Suhlasim, len maju velmi slaby servis s ludia co im robia firmware musia byt konstante sfetovanyPedro109 napísal:presne tak emgeton je vyborna znacka...ja by som ju dal na jednu uroven povedzme so Sony, Philips atd.
MP3/MP4 prehravac +15hod
Ludia necitajte poondene recenzie ktore nie su pravdive !
Ja som mal Emgeton aj Teac obidva som vyhodil surovo do kosa ! take retard***** mp3 prehravace som nevidel Chyby teacu:
stale sa vypinal jak taky kk*
vypadlo mu tlacidlo !
Chyby Emgetonu !
Tlacidla su blbo pripojene potom emgeton ma nanic temu dalej totalne nanic vydrz co sa tika akumulatora !
a skorko som zabudol ! raz mi padol na chodnik asi z 1 m vysky cudoval som sa ze ide zapnut ale nabehla mu naika cinstina alebo nieco take a potom som musel ist do servisu ! A vyhodit dalsiu 1000 Sk !
takze ..
a ozaj CREATIVE je omoc lepsi ako Emgeton a Emgeton je na svoje schopnosti prilis drahy !
Creative ma aj spoluzik vyse 1 roka (hhd) a je snim velmi spokojny !
Ja som mal Emgeton aj Teac obidva som vyhodil surovo do kosa ! take retard***** mp3 prehravace som nevidel Chyby teacu:
vypadlo mu tlacidlo !
Chyby Emgetonu !
Tlacidla su blbo pripojene potom emgeton ma nanic temu dalej totalne nanic vydrz co sa tika akumulatora !
a skorko som zabudol ! raz mi padol na chodnik asi z 1 m vysky cudoval som sa ze ide zapnut ale nabehla mu naika cinstina alebo nieco take a potom som musel ist do servisu ! A vyhodit dalsiu 1000 Sk !
takze ..
a ozaj CREATIVE je omoc lepsi ako Emgeton a Emgeton je na svoje schopnosti prilis drahy !
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
LoL Debilita nepozna Hranic ...albert napísal:Ludia necitajte poondene recenzie ktore nie su pravdive !
vypadlo mu tlacidlo !
Chyby Emgetonu !
takze ..
Takto mam 3Emgetony ... E2Cult 2 GB Maximalna spokojnost ... ma skoro 3 Roky a doteraz sa mi s nim nestalo nic ... Iba raz padol Firmware ale podla navodu na ich stranke som ho obnovil
Potom E3Cult 2GB tiez bombova masina ... Display Genialne citatelny vydrz bateriek bombova ta to ze ide na Jednu AAA
A Nakoniec M6Cult 4GB ... Pripomina mi Mierne IPOD ... Hlavne Menuckom a Funkcnostou ... Vydrz bombova ... len trochu dlho sa nabija ...
Albert vies ... sorry ze ta urazim ale pre dementa nieje ziadna MP3/MP4 Dobra
Ja mam vsetky uvedene mp3/mp4 a ani jeden okrem E2 mi nerobil problemy ... Treba z tym vediet zaobchadzat ...
A btw Creatve z HDD ... Velmi "dobra" volba ... ten by ti spadol z Jedneho Metra ... rovno by si mohol kupovat novy ... HDD a mozno aj display by dostal riadne do drzky
albert: Samozrejme, potom si kupil LCD Samsung a nasiel si vypaleny bod tak si ho proste yebol z balkona, sracku jednu!!
Ked si postihnuty a trepes si mp3jku o zem tak je tvoj problem ze sa ti poserie, bud zacni riesit svoju gramblavost alebo sa nauc korejsky. Mne M6tka spadla z ovela vacsich vysok a nestalo sa jej absolutne nic, ani len prehravanie sa nepozastavilo.
Tyjo ty si taky kapo ze by si mal robit recenzie na mp3 prehravace lebo mas jednu obrovsku vyhodu. Nemas to zapozicane takze si na to nemusis davat pozor a mozes testovat odolnost materialu! A ked ti po vyhodeni z balkona praskne displej tak to proste zahodis do kosa! Tesim sa na tvoj vysoko odborny blog, retard.
