Mrznutie notebooku - Asus - A52JE-EX 209
Mrznutie notebooku - Asus - A52JE-EX 209
Zdravicko, pred necelym mesiacom som si kupil notebooku Asus - A52JE-EX 209 z obchodny-dom.sk a zacina ma znepokojovat mrznutie... raz za cas to zamrnze (niekedy castejsie, niekedy menej), vacsinou iba ked sufrujem (opera, mozila) asi tak na minutu prestane fungovat a neviem co s tym, vo worde napr. to nemrzne ani ked hram som nepostrehol mrznutie, len pri tom surfovani nejedna sa ale o uplne zamrznutie myskou sa da hybat, len pise hore, ze neodpovida a nic sa ani neda zapnut, akurat tak prepnut na plochu... neviete prosim Vas cim to moze byt? myslite si, ze vhodne na reklamacku? Diky.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mrznutie notebooku - Asus - A52JE-EX 209
tak to co popisujes je skor problem netu skus ci nemas daky virus abo daky iny bordel. A skus preinstlovat prehliadace a nedavaj do nich zbytocne addony. Taktiez to moze robit flashplayer skus preinstlovat aj ten pripadne java. Mne robila java na druhom kompe to ze ked mi dakto napisal na FB tak mi tiez zamrzol prehliadac na 10 sekund . Nato by som ani nedosiel len ked som tam narval matlab tak ten daco pindal do javi a ked som to ixol tak zmizol aj problem na FB
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mrznutie notebooku - Asus - A52JE-EX 209
je to celoplosny problem tohoto modelu ,zial to citam az po tom ako som si ho objednal ,dufam ze ked si po neho dnes pojdem tak dostanem model ktory tym netrpi