A už som si zaobstaral nove zvieratko, mam malu sliepku, do bytu je to trochu vynimočné že
Mrtvy pes
Re: Mrtvy pes
Forsaken: njn mal by som písať novelu 
A už som si zaobstaral nove zvieratko, mam malu sliepku, do bytu je to trochu vynimočné že
Tú tiež môžeš zjesť. Dobrý výber.
Ale ja ju nechcem zjesť, je to prostě nahrada za psa (pesa
)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj, to je jasne uz z nazvu temy.Nibi_ru napísal:Všetko, dokonca aj tie sny mi niečo hovoria že žije a čaká namňa.
-
bolek
Guru
Sliepka do bytu je fakt ideálna, taká čistotná a voňavá.
Budeš ju chodiť aj venčiť?
Takze psik ta caka na druhom svete? Po tom co si predviedol tu a v inych temach by som bol ochotny ti dopomoct sa stretnut s nim. 
-
pryja
Darca
A este jedna otazka. Co si spravil vsetko pre to, aby si ho nasiel? Bol si sa pytat v utulku?
Nam ked davnejsie zmizlo stena, tak sme tlacili letaciky s fotkou, tel.cislom po celom okrese, poslali sme oznam do miestnych novin, tak isto na internete a asi po tyzdni sme ho nasli v ciganskej osade, sice v zubozenom stave, ale dodnes som im vdacna, ze ho zachranili a ako tak sa on postarali a nenechali zdochnut od hladu.
Pes predsa nie je prehliadnutelny a skoro vzdy sa najde niekto, kto to zviera niekde zahliadol, popr. zobral k sebe domov.
Nam ked davnejsie zmizlo stena, tak sme tlacili letaciky s fotkou, tel.cislom po celom okrese, poslali sme oznam do miestnych novin, tak isto na internete a asi po tyzdni sme ho nasli v ciganskej osade, sice v zubozenom stave, ale dodnes som im vdacna, ze ho zachranili a ako tak sa on postarali a nenechali zdochnut od hladu.
Pes predsa nie je prehliadnutelny a skoro vzdy sa najde niekto, kto to zviera niekde zahliadol, popr. zobral k sebe domov.
bolek- už mám kúpený nový obojok a vodítko 
pryja- letáky s fotkou a číslom som vylepoval, a hladal som ho v meste aj v okolitých dedinkách, jedného dňa sme proste mali otvorenú bránu a bol preč
pryja- letáky s fotkou a číslom som vylepoval, a hladal som ho v meste aj v okolitých dedinkách, jedného dňa sme proste mali otvorenú bránu a bol preč
Ano, utulky su zname tym, ze sleduju stlpy v okolitych dedinach. Keby to nebola cisla trolling tema, zavolal by si do utulku, kde by ho mozno mali, ak nie, dali by ti odkaz na mestsku zachytnu stanicu. Keby si bol aspon vtipny, tak ti to odpustime.Nibi_ru napísal:bolek- už mám kúpený nový obojok a vodítko
Utulok som už kontaktoval (pre tvoje infoNumline1 napísal:
Ano, utulky su zname tym, ze sleduju stlpy v okolitych dedinach. Keby to nebola cisla trolling tema, zavolal by si do utulku, kde by ho mozno mali, ak nie, dali by ti odkaz na mestsku zachytnu stanicu. Keby si bol aspon vtipny, tak ti to odpustime.
Ale nemyslím si žeby ti nedoplo k akému učelu sú letáky s TELEFONNýM ČÍSLOM
Aha, odpustíme, ty si určite hovorca mestského zastupitelstva že.
-
Hotwire
Addict
to si snad robis srandupryja napísal:asi po tyzdni sme ho nasli v ciganskej osade, sice v zubozenom stave, ale dodnes som im vdacna, ze ho zachranili a ako tak sa on postarali a nenechali zdochnut od hladu.
-
pryja
Darca
nie, bolo to uplne inak. Ale to sa mi tu rozpisovat nechce. Urcite ho cigani neukradli. A na gulas ho tiez nechovali, jedine ak tak na nedelny vyvar, lebo tuku na sebe malo to zviera po cca tyzdni pobytu u nich naozaj minimalne mnozstvo. 
-
Waagbistritz69
King
to by ho asi nechceli vrátiť a keďže bol vraj v "zúboženom stave" tak ho asi ani moc vykŕmiť nezvládaliSchYzo napísal: to si snad robis sranduci si naozaj myslis ze ti cigosi ho "nahodou nasli" ako sa potuloval a vzali si ho domov v nadeji ze sa raz objavi jeho majitel a oni ho budu moct s radostou vratit?
cize vobec to nebolo tak ze oni ho ukradli a chovali ho na to aby ho mohli zozrat. a ty si im na to vobec naivne neskocila.
-
Hotwire
Addict
ty sa najprv nauc vyznam slova troll az potom tu rozdavaj rozumy 
Pes, ktorý je podľa názvu témy mŕtvy a podľa slov autora živý,... Pes, ktorý TI SÁM povedal že ho nemáš opúšťať... Pes, ktorý s tebou spával v posteli.
Z toho mi vyplýva len jediná vec, ty budeš pán Schrödinger, a tvoj pes je Falco.
PS1: Keď ste raz otvorili bránu a pes ušiel, tak sa asi u Vás mal dobre!
PS2: No offense pri PS1, ber s nadhľadom
PS3: Buď rád, že ti na plagátiky s fotkou psíka niekto nedopísal "Ďakujeme, chutil ako kura." Kým to tam nie je, je to fajn.
Každopádne, držím ti palce v hľadaní mŕtveho psa ktorý je živý a čaká.
Keď si to teraz tak znova čítam, tak som to napísal trochu drsne.
Sorry, ale dnes mám zlú náladu.
Z toho mi vyplýva len jediná vec, ty budeš pán Schrödinger, a tvoj pes je Falco.
PS1: Keď ste raz otvorili bránu a pes ušiel, tak sa asi u Vás mal dobre!
PS2: No offense pri PS1, ber s nadhľadom
PS3: Buď rád, že ti na plagátiky s fotkou psíka niekto nedopísal "Ďakujeme, chutil ako kura." Kým to tam nie je, je to fajn.
Každopádne, držím ti palce v hľadaní mŕtveho psa ktorý je živý a čaká.
Keď si to teraz tak znova čítam, tak som to napísal trochu drsne.
by si mohol dať foto psa, od zimy viem o 4 stratených, zatúlaných psoch v okolí MI. Jeden, pôvodne stratený (alebo vyhodený) pes behá aj mne po dvore.