Mozilla firefox - zalozky

Informácie o software, ankety...
Jano19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Mozilla firefox - zalozky

Príspevok od používateľa Jano19 »

Takto... mal som starý wdws a na nom mozillu. do toho pc som si dal nový hardisk a na neho nový wdws kde mám teraz mozillu novú aj s novými zálozkami ale tie staré by som chcel este pridat.

Ako na to? Videl som vela navodov ako sa k nim dostat cez mozillu ale ja zo stareho hardisku neviem spustit staru mozillu... mam pristup len k datam.
Nieje nejaky priecinok so zalozkami alebo iny sposob ako pridat zalozky z tej starej do novej bez zapinania starej?

Ďakujem :)
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Mozilla firefox - zalozky

Príspevok od používateľa Chalesnik »

najdi si priecinok ke uchovava firefox data a tie prekopiruj malo by to fungovat ak sa nemylim
Jano19
Light Expert
Light Expert

No to si mi pomohol xD Niesom zdaleka amater :lol: a keby to bolo tak lahke tak to mam uz velmi davno :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To si si od obeda ešte nevygooglil?
http://support.mozilla.org/en-US/kb/pro ... -user-data
Jano19
Light Expert
Light Expert

Viem že sú veci v profile ale za predpokladu že -> appdata a.t.ď. až po priečinok bookmarkbackups sú záložky je tu problémik že sú na nich dátumi identické s tými čo mám v novom harddisku. mám ich nakopírovať do nového? ja hladám niekoho kto to už robil alebo proste vie o tom viac ako ja... zle som sa vijadril- viem kde to je (len som sa bál že toviem zle kôli tým dátumom) ale neviem čo s tým aby sa mi nestratii terajšie záložky ked to prekopčím
Napísať odpoveď