Aloha mam problem z mojim PC....Casto mi mrzne aj 3 krat za den a robi to kedykolvek pri vselijakej cinnosti...napr minule som ho dost zatazil a siel v pohode a ked som pocuval len pesnicky a mal zapnute ICQ a seklo to.....Ale seka ho tak napr ked ho sekne pocas pocuvania pesniciek tak pesnicka mi normal hraje len mi sekne obrazovku mys sa nehybe klavesnica nereaguje a hodiny nefunguju....Ale ked napr pohnem myskou tak po cca 2 minutkach mi ju zobrazi na inom mieste..Zostava je Intell Core 2Duo E6850 3,00GHz Ram 2,00GB Graf Karta NVIDIA GeForce 8800GT.Pocitac ma 2 mesiace a robi to skoro od zaciatku........nechcem ho zatial davat na reklamaciu lebo ho velmi potrebujem, bol by som rad keby sa to vyriesilo a dufam ze to nebude Hardwerova chyba
Tu hadzem log
Takte zmeral som teploty cez everest meranie bolo hned po starte PC http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... c2784304c7
mal som ho stale zapnuty a ked mi zmrzol PC tak teploty boli podobne -+ nejakych tych 5C ale stale boli v normaly.....RAM som kontroloval memtestom nenaslo mi to ziadnu chybu .....skusil som aj ten Ad-Aware nenasiel mi nic ...btw PC som uz prechadzal nodom avastom aj microworld antivirus a vsetku haved som odstranil ale problemi ostavaju......ale dnes som si vsimol ze dost skoro vzdy ked pozeram nieco na metacafe tak mi to zmrzne....konbinaciu Ctrl+Alt+Delete po zmrznuti nemozem pouzit skusal som to ked zmrzol PC ale nenabehlo nic a to som cakal dost dlho....a este k tomu walparizeru uz som ho odinstaloval ale stale to blbne
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2008, 10:08 )
To mi nikto nevie pomoct???
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2008, 23:30 )
nemoze to byt ze mam odpojeny niekde kabel alebo nie celkom pripojeny????lebo ked mi doviezli PC tak mi nesla mechanika iba sa vysunula ale necitala a chyba bola v tom ze nebol celkom pripojeny kablik.
čo presne znamená robí to skoro od začiaku. každopádne reinstall ovládače. možno by si mohol skúsiť system restore ak to bude robiť aj potom tak to asi nebude chyba win.
btw si sa už montoval v skrinke tak pozor aby to ho zobrali na reklamačku
myslite preinstalovat ovladace alebo nahodit novsie???a co s tym system restore???a v skrini som sa nehrabal lebo to som volal do obchodu a prisiel technik k nam.......od kedy to robi???no vlastne od zaciatku hned v prvy den to zmrzlo ale stalo sa to pri segre tak som si povedal ze len neco porobila tak som reset a slo to ale potom to coraz castejsie zacalo robit
reinstall ovládače hlavne dosku a system restore máš v accesories/system tools tým nahodíš nejaku zálohu systému z dátumu ktorý vybereš.
ak sa to náhodou dosralo instalovaním nejakého softu.
takze skusil som reinstall dal som obnovu ale nic nepomohlo
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 23:51 )
no tak pls helpnite niekto............uz som si skoror isty ze to nieje HW chyba lebo to jeden cas robilo aj mojmu kamosovi ale len tak mu ro prestalo
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 22:31 )
takze nikto mi nehelpne??? a to som si myslel ze ludia nesu svine
ved nech si celkom sformatuje hdd a nahodi si tam vistu ked mu to bude robit tak:
su chybne ram
je chybna maticna
je chybny zdroj (s tym som si neni celkom isty)
takze niesom si na 100% isty ze to nieje HW chyba ale kamosovi robilo presne to iste a prestalo mu to.........vsimol som si ze ked zmrzne tak nereaguje klavesnica vobec ked stlacim capslock nesvieti ledka proste nic...ramky som testoval..a co sa tyka format tak to nemozem spravit lebo tam je jeden do st blby program cktory by som asi nezvadol nainstalovat
Mne to tiez robilo ja som mal 8800gs vola sa to LiveKernelEvent teda ak to je to co si myslim az na to ze mne to sposobovala odchadzajuca grafika. totiz pouzi vylucovaciu metodu ked nepomoze prenistalovanie vsetkeho tak skus novu dosku, zdroj, a skus to bez grafiky iba na doske ci to nerobia ramky ak to prestane uz iba pri jednom najes chybu ak ne este posledna nadej skus grafiku otestovat v inom pocitaci ak tam bude tiez robit .... tak sa snou rozluc.
116Majlo116 napísal:nemozem otestovat grafiku ani ine veci lebo mam PC v zaruke a vzadu je zalepeny
Ak to máš v zúruke bež s tým na reklamačku, sťažuj sa presne ako tu, že ti mrzne aj viackát za deň, pri všiliakých činnostiach.. Môže to spôsobovať hoci čo, MB, CPU,GPU, RAM..