Mp3 Player Sandisk Sansa m250

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hip-hoper
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mp3 Player Sandisk Sansa m250

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

Chcel by som kupit tento player, len neviem, ci sa v nom da prezerat zlozka s mp3jkami (myslim ako v iPode, ze vidim na displaji 2,3-4 mp3jky v zlozke). Lebo som mal taky XTreme a v nom som nevidel predoslu ani nasledujucu skladbu :?

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/sandisk-sansa-m250-2gb-cerny-black-mp3-wma-prehravac-dig-zaznamnik-usb2-0-disk-sluchatka-d60283.htm
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

A nemal by si zaujem o sandisk sansa c140? Podobny player ale modernejsieho vzhladu a s farebny displayom.
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pedro109 napísal:A nemal by si zaujem o sandisk sansa c140? Podobny player ale modernejsieho vzhladu a s farebny displayom.
no ja do playera moc investovat nechcem a netreba mi ani farebny dispej ci podporu videa... ale diqs
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Sorry ja som sa pomylil myslel som ze sme v sekcii Bazar a ze chces kupovat. Inak urcite by som ti ho ponukol lacnejsie ako ten co si si vybral. Este raz sorry.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

spoluziak ma tu sansu na ktoru sa pytas a je mi luto, ale neda sa tam pozerat zoznam songov,.. len preklikavas dopredu/dozadu medzi pesnickami,..
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:spoluziak ma tu sansu na ktoru sa pytas a je mi luto, ale neda sa tam pozerat zoznam songov,.. len preklikavas dopredu/dozadu medzi pesnickami,..
hmmm, skoda no, ale diq
edit// a rychlo nacita mp3 v zlozke? alebo tak vseobecne nie je nejak pomaly???
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Asi ti velmi nepomozem lebo tebou vybrany model nevlastnim ale mam podobny a ten raguje uplne rychlo (povedal by som ze hned) takze myslim ze aj ten tvoj bude na tom podobne. Ale nechce sa mi verit ze v m250 nevidno predchadzajucu a dalsiu piesen. Ked som kupoval svoj tak som chcel povodne kupit m250 ale ked som ho uvidel na vlastne oci tak sa mi dost nepacil. Je hlavne dost velky a ten plast vyzera dost lacno. Ale myslim ze tym chybu nespravis.
PS: Ak by si znahal nieco okolo 1500Sk, kukni do bazaru ponuakm tam svoju sansu c140.
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pedro109 napísal:Asi ti velmi nepomozem lebo tebou vybrany model nevlastnim ale mam podobny a ten raguje uplne rychlo (povedal by som ze hned) takze myslim ze aj ten tvoj bude na tom podobne. Ale nechce sa mi verit ze v m250 nevidno predchadzajucu a dalsiu piesen. Ked som kupoval svoj tak som chcel povodne kupit m250 ale ked som ho uvidel na vlastne oci tak sa mi dost nepacil. Je hlavne dost velky a ten plast vyzera dost lacno. Ale myslim ze tym chybu nespravis.
PS: Ak by si znahal nieco okolo 1500Sk, kukni do bazaru ponuakm tam svoju sansu c140.
aj tak diks, jo pozrem do bazaru, ale skor by som chcel neco, co ma 2GB :?

//edit podla tohto videa, by malo zobrazovat ten list mp3, ma to 4riadkovy displej...

Kód: Vybrať všetko

http://reviews.cnet.com/mp3-players/sandisk-sansa-m250-2gb/4505-6490_7-31565927.html?tag=prod.txt.9
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nechcem zakladat novu temu, uz som ho kupil, ale neviem donho nic stiahnut :( normalne mi ho najde v pc, ako sansu m250, ale po case akoby sa odpojil, ani v TC mi nenabehne ako docasny disk a na playeri mi ukazuje "USB connection" a podtym "MTP", pls help

//edit zaujimave, ale ked mam zapnuty hold, tak to ide, ked ho vypnem, tak nestiahnem don nic, na starom mp3 to bolo opacne
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

skus ist do menu - settings - usb - a prepni to z auto detect na msc
Napísať odpoveď