Mountain Dew - Kupa na Slovensku
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mountain Dew - Kupa na Slovensku
Neviete kde sa da tento napoj na Slovensku kupit ? Alebo predava sa este vobec na Slovensku ?
Re: Mountain Dew - Kupa na Slovensku
Pepsi Slovakia: "Zial moutain dew sa uz niekolko rokov nevyraba. Takze nepotesim nikoho, kto by si ho rad dal."
Neverim, ze sa Mountain Dew prestal vyrabat, nic take sa nepise ani na ich oficialnej stranke, ani na wikipedii.
Vraj sa predava aj v Polsku a okolitych krajinach, neviem preco sa uz nepredava tu na Slovensku.
Vraj sa predava aj v Polsku a okolitych krajinach, neviem preco sa uz nepredava tu na Slovensku.
-
xH4wK
Mozem potvrdit ze sa na 100% urcite vyraba kedze v USA som ho pil pred mesiacom..
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
tiež som ho pred mesiacom pil v norsku
Minule som niekde cital ze ho predavaju v Palace Cinemas na Slovensku, ale co je na tom pravdy neviem.
-
Ryan Giggs
VIP
Pepsi vyraba napoje pre naš trh v Čechach. Zrejme ho prestali vyrabať tam, preto sa k nam oficialne nedovaža. Takže to pravda byť môže.Auruz napísal:Neverim, ze sa Mountain Dew prestal vyrabat, nic take sa nepise ani na ich oficialnej stranke, ani na wikipedii.
maju ho v bratislave na namesti snp oproti Mcdonalds, je to taky maly zasity stanok robia tam kebaby a pizzu