Ty by si potreboval titanovu kocku, kazda hrana by bola tlacidlo a na miesto displeja holograficku premietacku. Ale myslim ze aj vtedy by si nadaval ze ked stojis v noci pred autom co ma zapnute dialkace tak nevidis na "displej". A potom by si to proste do potoka yebol! Sak co s tym...
_______
Ale najlepsie je tak predrazenu vec zahodit ked sa mi nepaci a potom si kupit lacnejsiu. Ty chodis na ekonomicku odbor sranie si do huby vsak?
_______
Teraz si to preberieme bod po bode:
2.) Tem si tam mozes nahadzat od vymyslu sveta a mozes si spravit aj tony vlastnych, a nie, v servise ti nespravia temu s pamelou anderson a tommym lee na lodi gratis!
3.) Ako ja s mp3 chodim vsade a takmer stale mam nieco pustene + stle pocuvam na max hlasitosti (niesom nahluchly ale poriadne volume je moj fetis) a nikdy sa mi nevybil! A ani neviem ze by som ho nabijal len ho pripajam ked si tam hadzem nove veci alebo prenasam vacsie subory medzi kompami.
4.) Kamo skus si to skocit zo stromu po hlave dolu a potom ak budes rozpravat cudnou recou (ak vobec budes rozpravat) tak chod mame vylepit ze jak ta to spravila. Mala ta v carovnom jazierku drziac ta za cicinu magat? Nevadi, fakt to skus, aspon mas sancu ze sa naucis cudzy jazyk...
Ale v jednej veci s tebou suhlasim, a to ze TEAC je shit.
Modom sa ospravedlnujem za invektiva, ale neslo to inak...
Stupidita ma dokaze neuveritelne vytocit, sry.
Ked si postihnuty a trepes si mp3jku o zem tak je tvoj problem ze sa ti poserie, bud zacni riesit svoju gramblavost alebo sa nauc korejsky. Mne M6tka spadla z ovela vacsich vysok a nestalo sa jej absolutne nic, ani len prehravanie sa nepozastavilo.
Tyjo ty si taky kapo ze by si mal robit recenzie na mp3 prehravace lebo mas jednu obrovsku vyhodu. Nemas to zapozicane takze si na to nemusis davat pozor a mozes testovat odolnost materialu! A ked ti po vyhodeni z balkona praskne displej tak to proste zahodis do kosa! Tesim sa na tvoj vysoko odborny blog, retard.
Ty by si potreboval titanovu kocku, kazda hrana by bola tlacidlo a na miesto displeja holograficku premietacku. Ale myslim ze aj vtedy by si nadaval ze ked stojis v noci pred autom co ma zapnute dialkace tak nevidis na "displej". A potom by si to proste do potoka yebol! Sak co s tym...
_______
Prave naopak, u emgetonu skor plati za malo penazi vela muziky...albert napísal:Emgeton je na svoje schopnosti prilis drahy !
Ale najlepsie je tak predrazenu vec zahodit ked sa mi nepaci a potom si kupit lacnejsiu. Ty chodis na ekonomicku odbor sranie si do huby vsak?
_______
Teraz si to preberieme bod po bode:
1.) WTF?! Zle pripojene tlacidla? Si si lepil papierovu vystrihovacku sekundakom a potom si chcel pouzivat touchpad alebo co? Alebo si ten prehravac cucal po nociach namiesto palca?albert napísal:Chyby Emgetonu !
takze ..
2.) Tem si tam mozes nahadzat od vymyslu sveta a mozes si spravit aj tony vlastnych, a nie, v servise ti nespravia temu s pamelou anderson a tommym lee na lodi gratis!
3.) Ako ja s mp3 chodim vsade a takmer stale mam nieco pustene + stle pocuvam na max hlasitosti (niesom nahluchly ale poriadne volume je moj fetis) a nikdy sa mi nevybil! A ani neviem ze by som ho nabijal len ho pripajam ked si tam hadzem nove veci alebo prenasam vacsie subory medzi kompami.
