Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Mozilla mi uplne ignoruje Gmail. Napisem meno, napisem heslo dam prihlasit a prd meno a heslo zmiznu a nestane sa nic. Cez IE a aj mobil to ide. Doteraz to slo aj tu ale od vcera ma normalne ignoruje
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mozilla firefox 4
zdravim da sa nejak odstranit ten spodny ramcek z firefoxu 4 ??? zatial prebieha len v beta verzii paci sa mi viac ako 3 ale vadi mi tam ten spodny ramcek
-
Soviet
Darca
Nieje to len nejakym addonom alebo skinom?
-
Betarik
Professional
ano bolo to v doplnkoch dakujem velmi pekne k+ odporucam vyskusat ... pouzivam ju 3 den a vsimol som si ze je omnoho rychlejsia ako 3 
ale beta alebo RC odporucas. Lebo ja pouzivam 4 RC1 ale iba asi 3 dni a som spokojný.
4ka je omnoho rýchlejšia ako 3ka iba kým máte čistý profil.. potom sa vráti do starých koľají... aspoň moja skúsenosť.

Robi to len mne? ze vsade kam kliknem, tak zobrazi kurzor (niekedy obrovskych rozmerov) a on curak si blika a blika pokial nekliknem inam...
-
Soviet
Darca
?? Kde je kurzor cico? Nechapem
taa palicka cez roky, to je blikajuci kurzor ktory sa ti zobrazuje ked pises text
a proste bars kam kde kliknem tak sa mi tam objavi ten kurzor, a velkost je taka ako je element na ktory kliknem :\
a proste bars kam kde kliknem tak sa mi tam objavi ten kurzor, a velkost je taka ako je element na ktory kliknem :\
Firefox 4
Som si stiahol Firefox 4 zo stranky mozilla.sk pravdepodobne RC1 a po nainstalovani v dolnej casti browsera po celej liste reklama na pneumatiky. V hornom panely nadrbane reklamy na slovenske weby. Tu dolnu reklamu nie je mozne vypnut. Zaujima ma ci takto to ma byt aj vo finalnej verzii. Lebo ja nemienim mat vstavanu reklamu v browseri. Viete o tom nieco? 
Re: Firefox 4
Teraz som aktualizoval na R2 (či sa mi tam tiež neobjavia nejaké reklamy) a nič. Skús to znova nainštalovať, či si tam pri inštalácii nenechal možnosť nainštalovať nejaký toolbar a podobne blbosti.
Urcite nejaky toolbar, ale 110% nie zo samotnej instalacie FF.
Skus prezriet doplnky ako aj zasuvne moduly, a vyhot odtial vsetko podozrive.
Prejdi si aj nainstalovany soft ako napr toolbar ICQ,skype a podobne hovadinny ktore su k nicomu...
Rada nadzlato: vzdy ked nieco instalujes tak si daj rozsirene moznosti intalacie a citaj ponuky instalacie nie len next next install.....
Popripade doinstaluj doplnok
Skus prezriet doplnky ako aj zasuvne moduly, a vyhot odtial vsetko podozrive.
Prejdi si aj nainstalovany soft ako napr toolbar ICQ,skype a podobne hovadinny ktore su k nicomu...
Rada nadzlato: vzdy ked nieco instalujes tak si daj rozsirene moznosti intalacie a citaj ponuky instalacie nie len next next install.....
Popripade doinstaluj doplnok
Kód: Vybrať všetko
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/Re: Firefox 4
ale to nie je typicka reklama ani toolbar
lebo je v dolnej casti. ja som toolbar v dolnej casti nevidel.
Hod screenshot teda, nech sa na to pozrieme.
-
Betarik
Professional
ludia o par prispevkov vyssie som to riesil aj ja dal som tam aj SS staci odinstalovat v doplnkoch toolbar
Z RC2 sa stala finálna 4ka:
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla ... %204.0.exe
Akurát neviem prečo, ale po nainštalovaní tejto 4ky mi síce ukazuje, že to je finálna 4ka, ale štýl okna je ten starý ako v 3.xku. Keď som používal betu, mal som ten nový. Ale asi sa to bude dať niekde nastaviť, ešte som sa s tým bárs nehral, bo ma posledné týždne nadchol Chrome..

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla ... %204.0.exe
Akurát neviem prečo, ale po nainštalovaní tejto 4ky mi síce ukazuje, že to je finálna 4ka, ale štýl okna je ten starý ako v 3.xku. Keď som používal betu, mal som ten nový. Ale asi sa to bude dať niekde nastaviť, ešte som sa s tým bárs nehral, bo ma posledné týždne nadchol Chrome..
-
Soviet
Darca
Hmm tak ta 4ka sa mi zatial velmo popacuje..Aspon rychlostne mi pripade lepsie natom 
pravym kliknut niekde hore a odznacit: Menu Barbrm napísal:Akurát neviem prečo, ale po nainštalovaní tejto 4ky mi síce ukazuje, že to je finálna 4ka, ale štýl okna je ten starý ako v 3.xku. Keď som používal betu, mal som ten nový. Ale asi sa to bude dať niekde nastaviť, ešte som sa s tým bárs nehral, bo ma posledné týždne nadchol Chrome..
potom naskoci novy styl okna/menu
-
Space5800
Medium Professional
Ak by niekto chcel sledovať počet stiahnutí http://glow.mozilla.com/
//Nie, nie je to chu*o***a, aspoň čo sa týka počtu stiahnutí, mapu neriešim
//Nie, nie je to chu*o***a, aspoň čo sa týka počtu stiahnutí, mapu neriešim
-
G0lDiER_
King