Moze byt dobra tato mys?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bukelo »

ob3l1x napísal:fuuha no ja si nepamatam ale viem ze ked som ju kupoval mal som nejak 16 or 17 rokov :) a pravdepodobne som bol asi prvy v KE co ju ma :D
tak si bol frajer..bo vtedy bola este pekne draha...i ked aj teraz..no ale predsa rozdiel tam je.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

MX1000 mam, max spokojnost.. baterka vydrzi cca 4 dni - je vela v pohybe + hry :)

.. akurat miestami mi uz horsie dolieha na kontakty, tak kym sa zacne nabijat tak s nou musim "sulozit" v tej koliske.. a mozno by len stacilo utriet prach :D

.. pozeral som po nejakej alternative ktora by mi posluzila v pripade ze by mi tato myska umrela... nic som nenasiel co by mi ju vynahradilo :( .. tlacidla pre rychly scroll proste nie su k zohnaniu.. skoda. .. nahodou nevie niekto o priamom nastupcovi?
bukelo
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:. .. nahodou nevie niekto o priamom nastupcovi?
Mozno to bude tato/alebo je neviem, je kustik drahsia momentalne ako MX1000, ale to asi bude tym ze je movsia, ale ani tlacitok nema tolko, ale vyzera tiez dost dobre husto, no ved pozrite
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=12134
Obrázok
KoCi
Darca
Darca

nj o tej viem.. .. mne nevadi absencia mnozstva tlacitok.. mne vadi len to ze to nema ten rychly scroll. Aj ked to koliesko na volnobeh ma nieco do seba... Mysku vsak vyuzivam aj na hranie, a toto si naozaj neviem pri hrach dost dobre predstavit. Ergonomia ale vyzera slusne. .. mozno keby tam nepraskli to bocne koliesko... to dali kvoli nemoznosti naklapaniu kolieska do stran, sluziace pre horizontalny scroll - ktory by mi az tak nechybal.

.. keby mi odisla tato MX1000, jediny sposob ako ju dneska este zohnat (novu), je ziskat ju spolu so setom Logitech DiNovo Desktop Laser - ale za ten peniaz.. to sa neda...
bukelo
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:.. keby mi odisla tato MX1000, jediny sposob ako ju dneska este zohnat (novu), je ziskat ju spolu so setom Logitech DiNovo Desktop Laser - ale za ten peniaz.. to sa neda...
to ani neviem co je..daj link, nech to omrken, alebo kupit podrukov, ale tak mozno este ju dostat niekede kupit nie? tuto nasi MX1000cku :)
KoCi
Darca
Darca

kupujem len nove veci.. logitech uz tuto mysku stiahla, takze uz ti nehodim na to link, ale este maju skladovky na progamingshop, emall, ci hej :)

.. len nikde uz nie je dostupna.. sila no
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

bukelo napísal:Mozno to bude tato/alebo je neviem, je kustik drahsia momentalne ako MX1000, ale to asi bude tym ze je movsia, ale ani tlacitok nema tolko, ale vyzera tiez dost dobre husto, no ved pozrite
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=12134
Obrázok
velmi sa mi ta mys paci ;) asi su zadovazim ked umrie moja mx1000 or mozno aj skor uvidim :)
Napísať odpoveď