MP4 Prehrávač - Creative Zen x-fi alebo x-fi2?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

MP4 Prehrávač - Creative Zen x-fi alebo x-fi2?

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Zdravim, asi bude tato tema podobna tej ktoru som zalozil minule ale kedze v starej uz nikto nic neprispieva tak skusim stastie znovu..

Bol som takmer rozhodnuty kupit ten X-Fi ale ked som uvidel ten novy X-Fi2 za skoro rovnaku cenu ako ten X-Fi tak som zacal rozmyslat..

Ale potom ako som si pozrel par videii stym x-fi2 tak ma hned odradila ta pomala reakcia dotykoveho displeja..

No nedavno visiel novy firmware pre tento prehravac, kde to vyzera uz trochu lepsie + su vnom nove farebne ikony a hra Sudoku... tu je link
>>

....

Teraz si vazne niesom isty ktory z tychto dvoch prehravacov zobrat.. Snad mi pomozete uz len vy.. Vopred Dakujem za odpovede 8)...

+ obrazky obidvoch prehravacov v prilohe.
Prílohy
Creative Zen X-Fi2
Creative Zen X-Fi2
Creative Zen X-Fi
Creative Zen X-Fi
FUZE
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: MP4 Prehrávač - Creative Zen x-fi alebo x-fi2?

Príspevok od používateľa FUZE »

Cauko.Takze k tomu Zen X-Fi:Mam ho cca.1 rok je to uplne naj Mp3 co som kedy mal,ten zvuk sa neda porovnavat s obycajnym mp3 kedze podporuje Xfi crystalizer co iste vies.Co sa tyka toho zenu x-fi2 myslim ze to tiez nebude spatna volba ale zalezi ci si zastanca dotyk.displeja alebo nie.
Ta oneskorena reakcia iste nebude az taka hrozna ale ber do uvahy ze tento ma 3" display.Ja uz ked mam tento tak by som ho nemenil ale teraz by som asi zobral tu dvojku.Sak veda ide dopredu.Dufam ze som pomohol.Cauko :)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Re: MP4 Prehrávač - Creative Zen x-fi alebo x-fi2?

FUZE napísal:Cauko.Takze k tomu Zen X-Fi:Mam ho cca.1 rok je to uplne naj Mp3 co som kedy mal,ten zvuk sa neda porovnavat s obycajnym mp3 kedze podporuje Xfi crystalizer co iste vies.Co sa tyka toho zenu x-fi2 myslim ze to tiez nebude spatna volba ale zalezi ci si zastanca dotyk.displeja alebo nie.
Ta oneskorena reakcia iste nebude az taka hrozna ale ber do uvahy ze tento ma 3" display.Ja uz ked mam tento tak by som ho nemenil ale teraz by som asi zobral tu dvojku.Sak veda ide dopredu.Dufam ze som pomohol.Cauko :)
Cauko :wink:.. No najprv som sa rozhodol pre ten X-Fi ako hned na prvy pohlad sa mi zapacil, ako tie funkcie, design a takto.. No to som rad ze konecne niekto prispel kto ma s tymto prehravacom skusenosti, a som rad ze chvalis ten zvuk lebo ten zvuk je najdolezitejsi... No velky zastanca dotykoveho displeja niesom a este ked som videl prve video na x-fi2 tak tie spomalene reakcie toho displeja ma zarazili.. No ved ja prave teraz neviem, ako ze je dobry aj tento ale ten displej vies ze ako silno treba tlacit aby vobec zareagoval a neviem no ze ako by to islo stym displejom.. Tak teraz vazne neviem ktory znich zobrat :?, lebo vies to ako na vianoce chcem no a neviem ktory si vybrat.. A ako je to z vydrzou tej baterie? Ako dlho ti vydrzi hrat ten prehravac pri hudbe? Lebo na ceskych recenziach pisu ze 25 hodin, na anglickej recenzii je ze 36 hodin a pocul som uz aj ze iba 11 hodin... Tak neviem, ako to je u teba?.. Diki za odpoved :wink: :)...
FUZE
Medium Star
Medium Star

No Cau.
Takto ti poviem.K tej baterii:pisu ze vydrzi 25 hod. ale co mozem povedat tak je to cca.tych 20 vies co tam zalezi aj vela ze ci stale prepinas pesnicky a tak lebo ten displej si automaticky upravuje jas takze ja napr.pocuvam sety ktore trvaju aj 2 hod. takze displej sa pekne stlmi a uz aj to je poznat na tej vydrzi.Ale myslim si ze zhruba tych 20 hod. je uplne v pohode.Inak daju sa na tom v pohode pozerat aj filmy ale tam uz rataj zhruba tak 4 hod. vydrze.Ja ti mozem tento zen len odporucit,na tie tlacidla sa da pekne zviknut ja uz ich poznam naspamet kde je play atd.
Inak mam k nemu toto puzdro takze je ako novy:
http://www.mp3.sk/puzdro-pre-mp3video-p ... 02468.html
a este tento adapter ale ten je dost mastny to by si si mohol casom dokupit:
http://www.mp3.sk/creative-univerzalny- ... -3629.html
Ten adapter je ale perfektna vec mas to nabyte zhruba za 2 hod. a mas pokoj nie ako cez USB.Ja uz by som bez tohto zenu ani spat nesiel ale rozhodnut sa musis sam.Keby daco sak napis neni problem poradit.
Caues

