MS 2009 v hokeji
A ešte komentátor zadre, že je to kvôli únave.. Takí hokejisti by mali dať tri zápasy denne a nie že dva za dva dni! A tiež ma nasral Valábik, ten si myslí, že namiesto mantinelov je v Klotene nejaký Múr nárekov alebo čo? To nie je možné, aby tak vysoko vyhadzoval. A to, že sú tam nižšie mantinely ako v NHL ho vôbec neospravedlňuje..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pozeral som prvu tretinu na ceskej televizii, nepocul som od ceskeho komentatora jedno posmesne slovo. Neviem ako je to s ceskymi komentarmi na webe, ale viem si predstavit ake by to bolo ak by bol vysledok opacnypryja napísal:A este si predstavte, ze ste nuteni k tomu pocuvat ceskeho komentatora a citat ceske komentare. No hroza.
a mimochodom komentatori na ct su o dost lepsi a profesionalnejsi, ale kto raz videl hokej na ct toto urcite vie a bude ma obvinovat z toho, ze som objavil ameriku..
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
no schvalne prepol som si na ct 2 a citujem: "Zidlicky, Hemsky, Bartecko, Zidlicky, Cajanek, Hemsky a striliKey5ers0ze napísal:pozeral som prvu tretinu na ceskej televizii, nepocul som od ceskeho komentatora jedno posmesne slovo. Neviem ako je to s ceskymi komentarmi na webe, ale viem si predstavit ake by to bolo ak by bol vysledok opacny![]()
a mimochodom komentatori na ct su o dost lepsi a profesionalnejsi, ale kto raz videl hokej na ct toto urcite vie a bude ma obvinovat z toho, ze som objavil ameriku..
edit/ kto videl tuto golovu akciu na 5:0....hlnka si prejde cele ihrisko sam pomedzi nasich hracov a nahra na gol..fakt super obranau mame