4.) Kamo skus si to skocit zo stromu po hlave dolu a potom ak budes rozpravat cudnou recou (ak vobec budes rozpravat) tak chod mame vylepit ze jak ta to spravila. Mala ta v carovnom jazierku drziac ta za cicinu magat? Nevadi, fakt to skus, aspon mas sancu ze sa naucis cudzy jazyk...
Ale v jednej veci s tebou suhlasim, a to ze TEAC je shit.
Modom sa ospravedlnujem za invektiva, ale neslo to inak...
Stupidita ma dokaze neuveritelne vytocit, sry.
Oooh, tak to potom http://www.hojko.com/post408535.html#408535gamo napísal:Gangy uplne s tebou suhlasim ja mam osobne emgeton cult x6 a velka spokojnost ale zisiel by sa mi novy lebo ked ma clovek niaku vec darmo je kvalitna po niakych rockoch to treba vymenit podobne ako moj komp
Jj elektroniku po istom case proste treba vymenit nech je akokolvek dobra, poznam to, som tak trocha technofil
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
albert: Ty si nejaky chytri, nie len ze mas kamarata, ktory pracuje na tvorbe GTA4 pre PC, ale si dovolis aj vyhodit dva prehravace rovno do kosa bez toho, aby si ich dal reklamovat. Ked ti ludia radilo ohladom PC, tak si si stale tvrdil svoj nazor a rozpraval si nam bajky o kamaratoch, co je zla znacka, ako ti dvd napalovacka znicila 4 media a dokazy ani argumenty si neuviedol ziadne. Stale pises len formou, ze co mas ty, tak to je dobre. Ja si kupim Skodu 120 a tiez budem tvrdit, ze ju mam doma a je to najlepsie auto... - takymto stylom sa prezentujes ty, pritom pises hole nezmysli. Ak o tom nevies, tak Emgeton je byvala firma Basf, firma ktora fungovala v oblasti IT este ked si ty nebol na svete.
Tebe sa stavaju zaujimave veci, najskor ti najhorsia napalovacka na svete od firmy LG vyryje do najlepsieho medium na svete od firmy ePerformance take ryhy, ze si sa skoro porezal, teraz sa ti najhorsi prehravac od Teac zacne vypinat a este mu aj same od seba vypadne tlacitko, neskor ti padne najhorsi prehravac od Emgetonu na chodik a cuduj sa svete, sam od seba si dovoli zmenit jazyk na cinstinu, potom ti kamarat posle poziadavky na GTA4 pre PC... and what next??? Mas pre nas este pripravene dalsie bajky a taraniny alebo si sa na najblizsich par dni vypisal??? Co tvoj odchod na forum kde ti vedia lepsie poradit ohladom zostavy, preco si sa vobec vratil???
To, ze ma akumulator 200 alebo 800 mAh nedokazuje nic na tom ako dlho vydrzi, pretoze existuju rozne druhy akumulatorov a treba sa urcite pozerat aj na spotrebu prehravaca, takze taketo skatulkovanie nie je ani zdaleka mozne.
Tebe sa stavaju zaujimave veci, najskor ti najhorsia napalovacka na svete od firmy LG vyryje do najlepsieho medium na svete od firmy ePerformance take ryhy, ze si sa skoro porezal, teraz sa ti najhorsi prehravac od Teac zacne vypinat a este mu aj same od seba vypadne tlacitko, neskor ti padne najhorsi prehravac od Emgetonu na chodik a cuduj sa svete, sam od seba si dovoli zmenit jazyk na cinstinu, potom ti kamarat posle poziadavky na GTA4 pre PC... and what next??? Mas pre nas este pripravene dalsie bajky a taraniny alebo si sa na najblizsich par dni vypisal??? Co tvoj odchod na forum kde ti vedia lepsie poradit ohladom zostavy, preco si sa vobec vratil???
To, ze ma akumulator 200 alebo 800 mAh nedokazuje nic na tom ako dlho vydrzi, pretoze existuju rozne druhy akumulatorov a treba sa urcite pozerat aj na spotrebu prehravaca, takze taketo skatulkovanie nie je ani zdaleka mozne.