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:27 )
A ozaj ak sa rozhodnes pre tu 2-kovu radu daj vediet ako sa ti pozdava :D
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

No tych 20 hodin je v pohode.. Bal som sa len toho ze to bude tak ako pisal tamten ze 11 hodin.. JJ viem ze ten displej robi vela ale nastavim si mensi jas a tak.. No to puzdro je samozrejmostou, ja som nasiel nieco take: http://datacom-ke.sk/creative-gumovy-ob ... 44395.html

a potom este aj Screen protector bude treba.. A pocuj neda sa ten prehravac nabijat normalne cez usb nabijacku? ja taku mam a zbytocne by bolo davat 40€ na creative nabijacku len kvoli tej znacke a podla mna je to dost predrazene.. No ja neviem, este stale niesom rozhodnuty ale skor je to priklonene k tomu X-Fi, ale stale rozmyslam :?.. Zisiel by sa nazor niekoho kto stou X-Fi2kou ma uz nejake skusenosti ale tych asi nebude vela.. Tak ja neviem stale :?.. A inac ako sa ti paci zvuk?
FUZE
Medium Star
Medium Star

Jasne co sa tyka tej nabijacky ak uz mas tak tuto neries.
No s tou 2 kou to je horsie lebo moc ludi hu este asi nema vsak nedavno prisla na trh,ale este chvilku pockaj mozno dakdo napise

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:50 )
A k tomu zvuku ti vravim to je spica ja mam aj v pocitaci tuto zvukovku Xfi xtreme audio a to sa neda z nicim porovnat sak uvidis
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Aha potom ok, ja len ze ci to pojde nabijat aj stouto lebo som cital uz vela krat ze mi nenabije s takou proste ze musim dat dalsie peniaze do toho na creative nabijacku zeby sa vobec nabil... No a inac to puzdro vyzera dobre, mohol by som ho objednat, mozes mi poslat foto aj s prehravacom pls?.. No chvilu este pockam ale pochybujem ze niekto ho uz ma aj s novym firmwarom... Ale diki :)

//No to som rad, tesim sa hlavne na zvuk.. :)
FUZE
Medium Star
Medium Star

Ozaj by som zabudol s tou nabijackou som mal tiez problemy pretoze som kupil univerzalnu za 10€ ale ta mi nechcela nabijat tak preto mam tuto originalnu dobre ze si to spomenul.
Boha som ti to pofotil ale akosi mi to nechce hodit do prilohy je to vo vysokom rozlis.Pockaj hodim to na rapidko a poslem ti link
http://rapidshare.com/files/316189523/DSC02810.JPG
http://rapidshare.com/files/316188981/DSC02809.JPG
http://rapidshare.com/files/316188450/DSC02807.JPG
Sory ze takto krepo ale su to velke obr.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

FUZE napísal:Ozaj by som zabudol s tou nabijackou som mal tiez problemy pretoze som kupil univerzalnu za 10€ ale ta mi nechcela nabijat tak preto mam tuto originalnu dobre ze si to spomenul.
Boha som ti to pofotil ale akosi mi to nechce hodit do prilohy je to vo vysokom rozlis.Pockaj hodim to na rapidko a poslem ti link
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Hm a islo ti nabijat alebo ake problemy? No neviem teraz ako?.. Pocuj mozes to hodit niekde na free? pretoze na rapide mi nejde stahovat.. Pls... Diki :wink:
FUZE
Medium Star
Medium Star

Vies co daj mi maila to bude asi najrozumnejsie hodim to do prilohy
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

[email protected].. ale neviem ze ci ti to vobec pride lebo centrum je debilny mail.. A keby neslo tak to hod napr na imgup.eu alebo na edisk proste nieco free..
FUZE
Medium Star
Medium Star

mas to poslate ak by to nedoslo daj vediet teraz tu zo 2 hod. nebudem tak potom by som ti to hodil na neaky iny server.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

FUZE napísal:mas to poslate ak by to nedoslo daj vediet teraz tu zo 2 hod. nebudem tak potom by som ti to hodil na neaky iny server.
Diki moc za foto.. Vyzera to super :).. Len to ze ta nabijacka je dalsich 40€ ma je*e :(.. No tak sa este rozhodnem ze ci vezmem ten alebo skusim x-fi2 no neviem ale diki za info a pomoc ;)...
Napísať odpoveď