Mp4 prehravac Apacer AU 824 2 GB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
adman72
Amateur
Amateur

Mp4 prehravac Apacer AU 824 2 GB

Príspevok od používateľa adman72 »

Ahojte potrebujem poradit s 2 vecami tykajucich sa mojho noveho MP3/4 prehravaca Apacer, najma mozu poradit ti, ktori ho maju...alebo kto vie, odpovie :o)

1. Ked ho pripojim k PC kde mam instalovany USB 2.0 driver pod Win XP HE SP1, tak rychlost prenosu dat smer PC-->pristroj je katastrofa, asi 130-170 kB/s, clovek si pri prenasani dat moze ist uvarit kavu. Smer pristroj-->PC je o vela veselsi, okolo 1 MB/s, co sa uz da. Pri vacsich prenosoch dat z PC do MP3 pr. mi zvykne napisat Win ze Disk je plny (pricom nie je) a po odkliknuti hlasky sa objavi sprava, ze Hi speed USB je pripojene do Non-High Speed USB a da mi ponuku instalovat soft pre 6channel USB (alebo tak nejako, mam 4 USB konektory veduce vzadu kasne z dosky a 2 USB konektory zapojene do dosky na prednom paneli). Takyto soft vsak nemam, jedine driver co je na CD k doske a ten to neriesi. Na nete k doske rep. chipsetu nie je novsi driver pre USB. Skusal som postupne pozapajat USB kabel z MP3 do vsetkych konektorov, no s rovnakym vysledkom. Spravca hadveru pod kolonkou USB pise USB 2.0 Root Hub a USB 2.0 Enhanced Host Controller. Da sa to vobec nejako zlepsit ?

2. Druha vec sa tyka lyrics. Pristroj podporuje synchronizaciu lyrics so skladbou. Manual pise, ze nazov suboru s lyrics ma byt presne rovnaky ako nazov mp3, len s priponou .lrc . Manual sice spomina, ze pouzitie lyrics je uvedene vyssie v manuali, ale ani nizsie ani vyssie nie je uvedene ani ň o tom. tak som to skusal tak, ze som txt subor s textom skladby nazval rovnako ako mp3subor a priponu txt som zamenil za .lrc. Vysledkom bolo, ze sa na displeji prehravaca sice zazelenela kontrolka LRC, ale v riadku, kde mal bezat text piesne nebezalo nic. Mozno sa to robi inak, ale neprisiel som na to. Poradte mi prosim, ako sa to ma urobit.

Vdaka za pomoc
Blindman
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blindman »

k tej jednotke 1)
Nekopíruj to cez commander, ale iba cez Priezkumníka vo windowse.
Prípadne to nekpíruj cez F5 ale Ctrl+C a Ctrl+V

v total commanderi sa to dalo aj niekde nastaviť aby pri kopírovaní to robil cez Priezkumníka (pozri možnosti - kopírovanie tam to je)
adman72
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa adman72 »

Dakujem za radu k 1. , naozaj to teraz ide super. Uff, to by sme mali.
Co sa tyka bodu 2, tak som nasiel na nete LRCE editor a uz som vlastne vyriesil aj tento problem. Akurat, ze cez ten editor je to trosku zlozite a pomalsie, ked treba kazdy riadok lyrics odklikat aby sa zaznamenal cas. Existuje nejaky lepsi LRC editor, ktory by dokonca zvladal nieco aj sam ? Vdaka.
Napísať odpoveď