Motorka do terenu, bez papierov

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Motorka do terenu, bez papierov

Príspevok od používateľa print_name »

Dost ma laka kupit si nejaku lacnu motorku do terenu na obcasne vyjazdy pod les a tak. Nemam ale na nu vodicak, len na auto a nechce sa mi platit zbytocne peniaze za spz, poistku (ak treba?) a neviem co este kvoli tomu, ze si pojdem raz za cas zajazdit. Je to blby napad podla vas ? Velky risk ? Les mam tak 500 metrov od domu.

// treba vlastne TP, SPZ na motorku, ked s nou nebudem jazdit po cestach po meste ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Motorka do terenu, bez papierov

Príspevok od používateľa Syfon »

Ked ta chytia v lese tak budes mat pruser, napr. podmienku, ked nebudes mat papiere od motorky ani vodicak, tak to bude len horsie
print_name
Medium Expert
Medium Expert

a kebyze si spravim vodicak, tak treba SPZ ak budem jazdit len na polnych cestach ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

hej, znacky aj poistku potrebujes mat a samozrejme povolenie na vstup do lesa, ak chces mat vsetko legal :)
ako pokial ta nechytia, alebo sa s niekym nezrazis nepotrebujes nic, ale su lokality kde policajti striehnu prave na motorkarov v lese a casto krat maju tipy od miestnych, ktorym motorkari v lese lezu na nervy, alebo si len chcu nieco dokazat :)
print_name
Medium Expert
Medium Expert

hm, niekde som čítal, že SPZ netreba keď nebudem chodiť po cestách. Ale bola to dosť stará téma, tak mohlo sa to zmeniť odvtedy. Tak ešte porozmýšľam, či to risknem. Jazdil by som fakt len občas, ale nikdy nevie kedy stretnem policajtov. Hm.
Napísať odpoveď