Mozilla Firefox vs. Google Chrome
-
casualties77
Medium Expert
Mozilla Firefox vs. Google Chrome
Chcem vedieť, ktorý prehliadač sa vám zdá lepší a môžete napísať aj prečo. Ďakujem
Re: Mozilla Firefox vs. Google Chrome
Teraz uz rozhodne chrome, pouzival a odporucal som Firefox dlhe roky ale chrome uz je na takej urobni ze nemam inu moznost nez nan onedlho prejst. Uz dlho ho testujem a v podstate som uz len cakal kym sa pren vytvoria doplnky ktore potrebujem.
bol som nútený prejsť na chrome a je to výborný prehliadač ale aj tak sa nevyrovná môjmu milovanému Safari 
Tu je veľa názorov
http://www.hojko.com/jaky-pouzivate-pro ... 6-380.html (aj keď nie práve porovnanie medzi týmito dvoma no)
pozuzivam chrome a som spokojny
Aj podla testov ktore som cital a videl vychadza najlepsie 
-
Space5800
Medium Professional
Ja používam firefox už pár rokov, chvíľami som myslel že úplne presedlám na chrome ale nakoniec som sa vrátil ku firefoxu (4 beta) pretože mi vyhovuje najviac
(Na dôvody si nemôžm spomenuť ale viem že som pri chrome našiel pár nedostatkov)
Môj postupný vývoj Firefox (1 rok) - Opera (6 rokov) - Chrome (2 roky).
Na Chrome sa mi páči jeho šikovnosť a po nainštalovaní všetko funguje, rýchlo, pekne a jednoducho. Aj keď sa už prestávam stotožňovať s konceptom Extensions, ktorý mi nevyhovuje, stále má aj v základnej verzii všetko čo potrebujem.
BTW..Tipujem, že tak na druhej, maximálne tretej strane sa to zvrhne na hustý flame war.
Na Chrome sa mi páči jeho šikovnosť a po nainštalovaní všetko funguje, rýchlo, pekne a jednoducho. Aj keď sa už prestávam stotožňovať s konceptom Extensions, ktorý mi nevyhovuje, stále má aj v základnej verzii všetko čo potrebujem.
BTW..Tipujem, že tak na druhej, maximálne tretej strane sa to zvrhne na hustý flame war.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Keď som bol prcek tak som mal IE... a nevedel som že existuje niečo iné... No prešiel som na Mozillu Firefox a som s ňou spokojný vyhovuje mi vo všetkom
Takže ja odporúčam mozillu.
A je blbé súdiť veci pretože, každý ma niekde + a niekde -...
A je blbé súdiť veci pretože, každý ma niekde + a niekde -...
ja chodim do lesa s liskou..
dlhe roky opera, ale neschopnost citat spravne niektore stranky ma zabijala..
takze ff+firegestures,ghostery,abp a som spokojny..
chrome z principu nie,googel ta vidi
dlhe roky opera, ale neschopnost citat spravne niektore stranky ma zabijala..
takze ff+firegestures,ghostery,abp a som spokojny..
chrome z principu nie,googel ta vidi
kedysi FF, potom prechod na operu. chorme som skúsil, ale je to zmrd, ani nepovie, že sa aktualizuje. prehnane jednoduchý, čo mi nevyhovuje. inštalovať doplnky ako do FF sa mi nechce
-
Scorpion90
King
ja mam nainstalovane vsetky a som spokojny 
Prešiel som na chrome a som maximálne spokojný 
Chrome vyzera byt rychle ale googlaci su magory. Kaslu trocha na bezpecnost a to co ludia chcu. Zakladna vec MASTER PASSWORD nieje == HANBA
http://www.google.co.uk/support/forum/p ... 4fa04ecd17
http://www.google.co.uk/support/forum/p ... 4fa04ecd17
Chromium je rýchlejší ako Firefox 3.6.x (aj Opera ináč), ale aj tak používam Firefox. Ono to je tak dobre spravené, také "pohodlné", je paráda to používať. Všetko funguje ako má, je to stabilné, akutalizujú to, rozšírení je veľa, nie je čo riešiť. 
-
casualties77
Medium Expert
skúšal som Chrome, ale Firefox sa mi zdá sympatickejší...neviem či je to zvykom alebo som ešte nezistil výhody Chrome
-
javatar
Hardcore addict
oba maju svoje vyhody aj nevyhody... pouzivam oba, castejsie ale chrome
chrome vyuziva viac procesor, efektivnejsie ramku, o dost rychlejsie javascripty, rychlejsie sa spusta
mozilla ma mnozstvo doplnkov, menej zatazuje procesor
chrome vyuziva viac procesor, efektivnejsie ramku, o dost rychlejsie javascripty, rychlejsie sa spusta
mozilla ma mnozstvo doplnkov, menej zatazuje procesor
-
Chalesnik
Medium Professional
myslim ze firefox je ovela viacej vyladenejsi ako chrome ale pouzivam ho skor koli zvyku zase vacsina statistik hovori ze chrome je rychlejsi
Ide vám Chrome? Ja keď chcem otvoriť nejakú stránku, tak ju načítava, načítava, no vôbec nenačíta. Ani žiadnu chybu nevyhodí, nič...
// Hmm, tak už je všetko v pohode. Aktualizoval som ho a ide to.
// Hmm, tak už je všetko v pohode. Aktualizoval som ho a ide to.
-
p4ra
Redeemer
Firefox, pokial mi nedaju v Chrome take moznosti, ako mam vo Firefoxe:
- tzn. ziadne suggestion page
- kompletne vymazana historia bez inkognito mode
- ked otvorim novy tab, chcem mat cisty tab bez historie, bez tweakovania v nastaveniach
3 podstatne veci. Chcem jednoducho plne konfigurovatelny prehliadac, ktory si nastavim tak, ako JA chcem, a nie, ako sa rozhodne vyrobca. Cize, kym Chrome nebude plne konfigurovatelny, neprejdem nan.
- tzn. ziadne suggestion page
- kompletne vymazana historia bez inkognito mode
- ked otvorim novy tab, chcem mat cisty tab bez historie, bez tweakovania v nastaveniach
3 podstatne veci. Chcem jednoducho plne konfigurovatelny prehliadac, ktory si nastavim tak, ako JA chcem, a nie, ako sa rozhodne vyrobca. Cize, kym Chrome nebude plne konfigurovatelny, neprejdem nan.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Ja mám aj FF aj Chrome, ale viac fičím na FF už som si dal aj pluginy do neho, tak je to jednoduchšie