Dobry den mam taky mensi problem ze pri prehravani filmov mi skoro vzdy zamrzne pc a musim rr pc robi mi to len pri filmoch ked hram alebo som na nete tak nic ide v pohode mam ho asi 3 mesiace som skusal aj ine prehravace a stale nic
tak nefunguje nakoniec ani to a dneska som nainstaloval COD 4 a robi mi to iste asi pri 7 8 misie mi to zacne robit vzdy na inom mieste v hre mi to zamrzne niekedy po 5 minutach niekedy po 20 help pls
Ja som mal problém so zamŕzaním keď som mal win Vistu. Doteraz neviem čím to bolo spôsobené, ale akonáhle som nainštaloval XP, problém bol vyriešený.
Aký máš teda OS
xp mam ale ked hram napr cs mi ani raz nezamrzol ked som na nete mi nezamrzne len ked pozeram a hram cod4 a final fantasy VII mi zamrzne ale nie hned niekedy za 30 minut inokedy za hodinu niekedy ide v pohode cely den a nezamrzne ale to len obcas
ja mam tento isty problem. Tiez som zakladal topic a nic sa nevyriesilo. Codecmi to nie je. Hladam - Badam po nete ak na to pridem co to robi hned to aj sem vyvesim. Nestretol som sa s tym nikdy este a ako pozeram vacsina nevie co s tym a ako na to...
ja by som povedal ze mas problem s grafikou aj mne to robievalo pri NHL2009 a napr pri CSku nic.. ale pri narocnejsich hrach
lebo pri ramke len pc restartuje vacsinou to je grafika..