pripravu na monitor 9 a tam piseme testy z minulych rocnikov, z matiky mam vzdy 86% a sj okolo 70, som ale toho nazoru ze len ten stres mi da 20% dole
PS: Ked máte normalnich ucitelov tak sa neboj urcite ty pomozu.
-
Začiatok Konca
Professional
Celý rok som sa na monitor nepripravoval. ( no klamal by som, v škole sme robili pár cvičení zo starších monitorov atp.... ) Sj myslím že 100% a MAT 95% cca. Ak ta chytí dobrá učiteľka na dozor a pôjde si dať kávu niekde preč ako u násAndrew007 napísal:Klud kamo klud minuly rok som tiez písal no bola to zverina..zo SJL som mal 66% a matiku radsej nepoviem.....naozaj GOOD LUCK lebo pisat uz aj z nemciny alebo z angliny je respect..
![]()
PS: Ked máte normalnich ucitelov tak sa neboj urcite ty pomozu.