MP3 player do 60€
-
Black.Raven
Medium Star
Re: MP3 player do 60€
do tých 70e, ide mi o čo najdlhšiu výdrž, slušné zvukové podanie, video nepotrebujem. rozmýšlal som aj o sansa clip +, avšak tam ma odradil akumulátor
-
Ryan Giggs
VIP
V takom pripade je to dobra voľba. Plusom je aj hlinikove telo. Avšak to ovladanie mi nepride veľmi prakticke. Možno je to len vec zvyku či nazoru, ale nepride mi uplne idealne.
-
Black.Raven
Medium Star
čítal som v recenziách že na to ovládanie si treba zvyknúť, a sem tam môže byť nepresné, ale snáď to bude vedieť oželieť. zháňal som aj nejaké postrehy na e30, avšak neúspešne. podľa technických udajov je e30 a e50 úplne rovnaká, len sa líši v materiáloch.
inak keby som nepotreboval taku vydrž, čo by si mi odporučil?
inak keby som nepotreboval taku vydrž, čo by si mi odporučil?
-
Ryan Giggs
VIP
Ak nezaleži na vydrži, tak to čo už tu bolo spomenute. Clip či nejake to Sony. Pripadne Zen X-fi alebo niektory z ostatnych iRiverov (E150, E200), pri tychto by si však nevyužil displej.
ten iriver e30 sa vlastne ako ovláda , pozeral som na googli obrázky a neako som tam nenašiel žiadne tlačidlá 
-
Black.Raven
Medium Star
asi tak iste ako e50, nejaké tie optické alebo dotykové čidlá. na tej e50 to nie je nejako veľmi vidno (žiadne podsvietenie), vraj je to len o zvyku.
-
Ryan Giggs
VIP
Ovlada sa rovnako ako E50.
-
Black.Raven
Medium Star
E50 objednaná, už len počkať na ten zázrak

Rozmýšlam nad kúpou nejakého MP3 prehrávača. Nechcem MP4, stačí MP3, najlepšie keby má podporu FLAC (nieje podmienka)
Čo je podstatné, je celkové manuálne nastavenie equalizéru, čo najrozsiahlejšie, lebo si to chcem nastaviť podľa seba, fakt v maximalnej moznej miere. Cena ... cca do 70 €. Kto sa v tom orientuje, poraďte prosím niečo. ďakujem.
Čo je podstatné, je celkové manuálne nastavenie equalizéru, čo najrozsiahlejšie, lebo si to chcem nastaviť podľa seba, fakt v maximalnej moznej miere. Cena ... cca do 70 €. Kto sa v tom orientuje, poraďte prosím niečo. ďakujem.