1. Ked ho pripojim k PC kde mam instalovany USB 2.0 driver pod Win XP HE SP1, tak rychlost prenosu dat smer PC-->pristroj je katastrofa, asi 130-170 kB/s, clovek si pri prenasani dat moze ist uvarit kavu. Smer pristroj-->PC je o vela veselsi, okolo 1 MB/s, co sa uz da. Pri vacsich prenosoch dat z PC do MP3 pr. mi zvykne napisat Win ze Disk je plny (pricom nie je) a po odkliknuti hlasky sa objavi sprava, ze Hi speed USB je pripojene do Non-High Speed USB a da mi ponuku instalovat soft pre 6channel USB (alebo tak nejako, mam 4 USB konektory veduce vzadu kasne z dosky a 2 USB konektory zapojene do dosky na prednom paneli). Takyto soft vsak nemam, jedine driver co je na CD k doske a ten to neriesi. Na nete k doske rep. chipsetu nie je novsi driver pre USB. Skusal som postupne pozapajat USB kabel z MP3 do vsetkych konektorov, no s rovnakym vysledkom. Spravca hadveru pod kolonkou USB pise USB 2.0 Root Hub a USB 2.0 Enhanced Host Controller. Da sa to vobec nejako zlepsit ?
2. Druha vec sa tyka lyrics. Pristroj podporuje synchronizaciu lyrics so skladbou. Manual pise, ze nazov suboru s lyrics ma byt presne rovnaky ako nazov mp3, len s priponou .lrc . Manual sice spomina, ze pouzitie lyrics je uvedene vyssie v manuali, ale ani nizsie ani vyssie nie je uvedene ani ň o tom. tak som to skusal tak, ze som txt subor s textom skladby nazval rovnako ako mp3subor a priponu txt som zamenil za .lrc. Vysledkom bolo, ze sa na displeji prehravaca sice zazelenela kontrolka LRC, ale v riadku, kde mal bezat text piesne nebezalo nic. Mozno sa to robi inak, ale neprisiel som na to. Poradte mi prosim, ako sa to ma urobit.
Vdaka za pomoc