Monitor sa vypina do pohotovostneho stavu
Monitor sa vypina do pohotovostneho stavu
Mam taky problem. Po cca 1,5 roku od poskladania a kupy PC sa mi stalo, ze pri praci vo windows Viste bez zatazenia hrami a pod. sa mi monitor vypol do pohotovostneho stavu. Nevenoval som tomu pozornost kedze to spravil tvrdy restart pocitaca. Po par dnoch sa to stalo znova, a odvtedy sa to deje stale. Ci hram hry, alebo pisem nieco vo worde. Po urcitom case sa mi vypne monitor. Avšak zistil som, ze sa to deje len pri rozliseni 1280x1024, ked znizim rozlisenie na 1024x768 tak to nerobi. Vsimol som si tiez ze po preinstalovani Visty mi klesol experience index o 0,1 a directx mi rozoznal grafiku len ako 256MB a pritom ma 512MB. este technicke udaje: monitor je LG 1953TR a grafika je ASUS GeForce 8600 GTS 512MB. Kde je problem???
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Predpokladam, ze graficke karty asi nema zmysel opravovat vsak? Cize asi budu chciet skor ist cestou "kus za kus" alebo vratenia penazi. Chcel by som len vediet, ze ci vratia len zostatkovu cenu alebo sucasnu cenu grafiky alebo povodnu cenu?? To uz len tak na okraj. Este ma ale napadlo ze ci to nemoze byt napriklad aj zdrojom, ze grafika nedostava dost energie a tym padom nemoze podat 100% vykon?
//autoeditácia príspevku ( 30 Apr 2009, 18:37 )
No tak som to vyriesil. Chyba bola v kabloch. Napajanie grafiky bolo povytiahnute, neviem ako som to mohol prehliadnut. Zasunute a funguje tak ako ma.
//autoeditácia príspevku ( 30 Apr 2009, 18:37 )
No tak som to vyriesil. Chyba bola v kabloch. Napajanie grafiky bolo povytiahnute, neviem ako som to mohol prehliadnut. Zasunute a funguje tak ako ma.